Arama

Emel Acar

Güncelleme: 24 Ağustos 2016 Gösterim: 33.519 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Ekim 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Emel Acar
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

1974 doğumlu. Meslek lisesi Hazır Giyim mezunu. 1993 yılında Türkiye Güzellik yarışmasında 2. güzel seçildi. Bu hayatının dönüm noktasi oldu. Moda dünyası ile tanışması bu günlerde başladi. 2000 yılında ilk giyim mağazasını açtı.Yapmış olduğu tasarımların büyük ilgi görmesinden aldığı cesaret ile 2003 yılında Haute Couture çalışmalarına başladı. Tasarımlarının topladığı beğeniyi daha büyük kesimlere ulaştırabilmek amacı ile 13 Eylül 2006’ da Çırağan Sarayı’ nda ilk Haute Couture defilesi ile moda dünyasına adım attı.
“Sanki gecenin güneşiydi dolunay ,
Bütün kumsalı aydınlatıyordu ay,
Öyle çarpmıştı ki ışıkları ayın,
Denizdeki yakamozlar gibiydi kadın.”
Temaları ile gerçekleştirmiş olduğu Ay Çarpması Defilesi çok büyük beğeni topladı. Çok değerli müşterilerinden gelen istek üzerine ikinci Haute Couture Mağazasını Nişantaşı' nda açtı.

7 Haziran 2007 Yılında Çırağan Sarayı' nda gerçekleştiği Türkiye Engelliler Spor Yardım Eğitim Vakfı yardım gecesinde modanın üstadı Yıldırım Mayruk tarafından ayakta alkışlanmak onu çok gururlandırdı.

Antalya Miss Fashion Yarışmasında yarışmacıların giydiği kıyafetlerin topladığı ilgi Emel Acar’ ı çok yüreklendirdi.

Eylül 2008’de Home Store’ un Acar Grup' a dahil olmasıyla birlikte Emel Acar Hazır Giyim Kolleksiyonunu Home Store’ larda sergilemeye devam etmektedir.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 30 Ekim 2015 15:53
Biyografi Konusu: Emel Acar nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Avatarı yok
OneNight
Yasaklı
24 Ağustos 2016       Mesaj #2
Avatarı yok
Yasaklı

Emel Acar


Meslek Lisesi mezunu olan Emel Acar 1974 yılında doğdu. 1993 yılında Türkiye Güzellik Yarışması’nda ikinci seçildi ve bu yarışma O’nun moda dünyası ile tanışmasına neden oldu.
Sponsorlu Bağlantılar

2000 yılında ilk giyim mağazasını kendi adına açan Emel Acar; yapmış olduğu tasarımlarla büyük ilgi gördü ve ardından Houte Couture çalışmalarına başladı. 2006 yılında Çırağan Sarayı’nda bütün tasarımlarını biraraya getirdiği ilk Houte Couture defilesiyle moda dünyasına büyük bir adım attı. Ay Çarpması adını verdiği bu defilesi sayesinde yoğun ilgiyle karşılaşan Emel Acar; Nişantaşı’nda müşterilerinin de isteği üzerine ikinci mağazasını açtı.

Yardımsever yönüyle de sık sık adından söz ettiren Emel Acar; Türkiye Engelliler Spor Yardım Eğitim Vakfı adına düzenlemiş olduğu defile ile başta Yıldırım Mayruk olmak üzere birçok ünlü modacı tarafından ayakta alkışlandı. 2008 yılında Home Store’un Acar gruba dâhil olmasıyla birlikte Hazır Giyim Koleksiyonu Home Store’larda sergilenmeye başladı.

Erdal Acar’la yaşadığı bir küs, bir barışık çalkantılı evliliği ile uzun süre magazin programlarından düşmeyen Emel Acar; hem iki çocuk sahibi bir anne olmasına rağmen koruduğu düzgün fiziği ve güzelliğiyle hem de aldatılıp pes etmeyen aileyi bir arada tutan koruyucu tavrıyla hep beğeni topladı.

1993 Yılında Türkiye güzellik yarışmasında 2. gelen Acar, daha sonra modaya merak sardı. Son günlerde moda tasarımıyla dillerden düşmeyen Acar işini severek yapıyor.Yapmış olduğu tasarımların büyük ilgi görmesinden aldığı cesaret ile 2003 yılında Haute Couture çalışmalarına başladı. Tasarımlarının topladığı beğeniyi daha büyük kesimlere ulaştırabilmek amacı ile 13 Eylül 2006’ da Çırağan Sarayı’ nda ilk Haute Couture defilesi ile moda dünyasına adım attı.


Ad:  eme-acar-hayat%C4%B1.jpg
Gösterim: 1605
Boyut:  56.8 KB
-derlemedir-


Benzer Konular

19 Aralık 2016 / BARIŞ Müzik tr
3 Temmuz 2010 / KisukE UraharA Müzik tr
26 Mayıs 2010 / _Yağmur_ Tiyatro tr
25 Mart 2009 / ThinkerBeLL Bilim tr
5 Mart 2016 / Baturalp X-Sözlük