Arama

Aysu Baceoğlu

Güncelleme: 3 Temmuz 2013 Gösterim: 9.026 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
29 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Aysu Baceoglu

Sponsorlu Bağlantılar
aysu

1979 yilinda Istanbul'da dogdu. Boga burcu. Özel Ortadogu koleji ve Erenköy kiz lisesi bitirdi.

Aslen Arnavut, asilli bir ailenin, ilk çocugu olan Aysu Baceoglu, 2001 yilinda Vizyon Ajans Atilla Kalpakaslan ile basladigi mankenlik meslegine Basak Gürsoy'la devam etti. Mankenlik yaptigi yillarda Türkiye'nin sayili Top Modellerinden biri olan Aysu Baceoglu; Türkiye'nin disinda Yurtdisinda bir çok ülkede de Top modellik yapti.

Mankenlik yaptigi yillarda sesinin güzelliginin ailesinin ve arkadaslarinin israri ile farkina varan sanatçi; İlyas Tetik ve Erdem Siyavusgilden aldigi san ve repertuar derslerinden sonra; 2006 yilinda müzik piyasasina "Sen sagliga zararlisin" adli fantezi tarzi ilk albümünü çikardi.

Albümü çiktigi andan itibaren oldukça ses getirdi. Ancak mükemmeliyetçi bir yapiya sahip oldugundan, kendisini müzik konusunda yeterli bulmadigi için, ilk albümünden sonra daha yogun san ve repertuar dersleri aldi.

Aysu Baceoglu; 5 yillik bir aradan sonra bir yil süren studyo çalismasi neticesinde "Öpücük" adini verdigi pop tarzindaki ikinci albümünü Nisan 2012'de sevenleri ile buluşturdu.

aysubaceoglu.com.tr/



Biyografi Konusu: Aysu Baceoğlu nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
3 Temmuz 2013       Mesaj #2
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
Aysu Baceoğlu
MsXlabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Aysu Baceoğlu, 19 Mayıs 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Sen Sağlığa Zararlısın adlı albümünde beklediği başarıyı yakalayamamıştır.
Nilgün ve Derman Bey Dizilerinde de boy gösteren ünlü manken İbrahim Tatlıses’e telefonda ilan-ı aşk ederek gündeme gelmişti. Yine kendi telefonundan çektiği pozların basına yansımasıyla olay olan Baceoğlu tüm bunların yanında çok fazla gündemde kalamadı.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.