Arama

Kimora Lee Simmons

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 10.582 Cevap: 1
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
25 Ocak 2009       Mesaj #1
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Kimora Lee Simmons

Sponsorlu Bağlantılar
kimora

Kedi yürüyüşünün gölgesindeki moda dünyasında bir isim var ki, sadece kedi yürüyüşünden değil kedileri de logosuna kadar taşıyacak ve ürettiği mücevherleri bile kedilerle süsleyecek kadar kedici. Kimora Lee Simmons'dan söz ediyoruz ya da Amerika'yı sallayan Phat Cat markasının arkasındaki isimden.

1975 yılında doğan Kimora Lee Simmons, bir moda patroniçesi olmadan önce bir model ve moda tasarımcısı idi. (Aynı zamanda 2006 yılında boşanana dek de Hip-Hop müzik yıldızı Russell Simmons'ın da eşiydi.) Simmons Kore-Japon karışımı bir anne ile Afro-Amerikan bir babanın kızı olarak dünyaya geldi ve 13 yaşında moda dünyası ile tanıştı. Uzun boyu ve gösterişli duruşu ile kısa zamanda moda dünyasının aranan modellerinden oldu. Chanel'in Karl Lagerfeld imzalı ürünleri bir süre Kimora Lee Simmons ile tanıtıldı.

Halihazırda yönettiği Baby Phat markası ise aslında eski eşi Russel Simmons'ın tarafından yaratıldı. Ama Russel yönetimi daha sonra Kimora'ya devretti. Baby Phat markalı giysilerle dolaşan ünlü mankenler Tyra Banks ve Claudia Schiffer sayesinde marka kısa zamanda Amerikalılar'ın ilgi odağı oldu. Kimora Lee Simmons bugün Motorola firmasının lüks bayan cep telefonlarına bile tasarlayacak kadar ünlü bir isim. (Motorola i833 modeli, Kimora Lee Simmons imzasını taşıyor.)

Kimora'nın bu başarısına çocukluğundan beri tanık olan sadece anne ve babası değildi, 8 yaşından beri yanından ayırmadığı kedisi Max da Kimora'nın zor ve güzel anlarının tanığı oldu. Dile kolay tam 21 yıl, Kimora'dan ayrılmadı. Yakın çevresi Kimora'nın Max'a olan düşkünlüğünü ve Max'ın hastalığı sırasında gözünün bir şey görmediğini söylüyor. Max'ın vefat ettiği gün hıçkırıklar içinde krizler geçiren Kimora, bir aile üyesini kaybetmenin yanı sıra bir aile yadigarını da kaybetmiş oldu. Max, Kimora Lee Simmons'ın ilham kaynaklarındandı. Hatta Baby Phat'ın logosunda yer alan kedi çizimi de Max'tan esinlenilerek tasarlanmıştı. Max, gerisinde büyük bir moda markasını yansımış bir sevgi bırakarak 2004 yılında böbrek rahatsızlığı sonucunda vefat etti.
Son düzenleyen nötrino; 17 Aralık 2015 10:44 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Kimora Lee Simmons nereli hayatı kimdir.
Harry Kewell - avatarı
Harry Kewell
Ziyaretçi
10 Mart 2009       Mesaj #2
Harry Kewell - avatarı
Ziyaretçi
kimora lee simmons picture 5

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

11 Eylül 2020 / KisukE UraharA Sinema ww
23 Kasım 2015 / buz perisi Sinema ww
29 Ocak 2012 / RuffRyders Hayali Karakterler
19 Kasım 2015 / Daisy-BT Sinema ww
4 Mayıs 2012 / KisukE UraharA Hayali Karakterler