Arama

Izabel Goulart

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 7.077 Cevap: 1
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
17 Haziran 2009       Mesaj #1
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
Izabel Goulart

Sponsorlu Bağlantılar
Maria Izabel Goulart Dourado 23 Ekim 1984 Sao Carlos doğumlu, 83-60-89 vücut ölçüsüne sahip Brezilyalı mankendir. Annesi ev hanımı babası ise boyacıdır. İtalyan kökenlidir. Dört erkek kardeşi ve bir kız kardeşi vardır. Annesiyle manavda alışveriş yaparken br kuaförün ona manken olmasını öğütlemesiyle bu işi yapmaya karar verir. Sao Paulo’ya taşınır ve mankenlik yapmaya başlar. Izabel Goulart ilk defilesinde üzerindeki giysinin düşmesiyle bir iş kazasına uğrar. Bu olay gazetelerde bolca yer alınca o da moda dünyasına hızlı bir adım atmış olur.

Bill Blass, Balenciaga, Bottega Veneta, Oscar de la Renta, Valentino, Jill Sander, Chanel, Michael Kors, Ralph Lauren ve Stella McCartney gibi çok önemli modacılarla çalışmaya başlar.
2005 yılında Izabel Goulart ilk kez Victoria’s Secret şovunda yer alır. Ayrıca 2006 ve 2007 yılı şovlarında da yer alır. Terry Richardson, David Sims, Greg Kadel and Vincent Peters gibi çok ünlü moda fotoğrafçılarıyla çalışma şansı elde eder. Izabel Goulart Two and a Half Men ve Entourage (Alessandra Ambrosio ile birlikte) adlı dizilerde de konuk oyunculuk yapar. Marie Claire, Numero, Vogue Nippon gibi dergilere kapak olur.
Son düzenleyen nötrino; 17 Aralık 2015 10:51 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Izabel Goulart nereli hayatı kimdir.
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
11 Mart 2010       Mesaj #2
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
Izabel Goulart

Sponsorlu Bağlantılar