Arama

Gemma Ward

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 2.368 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
10 Eylül 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Gemma Ward

Sponsorlu Bağlantılar
Gemma Ward 3 Kasım 1987 doğumlu dünyanın önde gelen süpermodellerinden olup aynı zamanda oyuncudur. Bebeksi görünüşüyle bir çok modacı tarafından son zamanların modeli olarak kabul edilmektedir.

Gemma Ward, Gary ve Claire Ward’un ikinci kız çocukları olarak Perth, Avusturalya’da doğar. Ablası Sophie Ward da bir mankendir. Sonraları verdiği bir röpörtajında arkadaşlarının zorlaması ve hatta yine içlerinden birinin annesinin imzasını taklit etmesi sonucu bir güzellik yarışmasına katıldığını anlatan Gemma her ne kadar yarışmayı kazanamasa da bir mankenlik ajansı tarafından keşfedilir.

16 yaşındayken Amerikan Vogue dergisi tarafından en genç model olarak lanse edilen Ward aynı zamanda Teen Vogue adlı derginin kapağında yer alan ilk manken olur. Ve yine Vogue dergisinin dünya çapında çeşitli ülkelerde yayınlanan 24 sayısına kapak olur. Versace, Gucci, Chanel, Valentino, Alexander McQueen gibi çok ünlü modacıların şovlarında yer alır. 2007 yazında Prada çantalarının reklamında boy gösterir. Kate Moss’tan sonra ‘Obsession Night For Men’ adlı Calvin Klein parfümünün reklam yüzü olur.

Ünlü İngiliz fotoğrafçı Nick Knight, Gemma Ward için farklı bir boyuttan gelmiş çok çok ender mankenlerden biri olduğunu söyler. Ünlü tasarımcı Lazaro Hernandez ise Gemma için ‘Onun görüntüsü modeller arasındaki yeni popüler görünümdür ve Gemma Ward; Vlada Roslyakova, Heather Marks, Jessica Stam gibi yeni jenarsyon bebek görünüşlü modellere ilham olmuştur’ der. Ünlü fotoğrafçı Michael Thompson ise Gemma Ward’u egzotik bir sarışın ve tüm yaratıkların en harikası olarak nitelendirir.

Gemma ayrıca uzun zamandır oyunculuk dersleri almaktadır ve Elissa Down’un The Black Balloon adlı filminde başrolü Toni Collette ve Rhys Wakefield ile paylaşmaktadır. Ayrıca John Mayer’in Daughters adlı müzik videosunda da rol alır.2006 yılında 3 Milyon Dolar kazandığı belirtilmiş ve Forbes dergisi Gemma’yı en çok kazanan 15 Model listesinde Daria Werbowy, Karolína Kurková, Natalia Vodianova, Carolyn Murphy, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Heidi Klum, Kate Moss ve Gisele Bundchen’den sonra 10. Sıraya yerleştirmiştir.

Alıntı

Son düzenleyen nötrino; 2 Temmuz 2014 13:01 Sebep: Kırık link ve sakıncalı bağlantı kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Gemma Ward nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Gemma Ward

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Gemma Ward.jpg
Gösterim: 354
Boyut:  210.2 KB


Benzer Konular

11 Kasım 2009 / KisukE UraharA Sinema ww
17 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
24 Kasım 2015 / wolfmann Sinema ww
23 Mart 2010 / Daisy-BT Sanat ww