Arama

Erin Heatherton

Güncelleme: 19 Aralık 2015 Gösterim: 3.013 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
25 Ocak 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Erin Heatherton

Sponsorlu Bağlantılar
Erin Heatherton (doğum. 4 Mart 1989, Illinois), ABD'li top model. İç giyim firması Victoria Secret 'in defilelerinde yer alan modellerden birisidir.

Erin Heatherton: ‘Moda risk almak demektir’

23 yaşında, 1.80 cm boyunda, sarışın, yeşil gözlü, çok güzel, sempatik, dünyanın en ünlü moda şovlarından Victoria’s Secret’ın ünlü meleklerinden biri ve Leonardo DiCaprio’nun kız arkadaşı... Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen moda etkinliğinde podyuma çıkan ünlü model Erin Heatherton, Hafta Sonu’nun konuğu.

Antalya’da düzenlenen moda fuarı Dosso Dossi Fashion Show’da düzenlenen defilede podyuma çıkan ünlü manken Erin Heatherton ile Antalya’da bir araya gelerek sıcak bir söyleşi gerçekleştirdik. Türkiye’ye ilk kez gelen Erin Heatherton, diğer mankenlerle uyumuyla dikkat çekerken, Türk insanını çok sıcak bulduğunu ve Antalya’yı çok sevdiğini söyleyerek gönülleri fethetti. Kariyerinde Victoria’s Secret’ın yanı sıra Diane von Fürstenberg, Oscar de la Renta ve Tommy Hilfiger gibi markalar da olan Heatherton, ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun da sevgilisi. Ancak özel hayatın kutsallığına inandığını söyleyen Erin, sevgilisi hakkında konuşmak istemiyor...

Victoria’s Secret mankenleri dünyanın her yerinde büyük ilgiyle karşılanıyor. Hem erkek hem kadın binlerce hayranları var. Türk hayranlarınıza ne söylemek istersiniz?

Türkiye’yi gerçekten çok sevdim. İnsanlar çok sıcak. Kaldığım süre içinde beni rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Çok fazla seyahat edenler bilir, bazen evinizi özlersiniz; ev konforuna ihtiyaç duyarsınız. Türk hayranlarım benimle çok ilgilendiler ve ben de onlarla tanışmaktan büyük keyif aldım.

Bu, Türkiye’ye ilk gelişinizdi. Ülkemizi nasıl buldunuz?

İnsanlar çok arkadaşça ve Antalya gerçekten bugüne kadar bulunduğum en güzel şehirlerden biri.

Dosso Dossi Fashion Show’a katılarak defilede yer aldınız. Organizasyon hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Organizasyon harikaydı. Elbiseler seksi, cool ve şıktı. Victoria’s Secret Show gibiydi bence. Tüm hafta defile ve partilerle sürdü. Herkes son derece profesyonel çalışıyordu. Türk insanıyla tanışmaktan memnun oldum.

Defile nasıldı?

Dosso Dossi Fashion Show’da modellik yapmak çok eğlenceliydi. Podyumda olmayı seviyorum. Kalabalığın önündeyken ortamın heyecanını hissediyorsunuz; bu da sizi daha uzun yürümeye itiyor ve kendinizle gurur duyuyorsunuz. Kalabalığın karşısına geçtiğimde ben her zaman büyük heyecana kapılırım. Behcettis, Topcapys ve Norms markalarının elbiselerini giydim. Tüylerle süslü siyah giysi benim favorimdi. ‘Siyah Kuğu’ temalı bu elbise harikaydı, kendimi çok cool hissettim.

Türk mankenlerle ilk kez mi çalışıyorsunuz? Meslektaşlarınızı nasıl buldunuz?

Türk modellerle çalışmanın birlikte çalıştığım diğer modellerden hiçbir farkı yok. Modellik, zor bir endüstrinin içinde bulunmaktır. İnsanlar biraz fazla rekabetçi olur. Ama Türkiye’de tanıştığım insanları gerçekten sevdim. Son derece güzel ve daha iyi olabilmemiz için birbirini destekleyen kızlar tanıdım.

Çok kızın olduğu yerde biraz kıskançlık, çekememezlik vardır. Podyumdayken bu durumla karşılaşıyor musunuz? Örneğin; Victoria’s Secret defilelerinde?

Güzelliğin çok fazla çeşidi var ama aslında güzellik bakanın gözleriyle anlam buluyor. Endüstride çok kişiye iş var, bu yüzden bence kıskanç olmak çok gereksiz.

2008, 2009, 2010 ve 2011 yıllarında Victoria’s Secret Meleği olarak podyumda yürüdünüz. Bu yıl da podyumda görecek miyiz sizi?

Kesinlikle bu yıl da podyumdayım. İçinde bulunmaktan büyük zevk aldığım bir gösteri bu. Beni çağırdıkları sürece orada olmaya devam edeceğim.

‘Melek’ olmak nasıl bir şey?

Güven ve onur sahibi olmak... Büyürken hep meleklere özenirdim. Sonunda bu ailenin bir parçası oldum ve hayallerim gerçekleşti.

‘Melek’ olarak çalışırken iş atmosferi nasıl peki?

Melekler, bugüne kadar gördüğüm en çok çalışan kızlar. Herkes son derece profesyonel ama aynı zamanda her şey çok sıcak ve eğlenceli. Gülmediğim ve iyi vakit geçirmediğim tek bir an bile yok. Günler gerçekten çok uzun oluyor çalışırken; ama birlikte olmaktan son derece mutlu oluyoruz ve bu da her şeyi daha eğlenceli kılıyor.

Bu yoğun tempoda çalışmaktan sıkıldığınız oluyor mu?

Modellik yapmayı gerçekten çok seviyorum. Asla sıkıcı bir tek an bile olmuyor. Günler birbirinin aynı geçmiyor. Eğer günün birinde herhangi bir şekilde hoşlanmamaya başlarsam, zaten bırakır, başka bir şeye geçerim.

Sizce moda nedir?

Moda bence risk almak ve kendini ifade etmektir. Modada her şey bir döngü içindedir ve her şey, her an değişir. Bir zamanlar popüler olan bir şey yeniden gündeme gelebilir. İşte bu yüzden bence moda, kişiliğinizi göstermenin en basit yoludur.

Model olmaya nasıl karar verdiniz?

16 yaşındayken Miami Üniversitesi’ne üniversite turuna gittiğimde model oldum. Okulu incelemeye ve bölüm seçmeye gitmiştim. Doktor olmak istiyordum. Bir model avcısı beni gördü ve hayatım değişti.

İkili ilişkiler, aşk konusunda ne düşünüyorsunuz?

İlişki bence kutsaldır ve mahrem kalması gerektiğine inanıyorum.

Gelecek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kendi geleceğim hakkında tek ümit ettiğim, hep mutlu olmak. Modellik yapmaktan mutluluk duymaya devam ettiğim sürece, bu işi yapmaya devam edeceğim. Henüz çok gencim, bu yüzden dünyayı keşfetmeyi sürdürmek isterim. Gelecekte mutlu olmak, yaptığım her şeyden ve olduğum kişiden hep memnuniyet duymak isterim.

10 veya 50 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

Bunu şimdiden bilemem. Şu an modellik yapmaktan keyif alıyorum ama değişebilir bu düşüncem. Geleceğin bize neler getireceğini kim bilebilir ki?

Peki, bu yoğun iş temposunda diyetinizi nasıl düzenliyorsunuz? Spor yapıyor musunuz? Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Yine de kendimi biraz şımartmaya izin veriyorum, bu yüzden kendime çok baskı yapmam. Spor olarak koşmayı çok severim. İnsanın bedeninin zinde olması için öncelikle zihnini temizlemesi gerektiğine inanıyorum. Akşam olduğunda günlük stresten kurtulmak için koşu yapmak da benim için çok önemli.


Kaynak > http://www.haftasonu.com.tr/ ve Vikipedi, özgür ansiklopedi



Son düzenleyen nötrino; 19 Aralık 2015 10:11 Sebep: Forum kurallarına aykırı,sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Erin Heatherton nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Erin Heatherton

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Erin Heatherton.jpg
Gösterim: 564
Boyut:  317.0 KB


Benzer Konular

23 Kasım 2015 / LaDyGaGa Sinema ww
17 Aralık 2015 / wolfmann Moda ww
13 Ocak 2013 / Jumong Taslak Konular