Arama

Jessica Stam

Güncelleme: 19 Aralık 2015 Gösterim: 2.326 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
26 Şubat 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Jessica Stam

Sponsorlu Bağlantılar
23 Nisan 1986 doğumlu Kanadalı model Jessica Stam, Michèle Miller tarafından bir kafede keşfedildi. Bu efsanevi güzelin 2002 yılında Los Angeles Model Look yarışmasını da kazanmasıyla birlikte hayata yeni bir sayfa açtığını söyleyebiliriz. Bir çok ünlü markanın yüzü olmayı başaran Stam'i incecik elleri, bembeyaz teni ve baygın bakışlarıyla eminim çoğunuz hatırlıyorsunuzdur. Bugün onun stiline göz atmaya ner dersiniz?

Steven Meisel’in hemen hemen her kampanyasında görmeye alışık olduğumuz Stam, Nisan 2002'de Meisel'in ilham perisi olmaya başladığı sırada henüz tam olarak tanınmıyordu. 23 Eylül de Steven Meisel tarafından tekrar fotoğraflandı ve İtalyan Vogue kapağında yer almayı başardı. Bu Stam için büyük bir dönüm noktasıydı. Ardından bir çok kez Steven Meisel tarafından İtalyan Vogue Dergisinde fotoğraflanmaya başlanan Stam artık dünyaca ünlü top model sıralamasında başı çekiyordu.

Jessica Stam'in makyaj konusunda en sevdiğim yanı ise, buz mavisi gözlerini ortaya çıkaran koyu göz makyajı oluyor. Kendisiyle birebir özdeşleştirdiğim bu makyajın yanı sıra sade halleriyle ise bir kuğuyu andırıyor.

Jessica Stam'in cool ve soğuk görünümünün yanısıra aslında oldukça sevimli ve güleryüzlü bir kişiliğİ mevcut. Her zaman rahat giyinmekten yana olan ünlü top model, bunun yanında şıklığını özellikle 'bootie, yüksek stileto' tarzı ayakkabılar ve çantalarıyla tamamlayarak stil sahibi bir kadın olduğunu en iyi şekilde gösteriyor.

Mart 2010 ,Türkiye inanılmaz bir adımın başlangıcı olan Vogue Türkiye'nin ilk sayısını yayınlarken, kapak kızı Jessica Stam ile mükemmel bir giriş yakaladı. Bunun yanında sayısız dergiye defalarca kapak olan Jessica Stam'i defilelerde salınırken eminim daha bir çok kez göreceğiz.

Jessica Stam'in vazgeçemediği renkler arasında ilk sırayı siyah alıyor. Siyahın kendisine farklı bir etki yaratığını ve aynı zamanda çekici bir hava kattığını düşünen ünlü top model aslında tüm renkleri kendine çok yakıştırıyor. Stam, son zamanlarda mini elbiseleriyle göz doldurmaya devam ederken, sadeliğin getirmiş olduğu zerafeti bakışlarıyla daha iyi lanse ediyor.

Jessica Stam, hem feminen hem de maskülen çizgisinden hiç şaşmadan, günlük sokak stilini yeni saç rengi siyah ile de çok iyi harmanlıyor. Her giydiği kıyafeti kendine yakıştırabilen Stam'in en büyük avantajı tartışmasız top model oluşunun etkisi ile kendini gösteren zarif ve çekici vücut hatları oluyor.Bunun yanında Stam için kısaca modanın en zarif ,en şık takipçisi diyebilirim...

Jessica Stam'in tarzını ve duruşunu anlayabilmek için onun stilini çok yakın takip etmek gerekiyor. Gece hayatındaki duruşu ve tarzı ile sokak stili arasındaki büyük farklar hemen göze çarpıyor... Belki de bir stilin altın anahtarı dengeli olmaktan geçiyor ve Jessica bunu çok iyi bir şekilde dengeliyor. Her şeyi en sade haliyle ölçülendirebilmek, doğru renkle ve doğru bir kombinle oluşturmaktan...

Buse Terim

Son düzenleyen nötrino; 19 Aralık 2015 10:13 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Jessica Stam nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Jessica Stam

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Jessica Stam.jpg
Gösterim: 509
Boyut:  92.3 KB


Benzer Konular

4 Aralık 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
15 Aralık 2015 / kyle Spor ww
29 Nisan 2010 / LaSalle Moda ww
25 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww