Arama

Daria Werbowy

Güncelleme: 19 Aralık 2015 Gösterim: 2.031 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
30 Nisan 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Daria Werbowy
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Daria Werbowy her ne kadar 19 Kasım 1983 Polonya doğumlu olsa da Ukrayna asıllı Kanadalı mankendir. Daria 3 yaşındayken ailesi Toronto, Kanada’ya taşınır. Daria hiçbir zaman mankenliği kendisine meslek olarak düşünmediğini söyler ancak tesadüfler sonucu kendini bir arkadaşının annesinin mankenlik ajansında çalışırken bulur.

14 yaşındayken katıldığı güzellik yarışmasını kazanır. Yarışmanın ardından bir süre daha arkadaşının annesinin ajansında (Susan J. Mankenlik ve Yetenek Ajansı) çalışır ve ardından kariyeri için daha faydalı olacağını düşündüğünden daha büyük bir ajans olan Elite Model ile anlaşır. Ama yine de henüz uluslararası bir üne sahip değildir. Elite Kanada’nın menejerlerinden Elmer Olsen kendi ajansını kurduğunda Werbowy de onunla çalışmaya başlar ve o zaman kariyeri gelişmeye ve uluslararası ölçüde büyümeye başlar. Daria 25 yaşını doldurmadan mesleği bırakmayı planlamaktadır. Çocukluğunu geçirdiği kent olan Mississauga, Ontario’da kendi sanat galerisini açıp ressam olma hayalleri vardır.

Daria Werbowy şu zamana kadar Lancôme, Prada, Yves Saint-Laurent, Roberto Cavalli, Gucci, Hermès, Valentino, David Yurman, Missoni, Versace, Louis Vuitton and Chanel gibi modacılarla çalışmış 21 kereden fazla Vogue dergisine kapak olmuştur. Temmuz 2007 Forbes listesinde Daria Werbowy en çok kazanan mankenler arasında 9. sırada yer almaktadır. Haziran 2006-Temmuz 2007 tarihleri arasında 3,5 milyon dolardan fazla kazancı olmuştur. Bir süre oyuncu Josh Harnett ile adı anılmıştır.


9sn....

Son düzenleyen nötrino; 19 Aralık 2015 10:30 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Daria Werbowy nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Daria Werbowy

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Daria Werbowy.jpg
Gösterim: 393
Boyut:  45.2 KB


Benzer Konular

18 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
30 Nisan 2013 / Jumong Taslak Konular
1 Ağustos 2013 / Jumong Taslak Konular