Arama

Chiara Ferragni

Güncelleme: 18 Aralık 2015 Gösterim: 10.800 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
24 Temmuz 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Chiara Ferragni
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



Chiara Ferragni, İtalya doğumlu 23 yaşında dünyanın en ünlü moda bloggerıdır. hem güzel, hem stil sahibi hem de alçakgönüllü, bir de çok içten bir gülümsemesi var, gülümsediğinde ruhu da gülümsüyor sanki. gerçek bir insan, gerçek bir başarı öyküsü.

Teknolojinin çılgın gibi büyümesinin sonucu olarak, başlarda sadece hobi amaçlı yapılan blogger'lık, şimdilerde başlı başına bir meslek olarak görülüyor. Sanal alemde attıkları küçük bir adımla, gerçek dünyada fenomene dönüşen bazı cool blogger'lar ise her geçen gün takipçi sayılarını arttırarak, popülerlikte dünya yıldızlarıyla yarışır hale geldiler. İşte bu blogger’ların en bilinenlerinden biri de kiminin çok sevdiği, kiminin nefret ettiği ama her zaman merakla takip edilen Chiara Ferragni...

23 yaşındaki Chiara Ferragni, İtalya'nın küçük ve tarihi sanayi şehri olan Cremona'da variyetli bir ailenin kızı olarak büyüyen, ve şu an Milano'da Boccani Universitesi’nde okuyan bir hukuk öğrencisi. İçerisinde moda ve ünlü markalar hakkındaki görüşlerini ve sahip olduğu kıyafetlerle oldukça zarif ve her daim şık olan stilini yansıtan fotoğraflarını paylaştığı blogunu, hiçbir büyük beklentisi olmadan The Blonde Salad adı altında açan Chiara; hem bir model olabilecek kadar güzel ve fit, hem de böyle kaliteli bir yaşama sahip olan eğitimli bir genç kız olunca her geçen gün sayısı artan takipçilerinin imrendiği bir idol haline dönüşüyor. Ayda neredeyse 7 milyon kişi tarafından görüntülenen blogundan, Facebook'taki, Twitter'daki 100.000'i aşan takipçi sayısından, Lookbook'taki, ve Flickr'deki hesaplarının popülerliğinden de anlaşıldığı üzere Chiara'nın ünü İtalya sınırlarını aşarak tüm dünya ülkelerine yayılmış durumda.

Chiara'nın blogunun böylesine ün kazanmasındaki en büyük etken ise; içerisinde en ünlü moda markalarının parçalarını da bulunduran, çeşit çeşit kıyafetlerle dolu olan gardırobu ve paylaştığı hem kendi stilini hem de özel hayatını yansıtan kaliteli ve ilgi çekici fotoğrafları. Chiara sadece gardırobunu temsil eden kıyafetlerinin içindeki fotoğraflarını değil; sevgilisi, ailesi, arkadaşları ve köpeğiyle olan fotoğraflarını, hatta evinin, gezdiği ve eğlendiği yerlerin fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşıyor. Tabi bu durumda insanların içindeki merak duygusu, Chiara'nın sahip olduğu bu ihtişamlı hayatı seyretmelerini; onu sürekli takip etmelerini sağlıyor. Tüm hayatını blogunun içine sığdırmaya çalışan Chiara'nın sadece fotoğraflarına bakıldığında bile onun Armani, Ferré, Chanel ve Tiffany markalarının gerçek bir tutkunu olduğu görülüyor. Yaz aylarındaki blog fotoğraflarında sık sık üzerinde gördüğümüz, ünlü italyan mayo ve iç giyim markası olan Yamamay'da vazgeçilmezleri arasında... Üstelik gerçek bir fenomen haline dönüşen bir kız tarafından sürekli reklamının yapılması Yamamay'ı fazlasıyla memnun etmiş olmalı ki; marka, Chiara için bir kapsül koleksiyonu hazırlamakla kalmayıp bizzat tanıtımında da yine kendisini kullanıyor. Chiara'nın tasarımcılıktaki başarısı ise tasarladığı ayakkabılarla kendi adını taşıyan bir marka oluşturmasıyla gerçekleşiyor. İnternetten de satışa sunulan bu ayakkabılar, İtalya'nın ünlü mağazalarının vitrinlerinde dünyaca ünlü büyük markaların yanında da sergilenme şansını elde ediyor.

Moda haftalarında, kırmızı halılarda, dünyaca ünlü etkinlik ve ödüllerde, reklam kampanyalarında, moda dergilerinde sıklıkla gördüğümüz bu genç ve cool blogger Chiara, blog dünyasında gerçek bir başarı yakalayan nadir blogger’lardan...Tabi bu başarıyı yüzeysel bularak onun bloguna karşı bloglar açanlar da yok değil. Fakat her ne olursa olsun medya ve moda dünyası her zaman Chiara'nın yanında yer alarak ona destek oluyor. Fakat onun moda blogu dünyasındaki yerinin diğer blogger’lardan özel ve ayrı olduğu gerçeğine rağmen, yakaladığı bu başarının ne kadar büyüyebileceği ise zaman içinde belli olacak.

Son düzenleyen Safi; 17 Aralık 2015 23:25 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Chiara Ferragni nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
18 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Chiara Ferragni

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Chiara Ferragni.jpg
Gösterim: 1679
Boyut:  76.8 KB


Benzer Konular

 Chiara
10 Haziran 2009 / KisukE UraharA Müzik ww
23 Şubat 2013 / Jumong Müzik ww