Arama

Lisalla Montenegro

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 2.462 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Lisalla Montenegro
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  Lisalla Montenegro.jpg
Gösterim: 560
Boyut:  61.2 KB

Lisalla Montenegro, “ben futbolu değil Amerikan sporu beyzbolu seviyorum”

Brezilya’nın en ünlü süper modellerinden biri olan Lisalla Montenegro, futbolun bir din gibi kabul edildiği ülkede adeta ezber bozdu.

Yeni bir yıldız doğuyor… O da Güney Amerikalı… Brezilyalı seksi güzel Lisalla Montenegro kumral teni ve keskin yüz hatları ile şimdiden dünya çapında ajansların ilgi odağı oldu… 25 yaşındaki Brezilyalı ünlü bir firmanın iç çamaşırı defilesinde boy gösterdi.

Lisalla Montenegro, (doğum. 1988 Goiania, Goiás, Brazil) Brezilyalı bir modeldir. Gelecekteki planı doktor olma hayali olan güzel top model Lisalla şu anda Maybelline kozmetik yüzüdür.

25 yaşındaki Brezilyalı seksi süper model ülkenin n tanınmış simalarından. Attığı her adım yaptığı her açıklama olay olan Montenegro, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Brezilya’da adeta kuralları yeniden yazdı. Samba ve futbol deyince akıllara gelen Brezilya’nın kendisine bu iki nesneyi çağrıştırmadığını söyleyen 1.75 boyundaki Latin model, “Evet burda futbol çok seviliyor, ama ben futbolu değil Amerikan sporu beyzbolu seviyorum” dedi.

Kendisine sorulan bir soru da 2 yıl sonra ülkelerinde düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası’ydı…

Lisalla bu konu hakkında da, “Bu soru bana sıkça sorulmaya başladı. Bir futbol turnuvasına ev sahibi olmak. Benim için sadece bundan ibaret. Benim hayatımda futboldan başka da şeyler var. Mesela işim, mesala yüzme, sinema, eğlence’ diyerek futbol mabedi Brezilya’da adeta ezber bozdu. Bu röportaj Brezilya medyasında hala konuşulan en önemli konulardan biri olmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Samba ve futbol denildiğinde aklına Brezilya'nın gelmediğini, ülkede futbolun sevildiğini fakat kendisinin futbolu değil beyzbolu sevdiğini dile getirdi. 2 yıl sonra ülkelerinde düzenlenecek FIFA Dünya Kupası ile ilgili: 'Bu soru bana sıkça sorıluyor. Bir futbol turnıvasına ev sahibi olmak. Bneim için sadece bundan ibaret.


derlemedir...
Son düzenleyen Safi; 17 Aralık 2015 23:29 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Lisalla Montenegro nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

13 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular