Arama

Anna Luisa Ewers

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 1.997 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
12 Nisan 2015       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Anna Luisa Ewers
MsXLabs.org
Müjdeler olsun: Moda dünyasının yıllardır yeni Brigitte Bardot yaratma çabaları en sonunda meyvesini verdi. Alman model Anna Ewers ‘Ve Tanrı şimdi de onu yarattı’ sloganıyla dergi kapaklarını süslüyor. Peki, 22 yaşındaki yeni ilahe beklentileri karşılayabilecek mi?
Sponsorlu Bağlantılar
600full anna luisa ewers

Brigitte Bardot, dağınık saçları ve kıvrımlı vücuduyla ‘çabasız seksapelin’ yaratıcısı. Ama erotizmi ‘çabasız’ görünse de moda dünyası son 30 yıldır ona kıyısından köşesinden benzeyen başka bir isim bulabilmek için olağanüstü çaba sarf ediyor.
Gelin görün ki doksanlı yılların başında bu benzerliğin ekmeğini yiyerek patlayan Claudia Schiffer’dan beri işler kesat.

Neyse ki aranan ‘çabasız seksi’ bulundu: 22 yaşındaki Alman top model Anna Ewers’la tanışın.

600full anna luisa ewers

Amerikan Harper’s Bazaar dergisinin mayıs sayısına ‘moda dünyasının yeni top modeli’ başlığıyla kapak olan güzel ‘Ve Tanrı Anna’yı yarattı’ cümlesiyle de parlatıldı.
Bardot edasında pozlar veren Anna, benzerliğinden dolayı bir hayli de memnun: “Onun eski karelerine, plajda verdiği pozlara baktım. Anladım ki işim kolay, makyaj hilelerine filan da gerek yok. Tek yapmam gereken, bikini giymek, objektife bakıp gülümsemek.”


Kaderin cilvesi olsa gerek, Ewers’ı keşfeden isim, değil Bardot seksapeliyle ilgilenmek, ‘feminen’ siluetten öcü gibi kaçan bir tasarımcı; Alexander Wang. Androjen tasarımlarıyla New York modasının gözbebeği olan Wang, Balenciaga için yarattığı yeni parfümün reklam kampanyası için model seçmeye çalışırken, bir blog’da Anna’nın fotoğrafını gördü ve olaylar gelişti. Aranan Bardot, sonunda bulunmuştu. ‘Bebek Bardot’ olarak anılan Anna, şu an moda dünyasının yeni obsesyonu.

600full anna luisa ewers

Ewers kendisine film teklifleri geldiğini de açıkladı. ‘Çakması’ gerçeğine ne kadar yaklaşacak, göreceğiz.
Bardot 2.0: 22 yaşındaki model, Bardot’nun efsane karelerini yeniden canlandırıyor.

11 jpg 11042015103954

Kaynak: kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/

Son düzenleyen Safi; 17 Aralık 2015 23:31
Biyografi Konusu: Anna Luisa Ewers nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

25 Mart 2011 / Jumong Siyaset ww
4 Mart 2013 / _Yağmur_ Sanat
9 Eylül 2012 / Efulim Edebiyat ww
5 Şubat 2016 / _Yağmur_ Siyaset ww
8 Temmuz 2015 / Safi Sinema ww