Arama

Adriana Lima

Güncelleme: 28 Kasım 2016 Gösterim: 1.511.887 Cevap: 16
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Ad:  Adriana Lima35.jpg
Gösterim: 1217
Boyut:  54.7 KB
Adriana Lima

MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar
Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981'de Salvador de Bahia, Brezilya'da dünyaya gelmiştir. 1.78 boyunda 89-58-86 ölçülerinde ve 54 kilodur. 13 yaşında bir alışveriş merkezinde dolaşırken keşfedilmiştir. 1994 yılında Brezilya'da modellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Brezilya Ford Supermodel yarışmasında aldığı ikincilik ödülü ile güzelliğini tescillemiştir. Kısa bir süre sonra New York'a taşınmş ve Elite Model'le bir anlaşma imzalamıştır.

Taze kariyeri Vogue ve Marie Claire dergilerinin uluslararası versiyonlarında yer almasıyla yükselmeye devam etmiştir. Kendisi gibi Brezilya'lı olan Gisele Bundchen gibi Guess defilesi kariyerindeki dönüm noktası olmuştur. Lima'nın Victoria's Secret defilelerinde boy göstermesi ününe ün katmıştır. Maybelline, Bebe, Mossimo gibi markalarla çalışmış Elle, Harper's Bazaar gibi moda dünyasının en önemli dergilerine kapak olmuştur. 2001 yılında Lima BMW'nin popüler kısa online filmlerinden olan 'The Follow' da rol almıştır. Adriana Lima bugün Gisele Bundchen ve Kate Moss'tan sonra dünyanın en çok kazanan 3. mankenidir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 28 Kasım 2016 10:37 Sebep: Resim eklendi.
Biyografi Konusu: Adriana Lima nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Adriana Lima

Sponsorlu Bağlantılar
Adriana Lima, 1982 doğumlu Brezilya’lı süper model. Mavi-gri, zaman zaman yeşil görünen gözleri, siyah saçları ve düzgün vücuduyla dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Lima, en çok Victoria’s Secret’la olan çalışmalarıyla tanınıyor.

Adriana Francesca Lima, 12-haziran 1981’de Brezilya’da Salvador, Bahia’da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, afrika, Brezilya ve isvicre kökenli Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında 1. seçildi. 1996’da yapılan Ford Supermodel of the World Contest’de ise 2. oldu.

Kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New-york’a taşınan Lima, Elite Model Management ile anlaştı. 1997-1998 yılları arasında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergiler için moda çekimleri gerçekleştiren 1,78 m. boyundaki Lima, Christian Lacroix, Valentino gibi ünlü markaların defilelerine çıktı. Ama Lima’nın asıl büyük çıkışı Dominik’li sevgilisi Alberto ile birlikte çalıştıkları ve Times Square’deki reklam tablosuna asılan Vassarette billboard reklamıyla gerçekleşti.

2000’de Guess’in Costanoa Kampanyasında Claudia Schiffer, Laetitia Casta ve Eva Herzigova gibi çok ünlü süper modellerle birlikte yer aldı ve ardından Maybelline, Bebe, Mossimo ve BCBG’nin reklam yıldızı oldu. Harper’s Bazaar, Elle gibi önemli dergilere kapak olmaya başlayan Lima, 1998’de Victoria’s Secret defilesinde yer alarak iyice tanınır hale gelmeyi başardı. Heidi Klum ve Gisele Bündchen’le birlikte melek kanatları taktıkarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003’deki Victoria’s Secret defilesinin de açılış mankeni oldu.

2001’de Adriana Lima 8:47 dakkalık BMW kısa filminde Mickey Rourke, Clive Owen ve Forest Whitaker’la birlikte oynadı. Ünlü bir adamın (Rourke) karısını (Lima) kıskanarak onu takip ettirmek için bir dedektif (Owen) tutmasıyla başlayan filmi Wong Kar-wai yönetti.

2005’de sınırlı sayıda üretilen Pirelli takviminde yer alan Lima, aynı yıl AskMen.com'un 'Top 99 Women' listesinde 1. sırada yer alırken, 2006’da 4. oldu. Yine 2006’da Forbes.com’un 'En Çok Kazanan Ünlüler' (Highest Paid Celebrities) listesinde 97. sırada ve En Güçlü 100 İnsan (100 Most Powerful People) listesinde 99. sırada yer aldı.

Geçmişte birçok ünlüyle birliktelikler yaşayan Lima, bir dönem Lenny Krawitz’le nişanlı kaldı fakat bu ilişki, 2003’de sona erdi. GQ dergisinin nisan 2006 sayısında katolik inançları nedeniyle hala bakire olduğunu açıklayan Lima şöyle konuşmuştu:
"Seks evlendikten sonra olmalı. Seçimim bu olduğu için de erkekler saygı duymalı. Eğer saygı yoksa bunun anlamı beni istemedikleridir."
Adriana yaptığı iş hakkında ise şöyle düşünüyor:
"Modellik zor bir iş, çalışma arkadaşlarınız sizin rakipleriniz ve bu da diğer kızlara olan bakış açınızı oldukça etkiliyor. Moda iyi enerjiyle ilgili. Duygularla ilgili. İnsanlara vermem gereken de bunlar, iyi enerji ve iyi duygular."
Yakın arkadaşları tarafında ‘Leah’ diye çağrılan, lakabıysa ‘LimaBean’ olan, kitap okumayı çok seven ve favori yazarı Gabriel Garcia Marquez olan Lima, oyunculuk ve fotoğrafçılıkta kendini geliştirmek istiyor.

Lima doğduğu yer Salvador, Bahia’daki ‘Caminhos da Luz’ (Ways of Light) öksüzler yurdunda yaşayan yoksul çocukların bakımlarına ve binanın tamir masraflarına yardım ediyor. Portekizce, İspanyolca ve İngilizce konuşabilen Lima şuanda DNA Models Ajansıyla çalışıyor ve Meksika’da bir barı var.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 28 Haziran 2014 17:11 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Adriana Lima
MsXLabs.org

Adriana Lima'nın modellik kariyeri genç yaşta başladı. Ajanslar tarafından keşfedildiğinde sadece 13 yaşındaydı. 15 yaşında Ford Supermodel of Brasil yarışmasını kazandı ve Ford Supermodel of the World yarışmasında 2. oldu. Kısa bir süre sonra yarım yamalak İngilizcesiyle New York'a taşındı. Elite Model Ajansı'yla anlaşma imzaladı.
Adriana'nın ilk büyük çıkışı New York Times meydanındaki Vassarette billboardında gözükmesiyle oldu.Guess'deki işine başlamasıyla birlikte çok kısa sürede dünya çapında büyük bir ün kazandı. Birkaç yıl içerisinde Adriana modellik sektöründe bir star olmuştu.
  • İsmi: Adriana Francesca Lima
  • Doğum tarihi: 12 Haziran 1981 (1981-06-12)
  • Doğum yeri: Brezilya Bahia
  • Boyu: 178 cm
  • Saç rengi: Siyah
  • Göz rengi: Mavi
  • Ölçüleri: 86-58-84
  • Ağırlığı: 51 kg
  • Giysi bedeni: 32
  • Ayakkabı numarası: 41
  • Evlilikleri: Marko Jaric (2009-Günümüz)
Biyografisi için bakınız > Adriana Lima

Resim ve fotoğraf konularında uygulanan kurallar şöyledir:
  • +18 içerikte resim ve fotoğraf eklenmemelidir.
  • Deaviantart.com sitesinden alınan her resim ve fotoğraf için kaynak bilgisi verilmesi zorunludur.
  • Bir mesajda en fazla 3 adet resim/fotoğraf olmalıdır.
  • Eklenecek olan her resim/fotoğraf mesajına konu başlığı girilmelidir.
  • Yukarıda belirtilen kurallara uygunluk göstermeyen bütün resim/fotoğraf ekleri silinecektir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 28 Kasım 2016 11:20
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
19 Mart 2008       Mesaj #4
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
adriana lima
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
31 Mart 2008       Mesaj #5
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
302356677 c91ad27fdb?v0
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008       Mesaj #6
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Adriana Lima w009
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #7
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
405665960 b16e31e6f4?v0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2008       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Adriana Lima
  • Doğum yeri: Salvador, Brezilya
  • Doğum tarihi: 12 Haziran 1981
  • İsim: Adriana Lima
  • Meslek: Model
  • Doğum Tarihi: 12 Haziran 1981
  • Doğum Yeri: Salvador-Brezilya
  • Boy: 178cm
  • Göğüs: 84cm
  • Bel: 61 cm
  • Kalça: 86cm
  • Saç Rengi: Kahverengi
  • Göz Rengi: Yeşil
Adriana Lima'nın modellik kariyeri genç yaşta başladı. Ajanslar tarafından keşfedildiğinde sadece 13 yaşındaydı. 15 yaşında Ford Supermodel of Brasil yarışmasını kazandı ve Ford Supermodel of the World yarışmasında 2. oldu. Kısa bir süre sonra yarım yamalak ingilizcesiyle New York'a taşındı. Elite Model Ajansıyla anlaşma imzaladı.
Adriana'nın ilk büyük çıkışı New York Times meydanındaki Vassarette billboardında gözükmesiyle oldu.Guess deki işine başlamasıyla birlikte çok kısa sürede dünya çapında büyük bir ün kazandı.Bir kaç yıl içerisinde Adriana modellik sektöründe bir star olmuştu.

Steven Meisel, Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh ve Ellen von Unwerth gibi dünyanın sayılı image-makerlarıyla birlikte çalıştı.Vogue Italia, Marie Claire, Elle, Harper's, Bazaar gibi dünyanın önde gelen dergilerinde gözüktü.E! Entertainment Television, The Travel Channel, Viva, Extra gibi kanallarda reklamı yapıldı.BMW'nin kısa bir filminde rol aldı.Adriana şu sıralarda Lenny Kravitz den gelen teklif üzerine Yesterday is Gone adlı şarkının klip çekimleriyle meşgul.

13 yaşındayken keşfedilerek modelliğe başlayan Brezilyalı Lima için, ''cennetten dünyaya inmiş bir güzel'' yorumu yapılıyor.

AA-Askmen sitesinin aylardır süren ve dünyanın dört bir yanından 250 bin internet kullanıcısının oy kullandığı "Yılın En Çekici 99 Kadını" anketi sonuçlandı. Ankette zaferi 22'lik model Adriana Lima kazandı. Geçen sene listede 75. sırada yer alan güzelin bu sene zirveye yerleşmesi sürpriz oldu.

Toplam "8.41" genel oyla birinciliğe yerleşen Lima, özellikle iç çamaşırı defileleriyle tanınıyor. 13 yaşındayken keşfedilerek modelliğe başlayan Brezilyalı Lima için, "cennetten dünyaya inmiş bir güzel" yorumu yapılıyor.
Sinema dünyasının "şarap gibi" güzeli 41 yaşındaki Monica Bellucci listede ikinci oldu.

Podyum, müzik ve sinemanın pekçok genç ismini geride bırakan İtalyan oyuncuya "Matrix" serisi ve "Tutku: Hazreti İsa'nın Çilesi" filmlerinde güzelliğiyle büyülediği hayranlarından oy yağdı. Sitede, "güzellik onun genlerinde var" denilen Bellucci, geçen sene de beşinci olmuştu.

"Cani-The Monster" filmiyle Oscar'ı kucaklayan ünlü oyuncu Charlize Theron ise tahtını Lima'ya kaptırdı. Geçen yıl listede birinciliği kazanan Theron bu yıl üçüncü olabildi. Sitede, "Onun güzelliğinin değerini (Cani) filminde bu güzellikten mahrum kalınca iyice anladık" denildi.

Seal ile nişanlanan top model Heidi Klum üçüncülükten bu sene beşinci sıraya gerilerken, Beyonce Knowles sekizinci oldu. 13 yaşında keşfedilen Brezilyalı güzel Adriana Lima, güzelliğini Fransız, Portekiz ve Kızılderili kökenli atalarına borçlu olduğunu söylüyor. Özellikle iç çamaşırı defileleriyle tanınan Lima, Vogue ve Marie Claire gibi dergilere kapak olmakla övünüyor. Adriana Lima , Victoria`s Secret ve Guess Jeans gibi dünyaca meşhur markaların modelliğini yapmakta ve tüm dünyada en çok tercih edilen mankenler listesindedir.


Son düzenleyen nötrino; 28 Haziran 2014 17:09 Sebep: Kırık link!
CooL FoReVeR - avatarı
CooL FoReVeR
Ziyaretçi
2 Temmuz 2008       Mesaj #9
CooL FoReVeR - avatarı
Ziyaretçi
Ünlü manken Adriana Lima, NBA'in yıldızlarından Marko Jaric ile nişanlandı.

Yılda 6 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan dördüncü mankeni olan 27 yaşındaki Adriana Lima, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu NBA liginin yıldızlarından Sırp sevgilisi Marko Jaric ile nişanlandı.

86-58-84 vücut ölçülerine sahip Victoria’s Secret’ın Brezilyalı meleği, daha önce 4 milyar dolar serveti olan Liechtenstein Prensi Wenzeslaus ile uzun bir aşk yaşamıştı.
Son düzenleyen nötrino; 28 Haziran 2014 17:04 Sebep: Kırık link!
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
2 Temmuz 2008       Mesaj #10
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
marko jaric girlfriend adriana lima

Benzer Konular

25 Eylül 2012 / Jumong Müzik ww
28 Mayıs 2011 / Jumong Edebiyat ww
10 Ağustos 2012 / _Yağmur_ Taslak Konular