Arama

Aileniz ve Arkadaşlarınız için Armağanlar, Hediye Önerileri

Güncelleme: 21 Temmuz 2014 Gösterim: 11.055 Cevap: 9
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
18 Ekim 2011       Mesaj #1
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Erkek arkadaşınızla ya da kız arkadaşınızla beraberliğinizin altıncı ayına girdiniz ve bu birlikteliğinizi özel bir şekilde kutlamak istiyorsunuz. Giysi, takı gibi sıradan hediyeleri düşündünüz ama bunların hiçbiri içinizi açmadı. Bunun yerine, sevdiğinizin ilgisini çekebilecek daha özel hediyeler almak istiyorsunuz. Hadi öyleyse; altıncı ayınızda sevdiğinizi mutlu edebileceğiniz sevgiliye hediye fikirlerine birlikte şöyle bir göz atalım.

Sponsorlu Bağlantılar
Altıncı Ayınız için Hediye Fikirleri
Partnerinize hediye aramaya başlamadan önce, oturun ve sevdiği sevmediği şeylerin bir listesini yapın. Bu, inanılmaz hediye fikirleri bulabilmenizi sağlayacak harika bir yoldur. Hediye için ayırdığınız bütçenizi de listenin altına ekleyin. Böylece, uygun hediye bulmak için aramalarınızı kolaylaşacaktır. Hediye için çok düşük bir bütçeniz varsa, kendi beceri ve yaratıcılığınıza göre hediyenizi kendiniz hazırlayabilirsiniz. Unutmayın; vereceğiniz hediyenin fiyatından çok, duygusal değeri onu anlamlı kılacaktır. Bunu aklınızdan çıkarmayın ve hayatınızdaki en özel kişi için en özel hediyeyi aramaya başlayın.

Kız Arkadaşınız için Altıncı Ay Hediye Fikirleri
Kız arkadaşınıza birlikteliğinizin altıncı ayında bir hediye vermek istiyorsanız, seçim yapabileceğiniz bir sürü hediye seçenekleri bulunmakta. Bayanlara verebileceğiniz altıncı ay hediye fikirlerine bir bakalım.

elbise1 300x300

aksesuar1 300x180

Daha önce giysinin sıradan bir hediye olduğunu söylesem de, kızlar giysilere asla hayır diyemezler. O zaman size düşen hemen iş başına geçmek ve şu sıralar moda olan kıyafetleri, trendleri dergilerden takip etmek. Daha sonra, kız arkadaşınızda hoş duracağına inandığınız bir tanesini seçmek. Aldığınız kıyafetle uyum sağlayacak takı ve aksesuar almayı da ihmal etmeyin.

piknik

Kız arkadaşınızı kısa bir yürüyüşe ya da pikniğe götürmeniz harika bir altıncı ay hediyesi olacaktır. İlk buluşmanızda gittiğiniz aynı restorana ya da yere gidebilir ve o gece yaptığınız her şeyin aynısını yeniden yapabilirsiniz. Kız arkadaşınız ilişkinizin ilk günlerini hatırlayacağından hediyenize bayılacak ve çok sevecektir. Tatil hediyesi de kız arkadaşınızı mutlu edecektir.

kalem koleksiyonu

Hobi hediyeleri kız arkadaşınıza birlikteliğinizin altıncı ayında verebileceğiniz en iyi hediye fikirlerinden biridir. Mesela; kız arkadaşınız okumayı seviyor diyelim, sevdiği yazarın kitap koleksiyonunu hediye olarak ona sunmanız harika bir fikirdir. Eğer eşiniz resim yapmayı seviyorsa; içerisinde tual, farklı fırçaların ve farklı boyaların olduğu bir resim seti hediye edebilirsiniz. Siz de sevdiğinizin ilgi alanlarını ve hobilerini bir düşünün, mutlaka aklınıza harika fikirler gelecektir.

erkek aC59FC3A7C4B1

Eğer bütçeniz bu aralar sıkıysa ve kız arkadaşınıza pahalı hediyeler almaya gücünüz yetmiyorsa, neden ona hediye olarak evde akşam yemeği hazırlamıyorsunuz? Onun sevdiği yemeği akşam pişirin ve evinizde mum ışığında romantik bir yemeğe onu davet edin. Mutfakta iyi değilseniz hemen endişelenmeyin, sizin kendi çabalarınızla yaptığınız yemeği kız arkadaşınız takdir edecek ve çok beğenecektir.

Erkek Arkadaşınız için Altıncı Ay Hediye Fikirleri
Kızlar için olduğu kadar erkek için hediye almak da zor değildir. İşte size; erkek arkadaşınıza altıncı ayınızda alabileceğiniz hediye fikirleri.

Değişik Aksesuarlar
snaplet ipod nano kabi
Snaplet, ipod Nano Kabı

snaplet ipod nano kabi renkleri
Long Bread Wrist Rest, Baget Bilek Desteği

stadyum


Erkeklerin çoğu spor tutkunudur ve tuttukları takımın maçı olunca vakitlerini televizyon önünde geçirirler. O yüzden, altıncı ayınızda erkek arkadaşınıza tuttuğu takımın maçına bilet hediye edebilirsiniz. Sevdiği takımın oyuncularının canlı performansını izlemek, erkek arkadaşınızı heyecanlandıracaktır. Sevdiği müzik grubunu dinleyebilmesi için sunacağınız bir bilet de mükemmel bir hediye fikri olabilir.


Evde Sinema Keyfi

Bu hediyeler gerçekten harika olmalarına rağmen, birlikteliğinizin altıncı ayında bu kadar para harcamaya gerek yoktur. Müzik CD'si, film DVD?si ile evde sinema keyfi, bir şişe kola ve üzerine sevgi dolu bir şiir yazdığınız tebrik kartı gibi hediyeler de erkek arkadaşınıza önem verdiğinizi gösterir.
Altıncı ayınızda nişanlanma fikri de harika bir hediye olabilir ama her şeyden önce duygularınızdan emin olarak bunu yapmanız gereklidir. Bütün günü birlikte geçirmeniz de sevdiğinize verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri olabilir. Onu ne kadar çok sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu sevdiğinize gösterin.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
20 Ekim 2011       Mesaj #2
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarlarla arası iyi olan ve dizüstü bilgisayarını her türlü tehlikeye karşı koruyan arkadaşlarınız varsa bu hediye aradığınız hediye olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
hediye 12

Eşsiz hediye arıyorsanız ve bu çantayı gördüğünüzde hediyem bu dediyseniz daha fazla beklemeden bu çantadan bir tane edinin. Bu çanta hem dizüstü bilgisayarınızı korur hem de diğer çantalara göre daha az yer kaplar.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
27 Ekim 2011       Mesaj #3
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Yılbaşı yaklaşıyor. Herkes sevdiklerine hediyeler almak için alışverişe çıkıp aldıkları hediyeleri paketliyor ve heyecanlı yeni yılı bekliyorlar. Peki, çok paranız yoksa ve hediye vermeniz gereken kişi sayısı çoksa ne yapabilirsiniz?

yeni yC4B1l hediyeleri

Mümkün olduğu kadar biriktirin. Yılbaşına yaklaşırken birkaç ay önce para biriktirmeye başlayın. Her ay ya da her hafta kenara para koyun. Eğer mümkünse bankaya da yatırabilirsiniz. Bu şekilde faiz sayesinde paranız biraz daha artabilir.
Bütçenizi hesaplayın. Hediye vereceğiniz kişi sayısını ve şu anda ne kadar paranız olduğunu hesaplayın.
Hediye alacağınız kişilerin ne istediğini düşünün. Örneğin, kuzeniniz Rock müzik seviyorsa ona en sevdiği şarkıcının CD?sini alabilirsiniz.
Hediye alacağınız kişinin neleri olduğunu ve neleri olmadığını düşünün. Hediye alırken karşınızdakinin ihtiyacı olduğu şeyleri düşünün.
Zamanınız varsa evinizde bulunan ama artık istemediğiniz eşyaları belirleyin. Sizin sevmediğiniz bir şeyi bir başkası çok sevebilir.
Kendi hediyelerinizi kendiniz yapmaya çalışın. Kardeşiniz için bir kolye ya da bilezik yapabilirsiniz. Hediye paketleri yaparak da hediyeleri daha güzel hale getirebilirsiniz.
Öncelikli olarak sizin için en önemli kişileri belirleyin ve onlara hediye alın. Aileniz daha önemli olduğu için öncelikle annenize, babanıza, kız kardeşinize ve erkek kardeşinize hediye alın
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
24 Kasım 2011       Mesaj #4
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Döndürmeyi ve çevirmeyi çok seveceksiniz Bir kalemtıraş bundan daha basit olamazdı! Paslanmaz çelikten yapılmış Twist'in şekli, açılmış bir kaleme benzemektedir.

2012 C4B0C3A7in C59Eimdiden YC4B1l BaC59FC4B1 Hediyesi Aramaya BaC59FlamalC4B1sC4B1nC4B1z 1

Basit, fonksiyonel ve fantastik! Tıpkı Steve Jobs'un söylediği gibi!

Twist, bir iF Konsept Tasarım ürünüdür. Bu ürün 2012 Yılbaşı hediyesi olmak için Sizleri Bekliyor.


2012 C4B0C3A7in C59Eimdiden YC4B1l BaC59FC4B1 Hediyesi Aramaya BaC59FlamalC4B1sC4B1nC4B1z 2
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
24 Kasım 2011       Mesaj #5
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Kitaplardaki görüntüleri tarayıcıya aktarmayı seviyorum. Açıklamama müsaade edin, çocuklarım okul projeleri için sürekli bir şeyleri bilgisayara aktarıp çıktı alıyorlar. Kalın ansiklopedileri tarayıp bilgisayara aktarmak bazen çok büyük sorun olabiliyor.

Teknolojik Yeni YC4B1l Hediyesi 1

can Board bu soruna çözüm bulmak için var; onun yardımıyla bir sayfadaki bütün görüntüyü USB yardımıyla bilgisayara aktarabilirsiniz.

Scan Board: Tarama işlemini nerede ve ne zaman isterseniz yapabilirsiniz.


Bir kitap ya da dergi okurken bilgisayara aktarmak istediğiniz bir sayfa gördüğünüzde onu tarayıcıya götürmek zorunda olmak sinir bozucu bir şey. Veya, bazen bir kitabı tararken, iç kısımları çok iyi gözükmeyebilir. İşte Scan Board, bu sorunlardan kurtulmak için tasarlandı.

Güç düğmesi-Tarayıcıyı açın.
Tara-Tarama işini bu düğme sayesinde yapabilirsiniz.
Cencer-Taradığınız bir şeyi silebilirsiniz.
Resim sensörü-Lazer sayesinde bir resmi tanımanızı sağlar
USB-Bu sayede datanızı bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Teknolojik Yeni YC4B1l Hediyesi 2
Konsept

Artık nerede ve ne zaman isterseniz tarayıcı kullanmak çok kolay. Scan Board tıpkı bir kitap ayracı gibi inceciktir; ve ön kısmı keskin olduğu için tarayacağınız şeyin iç bölgelerini de kolayca görecektir.


İlk önce, istediğiniz sayfayı seçin. Ve güç düğmesine basın.
Scan Board?ı seçtiğiniz sayfaya yerleştirin ve kitabı tıpkı bir tarayıcı kullanıyormuş gibi kapatın.
"Scan" düğmesina basın.
Sayfa taranana kadar bekleyin.
Taradığınız sayfayı kontrol edin.
Elde ettiğiniz datayı bilgisayara aktarın. İşte bu teknoji harikası ürün yeni yıl yaklaşırken sevdiğiniz insanlara hediye yılbaşı hediyesi olabilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ThinkerBeLL; 15 Kasım 2012 10:15
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
29 Kasım 2011       Mesaj #6
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Genç nesiller için saatin yerini cep telefonları veya diğer elektronik aletlerin aldığına hiç süphemiz yok. Tasarımcı Giorgio Guidi; zaman içinde saatin tamamen bir estetik aksesuar haline geleceğini ve bu şekilde basit işlevi ve hoş görünümüyle daha uzun süre modasının geçmeyeceğini düşünüyor.

YC4B1lbaC59FC4B1nda Sevdiklerinize SakC4B1z Saat 2

Tasarımında ilginç malzemeler kullanılan Sakız Saat, işlevini eğlenceli ve basit bir dijital zaman göstergeci olarak yerine getiriyor.


Değiştirilebilir silikon kayışları sayesinde bu saati farklı renkler ve farklı modellerde kullanabilirsiniz. Bu hediye sayesinde yılbaşı hediyenizi fazla aramayacaksınız .


YC4B1lbaC59FC4B1nda Sevdiklerinize SakC4B1z Saat 1
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #7
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Çayın bir gelenekten öte, günlük hayatın bir gereksinimi olduğu bir ülkeden gelen biri olarak, çay demleme ve çay kaynatma ile ilgili konseptler beni her zaman çok şaşırtmıştır. Fusioon Spoon Concept-Fusioon Çay Kaşığı Konsepti de beni heyecanlandıran çay hikayeleri lisetesinin en üst sıralarındadır.

Yeni YC4B1lda C387ay Bir BaC59Fka GC3BCzel 2

Bu kaşık üzerindeki uygun boyuttaki girinti çay poşetini bardağın içine daldırırmanızda size çok yardım edecek; ve poşetin her tarafının suya eşit ölçüde girmesini sağlayacaktır. Bu zekice tasarım, çay poşetinin yüksek verimle kullanımını sağlayacaktır.


Yeni YC4B1lda C387ay Bir BaC59Fka GC3BCzel 3

Yılbaşı hediyeleri arasında bu çay kaşığının yeri başka olsa gerek . Belki de artık uluslar arası çay içme gelenekleri edinmemin zamanı gelmiştir, ya da zahmetsizce kahve içmeye devam ederim.


Yeni YC4B1lda C387ay Bir BaC59Fka GC3BCzel 1
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
21 Ekim 2012       Mesaj #8
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Doğum günleri sevdiklerimizin hayatımızda varolmalarını kutlamamız açısından oldukça önemli bir gündür ve böyle özel bir günde onlara hediyelerin en güzel ve özel olanını sunmak isteriz. Bu gerek anneninizin gerek babanızın veyahut sevgilinizin doğum günü olsun. Sevdiklerimizin varlığını hissettiğimiz an doğan sevgi güneşidir bizi hayatta tutan.. Onlarsız bir yaşamı düşünmek, uçurumun kenarından aşağıya atlayıp atlamamayı düşünmekten çok daha zordur. Dolayısıyla bizim için bu kadar önem taşıyan kişilerin doğum günlerinde onların ne kadar özel olduklarını hissettirmemiz gerekiyor. Nasıl mı? Bunun cevabı da sizin için hazırladığımız bu hediye alternatiflerinde gizli..

Sevdiklerinize Sevgi Dolu Doğum Günü Hediyeleri

wallcoocom valentine gift 85531 2

Sanatla meşgul olan bir yakınınıza hediye olarak sunabileceğiniz bu keman kutu onların sahip olabileceği en mükemmel hediye olacak. Hem tasarım, hem de dekorasyon açısından evinize farklı bir hava katacak olan bu kutu sunabileceğiniz en özel hediyeler arasında..

creative valentine gifts 3

Sevdiklerinize vereceğiniz hediyenin onları ne kadar çok sevdiğinizi temsil etmenizi istiyorsanız bu kalp görünümlü tabak tam size göre! Sevgiyi temsil eden kalp sembolü sizi ne hediye alacağınız konusunda büyük stresten kurtaracak..

creative valentine gifts 9

Sevgiliye hediye edilebilecek bu saat çok konuşulacak. Sevgilinizin aklınızdan çıkmadığını en özel şekilde aktaracak olan bu saat sayesinde artık sevgilinizin her anında olabileceksiniz. Aşk dolu günleri sevgilinizin önüne sunmaya var mısınız?

fathers day gift ideas switch modular pocket knife 2011

Erkek sevgiliye hediye edilebilecek bu çok amaçlı çakı görenleri şaşkına çevirecek. Fonksiyonel bir alete sahip olmuşsunuzdur ancak bu kadar fonksiyonlu olanına rastladınız mı bilmiyoruz? Bizce erkek arkadaşınız bu sürprizinizi çok faydalı bulacak. icon smile

i love you toast

Sevdiklerinizi mutlu edecek bu sevgi dolu ekmek baskıları sunabileceğiniz en samimi hediyeler arasında yer alacak. Sevdikleriniz sabah kahvaltısını yaparken onu seven birilerinin olduğu mutluluğunu daima yüreklerinde hissedecekler. Eee buna sebep olan kişiyi yani sizi unutamayacaklar..

namaste hearts tray

Yemek masalarını renklendirecek bu üçlü set sayesinde doğum günü olan yakınınıza sevgiyi en has haliyle tanıtmış olacaksınız. Verdiğiniz hediyeler yüreklere işlenmeniz ve sürekli hatırlanmanız açısından oldukça etkili bir araçtır.

valentines day funny hearts t shirt r1862de93ca0c4c0b9444e808f538395f f03m2 512

Hayatı karamsar olarak ele alanları keyiflendirecek bir hediye önerimiz var.. İşte bu ilginç t-shirt sayesinde sizde sevdiklerinizin tebessüm etmelerini sağlayabilirsiniz. Aşkı ele alan bu t-shirt baskısı sevdiklerinizin sahip olabileceği en özel tasarıma sahip..

valentinesgiftguide 140209

Kim evinin güzel kokmasını istemez ki! Hele bu koku oldukça romantik mumlardan geliyorsa.. Rengi, modeli ve kokusuyla epey hayran kitlesi oluşturan bu mumlar doğum günü olan yakınınızı mutlu etmeye yetecek. Bu mutluluğa tanık olmak emin olun size de çok iyi gelecek.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
20 Aralık 2012       Mesaj #9
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Klasik hediyelerden vazgeçerek sevdiklerinize keyifli bir yılbaşı hediyesi almak istemez misiniz? Bu eğlenceli ve bir o kadar da şık tasarlanan mükemmel bir hayal gücü ile dizayn edilen bu yılbaşı hediyeleri, eğlenceli tasarımlarıyla sizi oldukça keyiflendirecek ve yılbaşı geceniz unutulmaz kılacak. Bu birbirinden ilginç tasarımlarla dizayn edilen keyifli yılbaşı hediyeleri Sevgilinize, eşinize, dostunuza, anne ve babanıza etrafınızdaki tüm sevdiklerinize mükemmel bir hediye olacak. Yılbaşı hediyeleri, yeni yılın başlangıcı için sevdiklerinize ?dileklerinde bana da yer ver? demek için kutlanan naçizane mesafeleri azaltmak buzları eritmek, kalpleri yumuşatmak ve aşkı dile getirmek için de çok önemli mükemmel bir akşamdır. Bu geceyi oldukça iyi değerlendirerek yılbaşı hediyeleri ile birlikte sevdiklerinize harika sürprizler yapabilirsiniz. Bu geceyi unutulmaz kılacak olan yılbaşı hediyeleri, sizi sevdiklerinize bir adım daha yaklaştıracak, ellerinizi buluşturacak sizi mutlu edecek en güzel geceniz olacak. 2013 yılına adım atılan bu ilk özel gece yılbaşı hediyeleri ile daha da renklenerek mükemmel bir akşama imza atmanızı sağlayacak hem de etrafınızda olmasını istediğiniz en güzel insanlarla: Sevgilinizle, eşinizle, dostunuzla, anne ve babanızla ve diğer tüm sevdiklerinizle, belki de çocuklarınızla. Yıllardır uzakta yaşayan çocuklarınızın da bu vesileyle hasretini gidermek için yılbaşı hediyeleri harika bir gönül alma merasimi olacaktır. Onlarında sizin de bu uzaklığı ve özlemi gidermeniz için tasarlanan sevgi ile dizayn edilen aşk ile üretilen bu harika yılbaşı hediyeleri, sevdiklerinize sizden kalacak mükemmel bir anı şahane bir hatıra olacak. Onlara olan sevginizi sizler için sevgi ile tasarladığımız bu harika yılbaşı hediyeleri ile gösterebilir harika bir akşam geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle yılbaşı gecesi özel yılbaşı hediyeleri ile mükemmel bir gece geçirmenizi dileriz

icon smile

En Güzel Yılbaşı Hediyeleri

yilbasi hediyeleri 15

Eğlenceli bir hediye mi almak istiyorsunuz? O halde terliklerimiz tam sevdiklerinize göre. Böyle güzel ve ilginç bir hediyeye sevdiklerinizin vereceği tepkiyi merak ediyor musunuz? O halde ne duruyorsunuz?

yilbasi hediyeleri 25

Yılbaşı eğlencesine gideceğiniz kız arkadaşınız için çok şık bir yılbaşı hediyesi almaya ne dersiniz? Hediyeniz karşısında kız arkadaşınız küçük dilini yutacak dikkat edin!

icon smile

yilbasihediyeleri 3

Erkek arkadaşınız için yılbaşı hediyeleri arıyorsanız, hediye kategorinizi klasik yerine eğlenceli seçin, yılbaşına eğlencenize hediyelerle renk katın.

icon smile

yilbasi hediyeleri 45

Küpe mi almak istiyorsunuz. Öyleyse size ilginç bir küpe seçeneği sunuyoruz. Böylece sevdiklerinizi mutlu etmenin yanında şaşırtmanın da keyfini çıkarın.

icon smile

yilbasi hediyeleri 55

Böylesine güzel bir yüzükle en son ne zaman karşılaşmıştınız? Ya da karşılaştınız mı hiç? Sevdiklerinizi mutlu edecek böylesine güzel bir hediye için daha ne bekliyorsunuz?

yilbasi hediyeleri 64

Görenlerin yiyesi gelecek bu yüzüğü! Sizin de canınız çekti öyle değil mi? O zaman sevdikleriniz için böylesine tatlı bir hediye almaya ne dersiniz?

yilbasi hediyeleri 74

Farklı bir hediye mi almak istiyordunuz? Alın size farklı bir hediye! Böylesine güzel bir hediye ile sevdiklerinizi şaşırtmanın keyfini çıkarın.

icon smile

yilbasi hediyeleri 84

Bu kadar sempatik bir kupaya kim sahip? Sizin çok sevdiğiniz, ablanız, abiniz, anneniz, babanız, arkadşaınız? Kime hediye alırsanız o!

icon smile

yilbasi hediyeleri 93

"Kaldırın elleri ben geliyorum!" Görenlere bu izlenimi verecek bu güzel hediye seçeneği ile sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfini çıkarın.

icon smile

yilbasi hediyeleri 103

O bir tavşan iphone kabı.

icon smile

Sizinle sevdikleriniz arasında güzel bir bağ oluşturacak böylesine tatlı bir hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Temmuz 2014       Mesaj #10
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Ramazan Hediyesi
MsXLabs.org


Bizim zaten kültürümüzde olan hediyeleşmek türlü özel tarihlerle daha da yaygınlaşıyor. Tabii bu daha çok sevgililer, özel günler v.b. şeyler için oluyor. Daha çok ticari amaçla oluyor bunlar. Gelin bu sefer gerçekten kültürümüze uygun bir hediye verelim. Biliyorsunuz ki Ramazan ayı geldi. Bugün ilk teravih yarın da ilk iftar var. O zaman hediyemizin konsepti Ramazan olsun. Hediyemiz basit ve ekonomik olacak ama eminim çok beğenilecek.

BKvftsl

Hediyemizin nasıl olacağını gelelim.
  • Hediyeyi vereceğiniz kişinin/ailenin yaşadığı yere uygun bir imsakiye alalım/bulalım.
  • 8-10 adet -veya sizin için ne kadar uygunsa- kalitesiz olmayan hurma alın.
  • Bir adet oruç rehberi kitapçığı alın.
  • Tüm bunları güzel bir hediye kutusu* yaparak paketleyin. Hediye kutunuz Ramazan Ayına uygun olsun. Üzerinde mahyalar olabilir mesela.

Kaynak:

Benzer Konular

23 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Mart 2011 / after Burçlar
14 Haziran 2010 / after Burçlar
14 Haziran 2010 / after Burçlar
6 Ekim 2011 / elifuzun437 Taslak Konular