Arama

Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

Güncelleme: 7 Haziran 2016 Gösterim: 15.285 Cevap: 9
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
16 Ocak 2012       Mesaj #1
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

;
Hayatın anlamına varabilmek için sevgilinize alacağınız hediyelerin onda sevinci meydana getirmesi gerekir. Sevgiden yana ortaya atılan her türlü seçenek aşıkların mutluluğunu daim etmeye yetmiştir. Siz de sevgilinize sunabileceğiniz en ilginç hediye seçeneklerini vermek istiyorsanız sizlerle paylaşacağımız bu ürünler çok hoşunuza gidecek!
Sponsorlu Bağlantılar

En özel günlerin vazgeçilmezi halini alan bu ilginç hediyeler sayesinde en unutulmaz dönemlerinizi yaşamaya hazır mısınız?





Dynomighty Wallets - İkon Cüzdanlar Seri 2

dynomighty wallets ikon cuzdanlar seri 2 207
Artık cüzdanlarınıza da biraz tarz vermenin vakit gelmedi mi? Dynomighty cüzdanlar, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen ve geri dönüşümlü cüzdanlardır, ama onları sıradışı yapan elbette tasarımları...


Aşk Dolu Kavanoz

ask dolu kavanoz 207
1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...


Astro Star - Yıldız Işıklandırmalı Projektör

astro star yildiz isiklandirmali projektor 207
Günümüzde şehirlerdeki ışık kirliliği yüzünden pek çoğumuz geceleri gökyüzünde parlayan yıldızları seyretmenin keyfini özlüyoruz. Bu konuda maalesef pek bir şey yapamıyor olsak da hayatlarına yıldızların ışığını yeniden taşımak isteyenler için tek bir çözüm var. ? AstroStar.


Love Heart Flying Lantern - Uçan Ateşli Kalpler

love heart flying lantern ucan atesli kalpler 207

Gelenksel olarak Çin ve Tayland kutlamalarında kullanılan bu uçan fenerler gökyüzünü aydınlatmanın harika bir yoludur ve dünyanın her yerinde her türlü etkinlikte artık popüler olarak kullanılmaktadır. Ama özellikle bu versiyonu sevgililer için yapılmıştır. Bu aşkın parıldayan ifadesi 20 dakikaya kadar ve neredeyse 1.5 km'ye yakın gökyüzünde süzülecek ve yerden görünebilecektir.


Kiss Me Quick - Öpücük Damga

kiss me quick opucuk damga 207
Sevgilinize yazdığınız nota ya da mektuba bir de öpücük eklerseniz dünyalar onun olur. Eğer yazdığınız notların ve isteklerinizin kesin yerine getirilmesini istiyorsanız bu damga size çok yardımcı olacak!


Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

oscar odulu oskar basari heykeli buyuk boy 207
Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen kompetankedi; 7 Haziran 2016 00:26 Sebep: Sayfa düzeni.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
1 Ağustos 2012       Mesaj #2
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Hayatın anlamına varabilmek için sevgilinize alacağınız hediyelerin onda sevinci meydana getirmesi gerekir. Sevgiden yana ortaya atılan her türlü seçenek aşıkların mutluluğunu daim etmeye yetmiştir. Siz de sevgilinize sunabileceğiniz en ilginç hediye seçeneklerini vermek istiyorsanız sizlerle paylaşacağımız bu ürünler çok hoşunuza gidecek! En özel günlerin vazgeçilmezi halini alan bu ilginç hediyeler sayesinde en unutulmaz dönemlerinizi yaşamaya hazır mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgiliye En İlginç Hediye Önerileri

ilginc hediye 114 199x300
Gökyüzünü evinize taşımanıza yardımcı olacak bu ilginç projektör sayesinde sevgilinize en romantik günü yaşatmaya hazır olun! İlginç hediye sunmayı sevenlerin bir daha eşini benzerini sunamayacağı bir hediye seçeneği..

***
ilginc hediye 218 300x211
Sevgiliniz bu serin parmakları çok sevecek.. Çorbaları taşırken ellerinizin yanmasına son vermek istiyorsanız bu ilginç koruyucu sayesinde derdinize çare buldunuz demektir.

***
ilginc hediye 318 199x300
Fotoğraflarınızı ve notlarınızı yapıştırabileceğiniz bu ilginç kalemlik sayesinde sevgilinize unutamayacağı bir hediyeyi sunmaya hazır olun! İlginç seçenekler arasında ye alan bu kalemliği sevgiliniz çok sevecek.

***
ilginc hediye 417 300x300
Sevgiliye hediye olarak sunulabilecek en ilginç kurabiye kalıpları karşınızda! Sevgilinizin lezzetli kurabiyelerine doyamayacaksınız. Isırılmış görünümü verilen bu kurabiyeler görenleri çok şaşırtacak!

***
ilginc hediye 613 300x145
Bu ilginç balık anahtarlık sayesinde sevgilinize sahip olmadığı bir hediye seçeneği sunmak ister misiniz? Görenlerin çok beğendiği bu anahtarlık sevgilinizin de unutamayacağı hediye olmaya geliyor.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
1 Ağustos 2012       Mesaj #3
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Sevgiyi temsil edecek olan en özel hediye seçenekleriyle karşınızdayız.Sevgiyi somutlaştıracak olan bu ilginç hediye seçenekleri sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Sevgiliye özel olan bu hediyeler sayesinde siz de en anlamlı ürünleri sunmaya hazır olun! Sevgilinizin unutamayacağı bu ilginç sürpriziniz, yıla damgasını vuracak. En çok beğeni kazanan bu hediyelik eşyalar çok konuşulacak! Erkeklere verilebilecek en ilginç hediyelik eşyaları incelemeye başlayabilirsiniz..

En İlginç Hediyelik Eşyalar

ilginc hediye 713 300x300

Dağ görünümündeki bu pano sayesinde sevgilinize sahip olmadığı en ilginç hediye seçeneğini sunmaya ne dersiniz? Sevgiliye özel olarak sunulabilecek bu mantar pano çok beğenilecek.

ilginc hediye 616 300x298

Metre görünümündeki bu bantlık sayesinde sevgilinizi şaşırtmaya hazır olun! Tahmin edilemeyecek ilginçlikteki bu ürünün hiç kimse bantlık olduğunu tahmin edemeyecek.

ilginc hediye 518 300x225

Sevgiliye hediye olarak sunulabilecek olan uzaktan kumandalı bu mumluklar sayesinde sevgilinize en özel seçeneği sunmuş olacaksınız. Sevgiliye verilebilecek en özel hediye seçeneği karşınızda!

ilginc hediye 420 300x224

Mumdan hiç bir farkı olmayan bu ışıklar özel günlerinizde romantik bir ışıklandırma sunmaya çoktan hazır. Siz de bu atmosferden faydalanmak istiyorsanız bu ilginç hediye seçeneğini sevgilinize sunmalısınız.

ilginc hediye 321 300x300

Teldeki kuşların oldukça sevimli durduğu fotoğraf ve notlarınızı asabileceğiniz bu ilginç hediye seçeneği sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Siz de en çok beğeni kazanan hediye seçeneğini ona sunun..

ilginc hediye 221 300x234

Diğer yastıklardan oldukça marifetli olan bu ayışığı yastık gecelerinizi renklendirmeye geliyor. Hediye olarak verilebilecek en güzel seçenek karşınızda.. Sevgiliniz bu ilginç yastığı çok sevecek.

ilginc hediye 117 227x300

Dağ panonun çam ağacı görünümündeki raptiyeleri sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Siz de ona sunabileceğiniz bu sevimli hediye seçeneğinin keyfini çıkarın!
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
1 Ağustos 2012       Mesaj #4
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Sevgilinize alacağınız hediyelerin onun için ne kadar önemli olduğunu anlayabilmeniz için birazcık empati gücünüzü kullanmanız gerekiyor. Onun için sizden gelen her hediye altın pahasında. Sevgilinizi hem mutlu etmek hem de sevindirmek istiyorsanız bu hediye seçenekleri çok hoşunuza gidecek.. En ilginç hediyeyi vermek isteyenlerin hiç bir şeye değişmeyeceği en enteresan hediye seçenekleri..

Sevgiliye Özel İlginç Hediyeler


ilginc hediye 29

Bu ilginç terlikler her göreni şaşkına çeviriyor. Sevgilinize sunabileceğiniz bu ilginç hediye seçenekleri çok hoşunuza gidecek. Sevgilisini sevindirmek isteyenlere özel..


ilginc hediye 39

Sevgiliye hediyeolarak sunulabilecek en sevimli terlik seçeneği karşınızda! Böyle sevimli bir dost edinmek herkesin hayali olsa gerek..!


ilginc hediye 49

Bu hediye seçeneği sayesinde sevgilinize en özel hediyeyi vermiş olacaksınız. En güzel hediye seçenekleri karşınızda!


ilginc hediye 59

Sevgilinizin vazgeçemeyeceği bu terlikler her görenin beğenisini kazanıyor. Sizde sevgilinize enilginç hediye seçeneğini sunmak istiyorsanız bu terliklerden vazgeçmeyin..!


ilginc hediye 78

Bu tarantula görünümlü terlikler sevgilinizin korkulu rüyası bile olabilir. Bu ilginç hediye seçeneğini herkes giymeye cesaret edemeyebilir..Bu ilginç hediye seçeneği sayesinde sevgilinizi şaşırtmaya hazır olun!


ilginc hediye 84

Rahatlığına düşkün olanlara özel bu terlikler çok beğeni kazanacak. Bu ilginç hediye seçeneği sayesinde sevgilinize en özel hediyeyi sunmuş olacaksınız. Sevgiliniz buhediyeseçeneklerini çok beğenecek..
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
23 Ekim 2012       Mesaj #5
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Aşk Tapusu - Kalbimin Tapu Senedi

ask tapusu kalbimin tapu senedi 500

Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin tapusunu sevgilinize verin.
Sevgilinize aşkınızı göstermenin en iyi yolu karşınızda! Ona Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin Aşk Tapusu nu verin! Kalbimin Tapu Senedinin üzerindeki yazıları istediğiniz şekilde değiştirebilir böylelikle de sevgilinize ya da eşinize en değerli tapuyu verebilirsiniz.

Yılın En Cömert Arkadaşı Sertifikası - Dolar Sertifikası

yilin en comert arkadasi sertifikasi dolar sertifikasi 500

Arkadaşınızın cömertliğini sertifika ile tescillemenin tam zamanı
Cömert ve bonkör bir arkadaşınıza güzel bir hediye arıyor ve bulamıyor musunuz? O zaman Yılın En Cömert Arkadaşı Sertifikası ona en güzel hediye olacak! Washington un resmi yerine arkadaşınızın resmini koyabileceğiniz bu müthiş Dolar Sertifikası ile arkadaşınızı çok mutlu edip onu çok özel hissettirebileceksiniz.

Padintosh - Macintosh Görünümlü iPad Kılıfı

padintosh macintosh gorunumlu ipad kilifi 500

80 lere damgasını vuran Macintosh iPad kılıfı olarak karşınızda
Steve Jobs ın müthiş icadı, Apple ın 80 lerde devrim yaratan Macintosh bilgisayarı Padintosh ile yeniden canlanıyor! Macintosh Görünümlü iPad Kılıfı Padintosh ile yüzyılın şuana kadarki en iyi tablet bilgisayarı iPadler, 80 lerin en iyi masaüstü bilgisayarı Macintosh görüntüsünde bir kılıfa sahip olacak.

iPhone 4 Hard Drive Cover - Hard Disk iPhone Kılıfı

iphone 4 hard drive cover hard disk iphone kilifi 500

Hard Drive şeklindeki telefon kabı
Bilgisayar meraklıları için harika bir cep telefonu kapağı sunuyoruz. Hard Disk iPhone Kılıfı eski bir hard drive görüntüsüyle herkesin dikkatini üzerine çekmeye hazırlanıyor. iPhone 4 Hard Drive Cover?ı sakın kaçırmayın!

Mükemmel Eş Sertifikası

mukemmel es sertifikasi 500

Eşinizin ismine özel olarak hazırlanmış en mükemmel eş sertifikası
Başınızın tacı eşlerinize verilebilecek en özel hediye Mükemmel Eş Sertifikası işte karşınızda. Eşinizin adına özel olarak hazırlatacağınız Mükemmel Eş Sertifikası ile kalpleri yeniden fethedeceksiniz.

En İyi Sevgili Sertifikası

en iyi sevgili sertifikasi 500

Sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanan en iyi sevgili sertifikası
Aşkınız için göze alamayacağınız şey yoksa ve o sizin için çok değerliyse, sevginizi ifade etmenin en güzel yolu En İyi Sevgili Sertifikası?ndan geçer. Sevgilinizin adına özel olarak hazırlatacağınız En İyi Sevgili Sertifikası?nı görenler mutluluktan havalara uçacaklar.

Tunes for Two - Kalp Kulaklık Ayırıcısı

tunes for two kalp kulaklik ayiricisi 500

Müziğinizi paylaşarak aşkınızı pekiştirin.
Aşk ve sevgi paylaşmak demektir ama öyle kuru kuruya paylaşmak olmaz. Gerçek aşka ulaşmak için herşeyi paylaşmanız gerek, hatta dinlediğiniz müziği bile. Bu kalp şeklindeki kulaklık ayırıcılar ile bir mp3 playera iki kulaklık bağlayarak hem aşkınızı ve sevginizi pekiştirin hem de dinleme sırası kimde kavgalarına son verin.

Jewelry Box Anubis - Anubis Mücevher Kutusu

jewelry box anubis anubis mucevher kutusu 500

Mısırlıların meşhur Anubis i artık takılarınızı koruyacak.
Takılarınızı korumak için Mısır ölülerini korumakla yükümlü meşhur Anubis Mücevher Kutusu artık emrinize amade! Jewelry Box Anubis pırıl pırıl görüntüsü ve rahat kullanımıyla mücevherlerinizi en güvenli şekilde muhafaza edecek.

Aşıklar Kağıt Havluluk

asiklar kagit havluluk 500

Birbirini öpen aşıkların olduğu harika kağıt havluluk.
Kavuşamayan aşıkları kavuşturmak artık en büyük hedefiniz olacak. Aşıklar Kağıt Havluluk?un harika tasarımı ile erkeğin etrafına taktığınız kağıt havlu tükendikçe sevenleri bir araya getirmeniz bir o kadar kolaylaşacak!

Erotic Heart - Erotik Kalp

erotic heart erotik kalp 500

Aşka heyecan katan erotik kalp kutusu
İlişkisine yeni heyecan arayanlar veya farklı bir boyut katmak isteyenler için tasarlanmış Erotik Kalp ile tanışmaya hazır mısınız? 100?den fazla erotik görev içeren Erotic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizle tutklu bir oyunun tadını çıkarın.

Romantic Heart - Romantik Kalp

romantic heart romantik kalp 500

100 den farklı romantik görev içeren kağıtlardan oluşan kutu
İlişkisine yeni heyecan arayan aşıklar için tasarlanmış olan Romantik Kalp ile tanışmaya hazır olun! 100?den fazla romantik görev içeren Romantic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizi şaşırtmanın tadını çıkarın.

Parrot AR Drone 2.0

parrot ar drone 20 500

iphone, ipad ve android uyumlu gelişmiş Parrot AR Drone
Parrot AR Drone 2.0 ile artık sınırsız özgürlüğün tadını daha fazla çıkarma vakti geldi! Parrot AR Drone 2.0 ın sahip olduğu High Definition ana kamerası sayesinde artık görüntüler daha canlı. Ek sensörleri ile anlık yükseklik ve hız ölçümü yapıp eskisine göre çok daha iyi uçabileceksiniz. Parrot AR Drone 2.0 ın en büyük yeniliği ise artık iPhone ve iPad?in yanısıra Android telefonlar ve tabletler ile de kontrol edebilecek olmanız!

Dolar Mendil

dolar mendil 500

Dolar banknotu şeklinde kağıt mendil
Dolar Mendil ile doların değeri hiç bu kadar düşmemişti diyeceksiniz. Burnunuzu sildiğiniz mendilin bile dolardan oluşu sizi çok zengin ve havalı hissettirecek. Dolar Mendil ile en bonkör ve havalı siz olun.

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

100 dilde seni seviyorum kavanozu 500

Sevdiklerinize 100 dilde Seni Seviyorum deyin!
Annenize, sevgilinize, eşinize ya da dedenize Seni Seviyorum demek istiyorsunuz ama bu yetersiz kalıyorsa o zaman 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ile Seni Seviyorum u 100 dilde deyin! Sevdikleriniz 100 dilde Seni Seviyorum kavanozu nuzu aldığında onu gerçekten çok sevdiğinize emin olacak.

Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozları

yazisiz canim annem ve ask dolu kavanozlari 500

İçinde 365 tane yazılması için boş not kağıdı bulunan kavanoz
Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız Yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!

Cardsharp - Kart Bıçak

cardsharp kart bicak 500

Kolayca cüdanınızda taşıyabileceğiniz kart bıçak
Cebinizde çakı taşımak zor ve tehlikeli diyorsanız sadece bir kart görünümünde olan Cardsharp tam size göre olacak! Cüzdanınızda ya da cebinizde güvenle ve kolayca taşıyabileceğiniz Kart Bıçak hem keskin hem hafif hem de ömür boyu garantilidir.

Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası

kisiye ozel yazili odul kupasi 500

Kendi yazınızı yazdırabileceğiniz ödül kupası
Eğer bir ödül kupam olsun, üstüne de kendi istediğim yazı yazılsın istiyorsanız Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası tam sizin için! İster annenizin adını, ister sevgilinizin isminin baş harfleri ile onu çok sevdiğinizi isterseniz de patronunuzun adını ve lakabını yazdırın, herkesi çok özel hissettirin.

Yazılı Ödül Kupası

yazili odul kupasi 500

Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası
Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Animal Lioncloth - Hayvancık Peştemal

animal lioncloth hayvancik pestemal 500

Hayvancık başları şeklinde erkek iç çamaşırı
Erkek arkadaşınıza veya eşinize çok esprili bir hediye arıyorsanız ve işin içinde birazcık da hayvan sevgisi katmak istiyorsanız Hayvancık Peştemal tam size göre! Animal Lioncloth ile sevdiklerinizi rahatlıkla aslan, boğa, fil veya horoz yerine koyabilirsiniz!


Hearts Bath Confetti - Kalp Sabun Konfetiler

hearts bath confetti kalp sabun konfetiler 500

Kalp şeklindeki sabundan banyo konfetileri
Hearts Bath Confetti ile sıcacık, köpüklü bir banyo ile çok romantik bir banyo hazırlamak ister misiniz? Kalp Sabun Konfetileri sıcak küvete atın ve kendiliğinden eriyen bu sabunların kocaman köpüklerinin tadına varın! Hearts Bath Confetti sayesinde romantik anlara hazır olun!

100 Dolar & Euro Notepad - Para Not Defteri

100 dolar euro notepad para not defteri 500

100 Dolar ve 100 Euro görünümlü esprili not defteri
Zenginliğinizi göstermenin en güzel yolu Para Not Defteri! Adeta gerçek 100 Dolar veya 100 Euro?nun arkasına not yazıyormuşçasına kullanabileceğiniz 100 Dolar & Euro Notepad ile herkesin gözü sizin üzerinizde olacak!
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 18:36
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
5 Kasım 2012       Mesaj #6
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Sevgilinizi bu yeni yılda harika hediyelerle mutlu ederken aynı zamanda şaşırtmak istemez misiniz? 2013 yılına merhaba diyeceğimiz şu son günlerde harika hediye alternatifleriyle sizi ve sevdiklerinizi yeni yıla hazırlamaya devam ediyoruz. Msn Happy
Sevdikleriniz için bu şık ve İlginç hediyeleri alarak onlara harika bir yılbaşı yaşatabilirsiniz.

Sevgiliye Yılbaşında Alınabilecek Hediyeler

yilbasi hediyeleri 115

En mutlu anlarınızı ölümsüzleştirecek, yıllara meydan okuyacak olan bu harika Olympus fotoğraf makinası ile en güzel anlarınızı dondurun. Eşinizle,dostunuzla,aileniz ve sevdiklerinizle olan birlikteliklerinizi ölümsüzleştirebileceğiniz bu harika objektife sahip el boyutlarına uygun, kolay kullanıma sahip olan fotoğraf makinasına sevgiliniz bayılacak. Msn Happy

yilbasi hediyeleri 211

Sevgilinizin şıklığına şıklık katacak bu harika altın, bol taş ile süslenmiş olan şık kolye ile yılbaşı gecesi sevgilinizin harika görünümünün sebebi yanındaki beyefendi yani siz olacaksınız. icon smile

yilbasi hediyeleri 312

Bu keyifli yılbaşı çantası sevgilinizin eşyalarını rahatlıkla taşıyacak konforlu kullanıma ve hoş bir görünüme sahip. Sevgiliniz bu hoş ve beklenmedik hediyenize bayılacak. Ucuz yılbaşı hediyeleri arasında yer alan bu çanta sevgilinizi mutlu etmeye yetecek.

yilbasi hediyeleri 412

Erkek arkadaşınız için alabileceğiniz bu yılbaşı boxer ı onu bu yılbaşında şaşırtacak en ilginç hediye olacak. Msn Happy

yilbasi hediyeleri 512

Sevgilinize alacağınız bir hediye ona yazacağınız sayfalar dolusu mektuptan, söyleyeceğiniz uzun uzun cümlelerden belki de çok daha etkili olacaktır. Sevgilinizi bu özel günde unutmayın. Onu harika hediyelerle mutlu edin. Msn Happy

yilbasi hediyeleri 612

Sevgiliniz için yeni yıla özel olarak tasarlayıp farklı dizaynlarla zevginleştirerek ürettiğimiz bu şık ve bir o kadar da ilginç olan hediyeleriş sevgiliniz de oldukça beğenecek. Yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz bu ilginç saat sevgilinizi şaşırtmaya yetecek.icon smile

yilbasi hediyeleri 711

Soğuk yılbaşı gecesi sevgilinizi sıcak tutacak hoş bir kıyafet. Hem şık hem kullanışlı olacak bu hediye sevgilinizi soğuk kış akşamlarında sıcacık tutacak. Sayenizde... Msn Happy

yilbasi hediyeleri 812
Bu şık yılbaşı kolye ve bilekliği bu yeni yıla özel olarak dizayn edilmiş şık ve renkli bir görünüme sahip. Sevgilinize çok yakışacak olan bu kolye yılbaşı gecesi onu özel kılan en önemli aksesuaı olacak. Msn Happy

yilbasi hediyeleri 1012

Sevgiliniz için alacağınız bu şık gece mavisi rengi ile tasarlanıp dizayn edilen mükemmel ayakkabı, sevgilinize çok yakışacak. Msn Happy
Mutlu yıllar... Msn Happy
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
8 Kasım 2012       Mesaj #7
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Yaklaşan yeni yıl ile birlikte ardı arkası kesilemeyeceğini düşündüğümüz tüm dileklerimiz sıralanmaya başladı bile öyle değil mi? Bir de ?yıl başında nereye gitsem? ?, ?yeni yılda ne hediye alsam?? tarzındaki sorularda hep kafamızı meşgul etmekte ne yazık ki! Ama yılbaşına kadar bu sorunların kafanızı meşgul etmesine izin vermeyeceksiniz öyle değil mi? Buna müsade etmemelisiniz çünkü.. Hediye alacağınız kişi kız arkadaşınız, anneniz, teyzeniz kısacası bir bayansa size onlara hediye edebileceğiniz çok şık önerilerimiz var.. Hediye de hem farklılıkları yakalamak, hem de güzelliği sunmak istiyorsanız fikirlerimizin hoşunuza gideceğini umuyoruz. En azından bir bayanı etkileyebilecek en özel hediyelerle huzurlarınıza ulaştığımıza eminiz. Msn Happy

Sevdiğiniz kişilere sizi güzel hatırlatacak en özel hediyeleri sunmanızı dileriz.. İsterseniz buyrun şimdi en özel seçenekleri inceleme yoluna gidelim.. Keyifli dakikalar başlasın! Msn Happy


Bayana Hediye Edilebilecek Yılbaşı Sürprizleri

yilbasi hediyeleri 24

Farklılıktan yana olan bayan tanıdıklarınıza hediye edebileceğiniz bu ilginç küpeler görenleri incelemeye itecek enteresanlıkta.. Dostlarınıza ayrıcalık katmaya ne dersiniz?

yilbasi hediyeleri 34

Bir bayanı farklı kılan aksesuarlarıdır. Aksesuarları hemen hemen her bayan kullanır ancak kullanılan aksesuarın hafızalara kazınabilmesidir önemli olan öyle değil mi efendim icon smile
"Belki de Eros"un çalınmış oku yüzüğünüze yerleştirilmiştir belli mi olur!

yilbasi hediyeleri 44

Hayvanseverliğinizi ve farklılığınızı küpelerinizle ortaya koymaya var mısınız? Bu sevimli baykuşlar kulağınızda eminiz çok hoş duracaklar. Yılbaşı hediyesi olarak verilebilecek bu puantiye tüylü küpeler sevdiklerinizi mutlu etmeye yetecek güzellikte..

yilbasi hediyeleri 53

Yeni yılda en çok rağbet gören diğer bir hediye seçeneği de biblolardır. Yılbaşını konu edinen bu sevimli biblo sayesinde bir bayanı mutlu etmek hiçte zor olmayacak!

yilbasi hediyeleri 64

"Çantasız hiç bir yere çıkmam." diyen bir kız arkadaşınız varsa ne hediye alacağınız konusunda fazla düşünmenize gerek yok diye düşünüyoruz. Sevgilinizin hayatına renk katacak bu çanta sayesinde unutulmaz bir gün yaşatmaya hazır olun!

yilbasi hediyeleri 74

Farklı çanta modelleriyle sevgilinizin gönlünü kazanmanız mümkün. Biraz modaya göz attığınızda kızların bu modellere hayran kaldığını göreceksiniz. icon wink

yilbasi hediyeleri 84

Leopar modası top-10 listesindeki yerini koruyor.. Yılbaşına bomba gibi bir giriş yapmayı planlayanların hediye edebileceği bu enteresan iPhone kılıfı herkesi şok edecek.. İphonunuzu kediye dönüştürmeye var mısınız?

yilbasi hediyeleri 94

Bayanlar ne pahasına olursa olsun hiçbir zaman topuklu ayakkabı giymekten vazgeçemezler. Ve yeni yılda bir bayana hediye alacaksanız ve ona gönlüne sinecek bir hediye vermek istiyorsanız bize kalırsa tercihinizi ayakkabılardan yana kullanmalısınız.

yilbasi hediyeleri 104

Hani diyoruz ya bayanların sözünün geçtiği yerde aksesuarlar olmazsa olmaz.. O zaman şimdi de farklı bir yüzüğü daha ele alalım.. Bu muhteşem yüzük sayesinde yılbaşına şıkır şıkır girme fırsatını sevdiklerinize sunun..
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
15 Kasım 2012       Mesaj #8
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Yeni yılda kız arkadaşınız ayakkabı konusunda oldukça şanslı olacak. Ona hediye edeceğiniz bu şık ve harika tasarımlarla dizayn edilmiş ve incelikle üretilmiş olan bu harika ayakkabıları sevgilinize armağan ederek onu mutlu edin. Bu şık ayakkabılar ile sevgiliniz bu özel gecede oldukça güzel ve alımlı olacak., ayakkabısı elbisesiyle şıklığına şıklık katacak.

Yılbaşında Sevgiliye Alınabilecek En Şık Ayakkabılar

yilbasi hediyeleri 116

Siyah, krem ve daha bir çok renkteki elbise ile oldukça uyum sağlayacak olan bu şık siyah renge krem desenli topuklu ayakkabı sevgilinizin şıklığına şıklık katacak dizayna ve tasarıma sahip.

yilbasi hediyeleri 212

Platform topuğu ile oldukça şık bir görünüme sahip olan arkasındaki demir diken tasarımlarıyla dikkat çeken bu ayakkabılar ile sevgilinizi şaşırtacaksınız.

yilbasi hediyeleri 313

Pembe rengi seven ve daha çok renkli giyinmeyi,alafranga tarzı seven sevgiliniz için, eşiniz için bu harika taşlı parıl parıl topuklu pembe renkteki ayakkabılar onun için oldukça şık ve onun tarzına oldukça uyum sağlayacak bir ayakkabı olacak.

yilbasi hediyeleri 413

Gizli platforma sahip bu siyah topuklu ayakkabı ile gecenin en modern tasarım ayakkabısına sahip olan sizin sevgiliniz olacak. Ona hediye olarak alacağınız bu ayakkabıya o da hayran olacak. Her tarz ve renk kıyafetin altına oldukça hoş bir uyum sağlayacak ve kıyafetinde tamamlayıcı bir rol üstlenecek olan bu şık ayakkabı süper bir hediye olacak. Msn Happy

yilbasi hediyeleri 513

İlk bakışta tüm gözleri üzerinde toplayan bu oldukça şık ve dikkat çekici olan ayakkabı açıkçası fazla söze de gerek bırakmıyor. Yılbaşı hediyesi olarak verilebilecek bu ayakkabı alabileceğiniz en özel hediye seçeneklerinden..

yilbasi hediyeleri 613

Rengarenk taşlarıyla oldukça şık ve göz alıcı parlaklığa sahip olan bu ayakkabılar sevgilinizin tarzına uygun olarak üretilen modern tasarım ayakkabılarımızdan bir diğeri.

yilbasi hediyeleri 712

Altın sarısı renk ile tasarlanan bu özel tasarım ayakkabının topuk kısmına ve arka bölümüne ayakkabıyı detaylı ve şık gösterecek harika taşlar yerleştirildi. Sevgiliniz buna bayılacak.

yilbasi hediyeleri 813

Sadeliği ve şıklığı bir arada yaşayan kadınlar için özel olarak ürettiğimiz bu krem rengi şık ayakkabılara sevgiliniz bayılacak=) Bayana yılbaşı hediyeleri arayanlar bu ayakkabıyı çok beğenecekler..

yilbasi hediyeleri 913

Çiçeklerle bezenmiş taşlı tasarımıyla dikkati üzerine çeken bu özel krem rengi tasarımda üretilen ayakkabı oldukça iddialı bir görünüme sahip.

yilbasi hediyeleri 1013

Renkli kişiliğe sahip kişiler için üretilmiş olan rengarenk çiçekli bu ayakkabılar da oldukça iddialı bir görünüme sahip.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
26 Kasım 2012       Mesaj #9
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Yeni yılda kız arkadaşınız ayakkabı konusunda oldukça şanslı olacak. Ona hediye edeceğiniz bu şık ve harika tasarımlarla dizayn edilmiş ve incelikle üretilmiş olan bu harika ayakkabıları sevgilinize armağan ederek onu mutlu edin. Bu şık ayakkabılar ile sevgiliniz bu özel gecede oldukça güzel ve alımlı olacak., ayakkabısı elbisesiyle şıklığına şıklık katacak.

Yılbaşında Sevgiliye Alınabilecek En Şık Ayakkabılar

yilbasi hediyeleri 116

Siyah, krem ve daha bir çok renkteki elbise ile oldukça uyum sağlayacak olan bu şık siyah renge krem desenli topuklu ayakkabı sevgilinizin şıklığına şıklık katacak dizayna ve tasarıma sahip.

yilbasi hediyeleri 212

Platform topuğu ile oldukça şık bir görünüme sahip olan arkasındaki demir diken tasarımlarıyla dikkat çeken bu ayakkabılar ile sevgilinizi şaşırtacaksınız.

yilbasi hediyeleri 313

Pembe rengi seven ve daha çok renkli giyinmeyi,alafranga tarzı seven sevgiliniz için, eşiniz için bu harika taşlı parıl parıl topuklu pembe renkteki ayakkabılar onun için oldukça şık ve onun tarzına oldukça uyum sağlayacak bir ayakkabı olacak.

yilbasi hediyeleri 413

Gizli platforma sahip bu siyah topuklu ayakkabı ile gecenin en modern tasarım ayakkabısına sahip olan sizin sevgiliniz olacak. Ona hediye olarak alacağınız bu ayakkabıya o da hayran olacak. Her tarz ve renk kıyafetin altına oldukça hoş bir uyum sağlayacak ve kıyafetinde tamamlayıcı bir rol üstlenecek olan bu şık ayakkabı süper bir hediye olacak. Msn Happy

yilbasi hediyeleri 513

İlk bakışta tüm gözleri üzerinde toplayan bu oldukça şık ve dikkat çekici olan ayakkabı açıkçası fazla söze de gerek bırakmıyor. Yılbaşı hediyesi olarak verilebilecek bu ayakkabı alabileceğiniz en özel hediye seçeneklerinden..

yilbasi hediyeleri 613

Rengarenk taşlarıyla oldukça şık ve göz alıcı parlaklığa sahip olan bu ayakkabılar sevgilinizin tarzına uygun olarak üretilen modern tasarım ayakkabılarımızdan bir diğeri.

yilbasi hediyeleri 712

Altın sarısı renk ile tasarlanan bu özel tasarım ayakkabının topuk kısmına ve arka bölümüne ayakkabıyı detaylı ve şık gösterecek harika taşlar yerleştirildi. Sevgiliniz buna bayılacak.

yilbasi hediyeleri 813

Sadeliği ve şıklığı bir arada yaşayan kadınlar için özel olarak ürettiğimiz bu krem rengi şık ayakkabılara sevgiliniz bayılacak=) Bayana yılbaşı hediyeleri arayanlar bu ayakkabıyı çok beğenecekler..

yilbasi hediyeleri 913

Çiçeklerle bezenmiş taşlı tasarımıyla dikkati üzerine çeken bu özel krem rengi tasarımda üretilen ayakkabı oldukça iddialı bir görünüme sahip.

yilbasi hediyeleri 1013

Renkli kişiliğe sahip kişiler için üretilmiş olan rengarenk çiçekli bu ayakkabılar da oldukça iddialı bir görünüme sahip. Google+
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
19 Mart 2015       Mesaj #10
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Dargın Çiftleri Barıştıracak Sevgiliye Hediye Fikirleri

axpWHX7

Küslükler çetin geçen bir kış mevsimini anımsatır. Nereye giderseniz gidin güneşe erişemeyecekmişçesine karamsar hissedersiniz kendinizi.. Yüreğinizdeki güven bükmüştür boynunu, toprağı suya ve kalbi size muhtaçtır. Saniyelerin, dakikaların, saatlerin ve günlerin geçtiğini hatırladıkça bu hayatta ayrılığın hiçbir şeye değmediğini anımsayarak ne olursa olsun sevdiğinizin yanında olmak istersiniz. Ayrılığın ebedi olanını hesaba kattığınız zaman küslüklerin gereksizliğini, sevgilinizle geçireceğiniz bir saniyenin bile sizin için ne kadar önemli olduğunun farkındalığını yaşarsınız. Hayatta hiçbir şey için geç değil, unutmayın. Sevdiklerinizle aynı gezegende nefes alıyorsanız en büyük zenginliğinizin bu olduğunu bilin! Şimdi darılmanın vakti değil, sarılmanın vakti. Ayrıca hiçte zor değil d harfinin yerini “s” harfine bırakması.. Sevginin “s” si, sadakâtin “s” si.. Ya da hiçbir şey söylemeyin, suskunluğun “s” si sarsın her tarafı.. Sevgilinize özel bir hediye ayarlayın ve barış mutluluğunu hayatınıza yansıtın. İşte sevgilinizi mest edecek o hediye alternatiflerimiz..!

Kaynak:

Benzer Konular

30 Aralık 2017 / fairy_tale Cevaplanmış
5 Aralık 2012 / neslihanyare Sağlıklı Yaşam
13 Mart 2016 / Misafir Cevaplanmış