Arama

Sirhot

Güncelleme: 1 Mayıs 2008 Gösterim: 9.184 Cevap: 1
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
4 Ekim 2006       Mesaj #1
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Sirhot

Sponsorlu Bağlantılar
Ankara'da dogan Sirhot 5 yilini Almanya'da gecirdikten sonra Istanbul'a döndü. 19 yasinda Istanbul'u Amerika'da egitim almak üzere terk etti. Amerika' da bulundugu 7 sene icinde bilgisayar, grafikerlik ve müzik egitimi aldi.

Sirhot müzik hayatina 10 yasinda basladi.13 yasinda rap müzikle tanisincaya kadar bir heavy metal dinleyicisiydi. 13 yasinda baslayan rap müzik kariyeri Amerika'da yayinlanmak üzere yapilan ama sartlardan dolayi gerceklesemeyen Turkish style adli singleiydi. Daha sonra Sirhot 1995 yilinin yaz mevsiminde Istanbul'da 3 kisiden olusan HAYALET adindaki ilk rap grubunu kurdu. Bu grup sadece Kan Kardesler ve Hayalet adli 2 sarki yapti. Bunu takiben Amerika'da 1996 yilinda gene 3 kisiden olusan NARCOTIC adli grubu kurdu. Sirhot ayni yil icinde grubu Narcotic`in Beyaz Karanlik adini verdigi ilk albümünü tamamladi.

Narcotic albümü bitince Nazan Öncel ile anlasti fakat isler iyi gitmedi. Plak sirketleri gruplar yerine tek bir sarkiciyi tercih ettikleri ve rap'e bir ilgileri olmadiklari icin bitirdigi albümün yayinlanmasini istemeyen Sirhot gruptan ayrilmak zorunda kaldi.

s27rhot

Sirhot Amerika'yi 2000 yilinda terk etti ve Kadiköy Istanbul'da Türkiye'nin ilk rap stüdyosu olan Digitalmix'i kurdu. Bunu takiben kendi solo albümü üstünde calismalara basladi.

Knockout adindaki Solo albümü yakinda piyasada olacak. Kendi albümünü hazirlarken bos durmayan Sirhot ayni zamanda Türkiyede'ki en iyi rap gruplarindan biri olan Nefret' in prodüktörlügünü üstlenerek bu grup icin 9 sarki besteledi ve "Anahtar' isimli albümlerini yapti. Bununla birlikte Narcotic'in albümüne birkac sarki ekledikten sonra 2002 yilinda grubu NARCOTIC'in albümünü de piyasaya cikartti.

2002 yilinda en iyi prodüktör en iyi toplama albümü ve hiphop onur ödüllerini ve 2003 yilinda da Türkiye'de en iyi rapper ödülünü aldi. Sirhot su anda bir cok yeni yetenege kapi aciyor ve prodüktörlügünü üstleniyor.

Son düzenleyen Kral_Aslan; 1 Mayıs 2008 13:51
Biyografi Konusu: Sirhot nereli hayatı kimdir.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
INIFERNO - avatarı
INIFERNO
Ziyaretçi
9 Kasım 2006       Mesaj #2
INIFERNO - avatarı
Ziyaretçi
sirhotti8
SİRHOT

Sponsorlu Bağlantılar

Ankara’da doğan Sirhot 5 yılını Almanya’da geçirdikten sonra İstanbul’a döndü. 19 yaşında İstanbul'u Amerika'da eğitim almak üzere terk etti. Amerika' da bulunduğu 7 sene içinde bilgisayar, grafikerlik ve müzik eğitimi aldi.

Sirhot müzik hayatına 10 yaşında başladi.13 yaşında rap müzikle tanışıncaya kadar bir heavy metal dinleyicisiydi. 13 yaşında başlayan rap müzik kariyeri Amerika’da yayınlanmak üzere yapılan ama şartlardan dolayı gerçekleşemeyen Turkish style adlı singleıydı.Daha sonra Sirhot 1995 yılının yaz mevsiminde İstanbul’da 3 kişiden oluşan HAYALET adındaki ilk rap grubunu kurdu. Bu grup sadece Kan Kardeşler ve Hayalet adlı 2 şarkı yaptı. Bunu takiben Amerika'da 1996 yılında gene 3 kişiden oluşan NARCOTIC adlı grubu kurdu. Sirhot aynı yıl içinde grubu Narcotic`in Beyaz Karanlık adını verdiği ilk albümünü tamamladı.

Narcotic albümü bitince Nazan Öncel ile anlastı fakat işler iyi gitmedi. Plak şirketleri gruplar yerine tek bir şarkıcıyı tercih ettikleri ve rap'e bir ilgileri olmadıkları için bitirdiği albümün yayınlanmasını istemeyen Sirhot gruptan ayrılmak zorunda kaldı.

Sirhot Amerika'yı 2000 yılında terk etti ve Kadıköy İstanbul’da Türkiye'nin ilk rap stüdyosu olan Digitalmix'i kurdu. Bunu takiben kendi solo albümü üstünde çalışmalara basladı.

Knockout adındaki Solo albümü yakında piyasada olacak. Kendi albümünü hazırlarken boş durmayan Sirhot aynı zamanda Türkiyede’ki en iyi rap gruplarından biri olan Nefret' in prodüktörlüğünü üstlenerek bu grup için 9 şarkı besteledi ve "Anahtar' isimli albümlerini yaptı. Bununla birlikte Narcotic'in albümüne birkac şarkıekledikten sonra 2002 yılında grubu NARCOTIC'in albümünü de piyasaya çıkarttı.

2002 yılında en iyi prodüktör en iyi toplama albümü ve hiphop onur ödüllerini ve 2003 yılında da Türkiye’de en iyi rapper ödülünü aldi. Sirhot şu anda bir çok yeni yeteneğe kapı açıyor ve prodüktörlüğünü üstleniyor.