Arama

Mikael

Güncelleme: 3 Ağustos 2010 Gösterim: 4.446 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
24 Kasım 2006       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Mikael 1978'de Erzurum'da doğdu. Altı yaşındayken Londra'ya yerleşen Mikael eğitimine Handon College'de başladı. Daha sonra Kingstone University'de Spor Bilimleri'ni bitirdi.

Sponsorlu Bağlantılar
13 yaşında tekvando dersleri alarak İngiltere Milli Takım seçmelerini kazandı. Yaklaşık 4 yıl İngiltere Tekvando Milli Takımı'nda müsabakalara girdi. Daha sonra dizinden geçirdiği bir rahatsızlık sonucu takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

Mikael'in hayatının bir parçasında spor, bir diğerinde ise müzik vardı. Londra’da yaşadığı süre içinde değişik müzik çalışmaları oldu.

Londra’da kendi yazıp bestelediği yedi parçanın kayıtları, Robbie Williams, Phill Collins gibi birçok ünlünün şarkılarının kayıtlarının yapıldığı, dünyanın en iyi stüdyolarından Angel Studios’da yapıldı. Bu kayıtlara Londra Senfoni Orkestrası’nın yanı sıra birçok müzisyen eşlik etti. Bas gitar, ünlü “We will rock you” müzikalinin müzisyenlerinden Dominick Palmer, piyano Eminem’in piyanisti Chef tarafından çalındı.

Londra’da artık kendi yazdığı ve bestelediği yedi parçanın çalışmalarını tamamen bitirmişti. Hayatının geri kalan kısmını vatanında geçirmek için Türkiye’ye geldi.

Mikael, 2005 yılında çıkan "Son Sözlerim" albümünü hem albümdeki teknik eksiklikler hem de imajındaki yanlışlıklar yüzünden, albümünün çıkışının hemen ardından toplatma kararı aldı. "Orda Biri Var Mı?" klibi durduruldu, Albüm toplatıldı ve Mikael hayranları ile buluşmaya bir sene ara verdi. Bu bir sene içinde, toplatılan "Son Sözlerim" albümündeki 7 şarkının düzenlemelerini, canlı kayıtlarını ve okumalarını yeniden yaptı. Bu şarkılara ek olarak da 3 remix hazırlandı. Ve 2006 yılının eylül ayında "Bıraktığımız Yerden" diyerek tekrar hayranlarının karşısına çıktı. Bunun için "Bıraktığımız Yerden" Mikael'in ilk albümü olarak kabul ediliyor.

Son Sözlerim(2005)

* 1. Velhasıl
* 2. Sen Anlat
* 3. Büyük Aşk
* 4. Son Sözlerim
* 5. Tek Taraflı Aşk
* 6. Sen ve Ben
* 7. Gölgen Düştü
* 8. Tövbe Ettim
* 9. Beni Sorma
* 10. İhanet

Bıraktığımız Yerden(2006)

* 1. Kulun Olayım
* 2. Söylemeyin
* 3. Orda Biri Var Mı?(Velhasıl)
* 4. Umutlarımdan Başka
* 5. Son Pişmanlık
* 6. Senden Habersiz
* 7. Günahkar
* 8. Orda Biri Var Mı?(Velhasıl) - Remix
* 9. Kulun Olayım - Remix
* 10. Son Pişmanlık - Remix
Son düzenleyen KisukE UraharA; 3 Mart 2009 07:14
Biyografi Konusu: Mikael nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
3 Ağustos 2010       Mesaj #2
kyle - avatarı
VIP katekolamin
mikael   b  rakt      m  z yerden

Sponsorlu Bağlantılar
My one regret in life is that I am not someone else.

Benzer Konular

27 Haziran 2015 / ahmetseydi Edebiyat ww