Arama

False in Truth

Güncelleme: 23 Ocak 2008 Gösterim: 2.738 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
4 Aralık 2006       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
False in Truth... 1994 yılında vokalist toygar tarafından kurulan Trash, Old School Death topluluğu False in Truth henüz bir demo yada albüm sunmuş olmasada bugüne kadar birçok şehirdeki festivallerde, konserlerde sahne alan ve underground piyasayı en iyi takip eden gruplardan biridir.

Sponsorlu Bağlantılar
İlk konserlerini 1996 yılında Radical Noise ve Ascraeus ile beraber vermişlerdir. Grup ağırlıklı olarak Six Feet Under, Death, Sepultura, Obituary gibi grupların parçalarını cover yapmaktadır.

Birçok eleman değişikliği yaşayan False in Truth son haliyle vokalde Toygar, gitarlarda Alper ve Fırat, bas gitarda Adil, davulda Özgür'den oluşmaktadır.

Grup 2005 yılında Rock Republic ve Rock the Nations 2006 yılında da Barışarock'da sahne aldı.
False in Truth bugün hala ilk günkü çizgisinden sapmadan ve dinamizmini kaybetmeden yoluna devam etmektedir..

Barışarock'da onların performansını izledim... mükemmeldi!!
falseintruthcx5

Son düzenleyen KisukE UraharA; 23 Ocak 2008 23:41
Biyografi Konusu: False in Truth nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2006       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Grubun gitarislerinden Toygarla yaptıgım bir yazısmayı aktarıyorum gruptan son haberler...

Sponsorlu Bağlantılar
Şuanki kadro
Vokal:Toygar
Gitar:Toygun
Gitar: Orçun
Bas:Fatih
Davul:özgür

bu ayrıca albümdeki kadro ve koyduğun resimlerdeki elemanlarda bunlar..O resimlerde bir tek eski basçımız adilin yarısı çıkmış tam gözükmediği içinde çok önemli değil msn happy

Şu an kayıttayız vokal kaydı kaldı..mix ve mastering den sonra albüm bitmişolacak..2 aya herşey biter umarım..Grubun sevenleri için müjdeli diye düşündüm 2-3 aya yeni albümle geliyorlar.ayrıca "konser olarak daha kesin olmamakla birlikde yılbaşında katharsis bar canlı müzik planlıyormuş bizede teklif ettiler..bakalım olursa en yakını o..onun dışında pek konser düşünmüyoruz..şu albüm çıksın ondan sonra başlıyacağız zaten.." diyorlar.anlaşılan albüm çıktıktan sonra False in Truth fırtınası esecek...
başarıları sizinle olsun...

falsexy1