Arama

İrem

Güncelleme: 11 Mart 2012 Gösterim: 30.386 Cevap: 2
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
25 Mart 2007       Mesaj #1
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
İrem Yağcı, amatör şarkı sözü yazarak müziğe ilk adımını attı. Söylediği Hayal et sevgilim isimli şarkısı internette dağılarak popüler olmuştur. Şarkı arkadaş ortamında söylediği sırada cep telefonuna kayıt yapılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar
Genç şarkıcı İrem, albüm çıkarmadan internet üzerinden hayatımıza girdi ve hiçbir tanıtım yapılmadan milyonlarca insana ulaştı. Herkes "Hayalet Sevgilim"den bahsederken söyleyen kişinin kimliği bir sır gibiydi. Bu sır yakında açığa çıkıyor ve İrem çok yakın bir zamanda Avrupa Müzik etiketiyle albümünü çıkarıyor. Türkiye'de bugüne kadar kimse albüm çikarmadan kendini göstermeden bu kadar ünlü olamamış, milyonlarca insana ulaşamamıştı.
İrem, söz ve müziği kendisine ait 10 şarkının kayıtlarını ünlülerin stüdyosu Erekli-Tunç'ta yaptı. Albümün aranjörlügünü ise Teoman, Candan Erçetin ve Göksel gibi birçok ünlünün albümünü hazırlayan Alper Erinç, albüm fotograflarını çeken Koray Kasap'ta albümün grafik tasarımını üstlendi.
İrem daha albüm çikmadan en çok dinlenen şarkı olan "Hayalet Sevgilim'e klip çekti. Kubilay Kasap yönetmenliğinde Taksim Suriye Pasajında çekilen klipte genç sanatçı sevgilisinden ayrılan bir genç kızı canlandırıyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: İrem nereli hayatı kimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İrem
iremcc7

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
11 Mart 2012       Mesaj #3
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
İrem Yağcı
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İrem Yağcı 1986, Bursa doğumludur. Söylediği Hayalet Sevgilim isimli platonik aşkı anlatan şarkısı internette dağılarak popüler olmuştur. Şarkı arkadaş ortamında söylediği sırada cep telefonuna kayıt yapılmıştır. Hayalet Sevgilim adlı bir albüm yapmıştır. Hayal Et Sevgilim ve Git parçalarına da klip çekmiştir. Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2009 yılında mezun olmuştur. Kendisi şu anda İstanbul'da Esin Hukuk Bürosu'nda avukat olarak çalışmaktadır. İstanbul Barosu üyesidir. Kendisine mesleği öğreten Birtürk Aydın ile 17 Haziran 2011 Cuma günü İstanbul'da dünya evine girmiştir.

Benzer Konular

29 Ağustos 2014 / Misafir Müzik tr
27 Kasım 2010 / Daisy-BT X-Sözlük
19 Ağustos 2014 / Jumong Müzik tr
19 Eylül 2014 / HANDSOME Tiyatro tr
11 Ekim 2012 / Jumong Sinema tr