Arama

Cem Özkan

Güncelleme: 30 Haziran 2010 Gösterim: 9.279 Cevap: 2
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #1
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Sheep ve Bandare” gibi uluslararası başarıya kavuşmuş şarkıların sahibi olan “Rebel Moves” grubunun kurucularından, grubun bas gitaristi ve vokalisti olarak da tanıdığımız “Cem Özkan”, 2003 yılında “Gece Yolcuları” nın ilk albümünün, 2005′’te “Istanbul Attack” ın “İstanbul Geceleri” albümünün, 2005 yılının sonunda ise yine “Gece Yolcuları, Gece Yolcuları-2″ albümünün prodüktörlüğünü üstlendi. “Cem Özkan” ın ilk albümü olan “Kendimce”, kendi stüdyosu “Soundcheck” de kaydedildi ve “Hasan Umut Önder” tarafından mikslendi.

Sponsorlu Bağlantılar
Albümün masteringi “Oğuz Kaplangı” tarafından “Elec-Trip Stüdyoları” nda yapıldı. Çarpıcı gitar performanslarıyla dikkat çeken “Can Şengün” ün aynı zamanda prodüktörlüğünü üstlendiği albümde, elektronik müziğin başarılı aranjörlerinden “Tansu Kaner”, gitarın asi çocuklarından “Tarkan Mumkule”, Türkiye’’nin en iyi davulcularından “Volkan Öktem” ve “Murat Yeter” gibi isimlerinin yanısıra diğer birçok müzisyen de performanslarıyla yer aldı. Onbir parçadan oluşan ve PMD etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak olan ve yoğunlukla rock müzik ögelerini barındıran “Kendimce”, funk, hiphop ve reggae gibi türlerin yanısıra kuvvetli balladlarıyla da çok yönlü bir yapıt olma özelliği taşıyor.

Albümde yeralan şarkılar: Kendince , Yar, Ben Böyleyim , Sensiz Olmaz , Galiba , Göster, Melek Yüzlü Şeytan, Güzel Bir Gün , Dön Bana , Kim Demis Ki , Aglamak Albümün İlk klibi “Kendince” adlı parçaya çekildi. Murat Matthew Erdem tarafından çekilen klibin en önemli özelliği sadece fotoğraf makinesi kullanılmış olması. Montajı iki ay süren klip için Beyoğlu’’nun ara sokaklarında 30.000 ‘’ e yakın fotoğraf çekildi ve bunlar daha sonra bilgisayarda animasyon haline getirdi.

Biyografi Konusu: Cem Özkan nereli hayatı kimdir.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
28 Haziran 2010       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
adszxup



kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
30 Haziran 2010       Mesaj #3
kyle - avatarı
VIP katekolamin
cem ozkan resimleri 3
My one regret in life is that I am not someone else.

Benzer Konular

24 Haziran 2011 / pesimist Tiyatro tr
5 Kasım 2009 / Daisy-BT Sanat tr
31 Temmuz 2011 / Jumong Müzik tr
3 Mart 2007 / BARIŞ Edebiyat tr