Arama

Ravi İncigöz

Güncelleme: 20 Mart 2018 Gösterim: 30.108 Cevap: 1
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
17 Temmuz 2011       Mesaj #1
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye

Ravi İncigöz



Sponsorlu Bağlantılar
''Ölümsüz aşklar var da ölmeyen aşık var mı?Güvenme gençliğine ölen hep ihtiyar mı?'' mısralarıyla ilk kez bir Ebru Gündeş albümünde 'Ölümsüz Aşklar' şarkısıyla söz yazarı ve besteci imzası atıp müzik dünyasında dikkatleri üzerine çeken Ravi İncigöz 17 mart 1981 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlk müzik eğitimini,tamamı yetişkinlerden oluşan Şurkav Türk Sanat Müziği korosuna 11 yaşındayken seçilerek alan Ravi,küçük yaştan beri şiir ve hikaye denemeleri yazdı. İlkokuldayken Türkiye genelinde yapılan İlköğretimler Arası Komposizyon yarışmasında; yazarların ve şairlerin düşüncelerinden dolayı yargılanmalarını eleştirdiği 'Düşünce Özgürlüğü' başlıklı yazısıyla 1. oldu. 1996 yılında İstanbul'a yerleşti.

Profesyonel yazarların katıldığı Roman yarışmasında 'Luca' adlı denemesiyle 'En İyi Edebiyat Geleceği' ödülünü 17 yaşında kazandı. 'Luca', 17 agustos depremi sonrası yazdığı 'Uğultu' ve 'Peçeli Kadın' la edebiyat yeteneğini perçimledi. Diksiyon, Senaryo Yazım Teknikleri ve çok kısa bir süre tiyatro eğitimi alan Ravi,Muammer Karaca Tiyatrosu'nda 'İstanbul'un Fethi' adlı oyunda oynadı.İstanbul'da çeşitli yerel gazetelerde köşe yazarlığı yaptı, 2006'da edebiyat magazin'de aşk ve ayrılık üzerine yazdığı yazılarla hatırı sayılır bir edebiyat sever kitleyle buluştu.

Askeriliğini yaptığı 14. Zırhlı Tugay' da düzenlenen 'Tugay Marşı' yarışmasında 1. oldu ve kalıcı bir esere imza attı. Şan eğitimini Ezgi Özbey'den alan Ravi

gitar çalmayı ögrenme metodu kitabından çözdü ve 400'ün üzerinde şarkı yaptı.
Ferhat Göçer'in 2010 yılı içersinde çıkan ''Biz Aşkımıza Bakalım''adlı albümünde ''Kalp Kırılsa da Sever'' şarkısı ile söz yazarı ve besteci olarak en iyiler ile çalıştığını ve geleceğin en önemli bestecilerinden olacağını kanıtladı.

2010 yılının Aralık ayında yayınlanan 'ENBE' albümünde söz ve müziğine imza attığı 'EKSİK' adlı şarkısı Mustafa Ceceli ve Elvan Günaydın düetiyle
dinleyicilerine ulaştıran RAVİ hazırlıklarını titizlikle sürdürdüğü kendi albüm projesini 2011 yılı içerisinde yayınlayıp bestelerinin yanı sıra sesi ve farklı yorumuyla da müzik dünyasında yer aldı.
Ad:  ravi.jpg
Gösterim: 523
Boyut:  169.7 KB



Son düzenleyen perlina; 20 Mart 2018 01:06
Biyografi Konusu: Ravi İncigöz nereli hayatı kimdir.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
4 Haziran 2016       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  Ravi incigöz.jpg
Gösterim: 982
Boyut:  69.8 KB

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.

Benzer Konular

21 Kasım 2015 / AndThe_BlackSky X-Sözlük
5 Eylül 2015 / Safi Müzik ww