Arama

Massaka

Güncelleme: 14 Kasım 2013 Gösterim: 6.863 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
14 Kasım 2013       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Massaka
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Massaka 361 yani Katliam adli tayfa Berlin Kreuzberg’in 2 bölgesini de temsil etmekte. Murdoc Kreuzberg 36 bölgesini kara gölgesiyle kuşatmış ve Monstar 61 bölgesini zatıyla titretmekteler.Birleşip Kreuzberg semtinin yeniden canlanmasını ve bu sebeple de bir kara güneşin açmasına vesile oldular. Massaka dediğimiz 2 rapciden oluşan bir tayfa değildir. Bu tüm Kreuzberg’in Massaka yanlılarını büyük küçük 7den 77ye kapsamakta bulunuyor.

Büyük bir organizasyon diye biliriz.’ Almanca rap seklinde bu tayfayi ve yaşadıkları semti temsil eden 2 rapciden yani Murdoc ve Monstar dan oluşuyor. Bu ikili yaşadıklarını ve tecrübelerini kanini ve terini bu davada harcamaktalar. Her iki sahsin kendine has bir özelliği ve yapısı var. Murdoc Sert ama yerine görede Mert biri, yani tam bir Osmanlı torunu. Monstar ise etrafındakilere ve haksızlığı yayan kişilere bir canavar ama içinde duygusal ve adaletli bir kişilik yatıyor. Bu ikili bir çok problemler ve zorluklar içerisinde büyüdükleri için ve yaşadıkları dertler bardaktaki suyu taşırdığı için rap müziği çerçevesinde içlerindeki gizli hazineyi dinleyicilerine açmaktalar ve bununla beraber paylaşım için bizleri şereflendirmekteler.

massaka wallpaper by azizsanli d6jn0hk

Yeni bir nesil altın bir nesil yetişmekte adına "Königsrasse" yani 2 kralların soyu denilen bu neslin içinde irk ayırımı ve renk ayırımı yapmaksızın başka değerlere bakılıyor.Sadakat, şeref, dürüstlük ve namus gibi noktalara dikkat çekmekte. Yani kim olursan ol gel ama saydığımız değerler ide beraberinde getir yoksa çok çabuk geri tepilirsin.
Bu tayfanın gayesi müzik ve sokak piyasasını temizlemek ve yönetmektir. Ellerinde bu iki piyasa bulunduğu sürece yeni bir düzen ve kontrol altında bir akis atin oluşacağına inanarak hızla çalışmaktalar.
Meşhur Kreuzberg’i 20 senedir temsil eden 36 Boys adli şebekenin içinden geldikleri için arkaları sağlam ve destekleri sonsuzdur. Kolay kolay belleri bükülmez ve sırtları yere gelmez. Sayısı belli olmayan bu şebekenin yaklaşık 500 kişiden oluşduklarına rivayetler var ve gittikçe sayısı artmaktadır. Geniş bir kapsam içerisinde tüm Berlin’e yayılmaktalar ve yetmediği gibi yavaş yavaş Almanya çapında kara gölgelerini büyütmekteler.
Biyografi Konusu: Massaka nereli hayatı kimdir.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.