Arama

Azabia

Güncelleme: 20 Ağustos 2017 Gösterim: 1.585 Cevap: 0
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017       Mesaj #1
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
Azabia

Sponsorlu Bağlantılar
maxresdefault

Asıl adı Turgay Korucu olan Melankolik Agressor Underground Türkçe Sözlü Rapde kendisini "Turgay K " olarak kısa bir süre içinde tanıtmıştır.

Müzik yaşantısına 1994 senesinde tesadüfen sokakta bulduğu, ve o zamanlar ara sıra ses çekimlerinde bulunduğu, bir ses çekim aleti ile başlamıştır.

Babasının 1970 yılında tek başına almanyaya işçi olarak gelişinden sonra, Turgay Korucu Almanyada Üniversite Mensubu olana kadar almanca okul eğitiminin yanı sıra, Türkçe okul eğitiminide değerlendirerek 8 yıl özel Türkçe Okul eğitimini de görmüştür.

Almanyanın Neuss kentinin batısına gelişini takiben 1999'da Kör Bir Dram isimli ilk Rapini yazdi.

Bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmamış olan ve Meşhurluğa kavuşan G.Hikayesi ve Trakya Albümü, Sagopa Kajmer ile aralarında 6 yıllık bir bitmez kavganın sebebi oldu, Zira Gevurya Hikayesi ve Trakya isimli ilk Underground Albümününden sonra "Sesler Sesler" isimli, Sagopa Kajmerin yaptığı altyapısına 2000'de çekimde bulundu.

Mezah isimli 2. Yeraltı albümünün ardından 2005 yılında ilk kez Melankolik Agressor denilen yeni bir Türkçe Rap Stili yarattı.

Babasının ağır hastalığı ve ölümü ile ilgili yaratılan bu eşsiz Stil, ilk kez " Melankolik Agressor EP 1 de" Türk Rap Camiasına duyuruldu.

2005'de Melankolik Agressor EPsini
çıkaran Turgay K, 2006 yılında
'Melankolik Agressor' stilini tam hali ile oluşturdu. Daha önce çıkarmış oldugu Mezah Albümünde dinlenilen Neşeli ve sakin Turgay K artık kayboldu.

Turgay K, Sagopa Kajmere yaptığı
'Çöl Olur Marmara' ve Fuat Erginle yaptığı 'Hasagos...tirin' gibi diğer 10 dissiylede bilinir.

Turgay K, 2017 yılında Fuat Erginin forumuna 'Azabia' mahlasıyla döneceğini yazmıştır.
Biyografi Konusu: Azabia nereli hayatı kimdir.
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.