Arama

Mahmut Görgen Kimdir?

Güncelleme: 8 Aralık 2018 Gösterim: 881 Cevap: 0
codess - avatarı
codess
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018       Mesaj #1
codess - avatarı
Kayıtlı Üye
1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mahmut Görgen müziğin hiç bir zaman eksik olmadığı bir ailede büyüdü. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Mahmut Görgen; dijital produksiyon ile ilgili eğitimlerini Pioneer Pro Dj akademide tamamladı.

Sponsorlu Bağlantılar
IMG 20160520 WA0006

2006 yılında amatör olarak başladığı Dj/Prodüktörlük kariyerinde kendini her geçtiğimiz gün geliştiren Mahmut Görgen; “Kalbimin Sahibine” ve “Sen” isimli single çalışmalarıyla aranjörlük konusunda ne kadar başarılı olduğunu da göstermiş oldu. Yapmış olduğu Türkçe ve İngilizce remixler sayesinde pek çok büyük platformda bayrağımızı temsil eden Mahmut Görgen studio çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Son senelerde başta Akdeniz ve Ege bölgesi olmak üzere konsept partiler, önemli organizasyonlar ve konserlerde sahneye çıkan Mahmut Görgen arşivinde bulunan Türkçe, Rusça ve İngilizce şarkılarla müzikseverlere büyük bir müzik ziyafeti sunuyor.

Demet Akalın ile birlikte Alişan, Berdan Mardini, Yeşim Salkım, Sibel Tüzün, Deha Bilimlier, Işın Karaca, Pınar Seli ve Yağmur Akoğlu gibi büyük konserlerde sanatçılardan sonra DJ kabinine geçen Mahmut Görgen, canlı performanslarının ne kadar başarılı olduğunu da kanıtlamış oldu. Yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mahmut Görgen kesinlikle şu anda müzik camiasındaki hızlı yükselişini sürdürüyor..
Biyografi Konusu: Mahmut Görgen Kimdir? nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

17 Nisan 2016 / Ziyaretçi Cevaplanmış
27 Şubat 2014 / zalom80 Edebiyat tr
21 Mart 2011 / _Yağmur_ Müzik tr
30 Ekim 2007 / estudiantes Spor tr
22 Mart 2008 / KENCISii Siyaset tr