Arama

4Yüz

Güncelleme: 22 Mart 2008 Gösterim: 132.587 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
21 Aralık 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
4 Yüz
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar
90378137oh1

Biyografi
Jingle Box Müzik Yapım, yetenekli 4 genç ve taze yüzü bir araya getirerek “4Yüz” projesini oluşturdu. Yer aldıkları özel performanslar ve tv programları ile çoktan hayran edinmiş olan “4Yüz ”, kendileriyle aynı adı taşıyan ilk albümleri ile Türkiye’nin yepyeni grubu olarak müzikseverlere hem görsel hem de işitsel bir keyif sunmak için yola çıktılar. Yaklaşık 6 ay süren seçmeler sonucunda bir araya gelen Didem, Onur Gülnur ve İlkay, 1 yıllık sıkı bir çalışmanın sonucunda hem görsel hem de müzikal olarak birbiriyle uyum içerisinde olan keyifli bir grup haline geldi. Projenin prodüktörleri Temel Zümrüt ve Süleyman Yüksel. Albümün içinde yer alan 10 farklı şarkı farklı beğenilere hitap ediyor. İlk videokliplerini söz ve müziği Süleyman Yüksel’e ait olan “Dandini” isimli şarkıya çeken “4Yüz”, video klibin zengin görselliğinin yanısıra hem dans hem de solist performansları ile beğeni topladı.

İlkay
Küçük yaşta gitar çalarak müzikle tanışan grubun “harika çocuğu” İlkay Sipahi, yine o dönemlerde Steve Wonder’ ın etkisinde kalarak şarkı söylemeye başladı. Okul yıllarında solistlik deneyimlerinin yanı sıra Ülkerspor, Fenerbahçe, Galatasaray gibi önemli takımlarda profesyonel olarak basketbol oynayan İlkay, solistlik tarafının ağır basması sonucunda basketboldan uzaklaşarak kariyerini müzikle sürdürmeye karar verdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği Bölümü’nden mezun olan İlkay, geniş ses aralığı ve sempatik tavırlarıyla akıllarda kalan bir isim olacak.

Didem
Müziğe 10 yaşında İsveç’te piyano çalarak başlayan Didem Ergüven, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda fagot eğitimi aldı. Kısa süre sonra okul orkestrasındaki solistlik deneyimlerinin ardından aynı okulun müzikal bölümüne geçiş yaptı. Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan, İsveççe başta olmak üzere İtalyanca ve İngilizce dillerini konuşabilen Didem, sesiyle olduğu kadar zarafeti ve neşesiyle de grubun prensesi.

Onur
Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Bölümü son sınıf öğrencisi olan Onur Kırış, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü’nde eğitim aldı. Özellikle çocukların sesine aşina olduğu Onur, Flipper’ dan Dallas’a bir çok dizi ve çizgi filmle yıllardır evlerimize sesiyle konuk oluyor. Reklam oyunculuğu da yapmış olan Onur, ünlü müzikallerde rol aldı. Sesinin yanı sıra yakışıklılığıyla da genç kızların gönlünde taht kurmaya aday.

Gülnur
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü son sınıf öğrencisi olan Gülnur Gökçe, daha önce aynı konservatuarın müzikal bölümünde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin Batı Müziği Bölümü’nde eğitim aldı. Okul hayatı boyunca solistlik yapan Gülnur, temsil ettiği şarkı yarışmalarında okuluna birincilikler kazandırdı. 2002 yılı Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil eden grupta yer alan Gülnur’un güçlü sesine bir çok jingle ve jenerik müziğinden aşinayız.

Son düzenleyen KisukE UraharA; 22 Mart 2008 19:43
Biyografi Konusu: 4Yüz nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
22 Mart 2008       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
4 Yüz
İkinci albümlerini tamamlayan 4 yüz grubu " + enerji "adını verdikleri yepyeni albümlerinin çıkış şarkısı "Aşk Yok" ile sevenleriyle buluşuyor. Sözü ve müziği Süleyman Yüksel'e ait olan "Aşk Yok" adlı parçanın video klibi çok yakında tüm müzik kanallarında gösterime girecek. Sony BMG etiketiyle çıkacak albümün prodüktörlüğünü Temel Zümrüt ve Süleyman Yüksel üstlendi.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen KisukE UraharA; 28 Ocak 2012 17:33
Gerçekçi ol imkansızı iste...