Arama

Natasha Bedingfield

Güncelleme: 23 Ekim 2015 Gösterim: 8.740 Cevap: 3
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #1
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Natasha Bedingfield

Sponsorlu Bağlantılar



Natasha Bedingfield 26 Kasım 1981 tarihinde İngiltere'nin Londra şehrinde doğmuştur. 2004 yılında çıkardığı "Unwritten" single albümü ile dünya çapında 2.3 milyon kopya satmış ve Grammy ödülü almıştır. Natasha Bedingfield, aynı zamanda ünlü pop şarkıcıları Daniel Bedingfield ve Nikola Rachelle'nin de kardeşidir.
Pop yıldızı Natasha Bedingfield’in popüleritesi her geçen gün artıyor. Doğduğu ülke İngiltere’nin ardından Amerika’da da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bedingfield, New York’ta vereceği kısa gösteride sadece üç tane şarkı söyleyecek.
Buna göre söylediği şarkının dakikası başına 33.000 dolar alacak olan 25 yaşındaki Natasha Bedingfield İngiliz gazetelerine verdiği ropörtajda şu şekilde konuştu; “Uçağa binmek için sabırsızlanıyorum. Amerika her geçen gün benim ikinci evim haline geliyor. Hele ki Jennifer Lopez’in adımlarını izlediğim yolundaki yorumlar beni gerçten çok mutlu ediyor. Karaokeye bayılıyorum, dolayısıyla bir karaoke barda şarkı söylemem için teklif gelince hiç tereddütsüz kabul ettim. Kariyerimde şu anki geldiğim noktadan çok memnunum.”

natasha 2

1981 senesinde Sussex’de doğan İngiliz pop sanatçısı Natasha Bedingfield, genç yaşta kardeşleri Daniel ve Nikola ile ‘The DNA Algorithm’ adlı grubu kurdu. Müzik için ailesinden her zaman destek gören Bedingfield, gitar ve piyano dersleri alarak müzik yeteneğini geliştirdi. Üniversitede psikoloji eğitimi gören genç sanatçı, şarkı söylemeye ve beste yapmaya daha çok konsantre olmak için okulunu yarıda bıraktı. Bir arkadaşının stüdyosunu kullanarak ilk bestelerini kaydeden ve bir kaç demo kaydı hazırlayan müzisyen, bu demoları plak şirketlerine göndermeye başladı.
2003 senesinde Hillsong London grubuyla “Shout God’s Fame” adlı konser albümüme katılan Natasha Bedingfield, bu albümde kilise müziği tarzındaki parçaları seslendirdi. Aynı sene Sony BMG ile anlaşmaya varan Bedingfield, ertesi sene “Unwritten” adlı ilk albümünü yalnızca İngiltere’de piyasaya sürdü. Albüme D12 grubundan Bizarre’ı bir parçada konuk müzisyen olarak davet eden sanatçı, albümün prodüksiyonunda ise Danielle Brisebois, Guy Chambers ve Andrew Frampton gibi isimlerle çalıştı. Albüm, İngiltere listelerinde zirveye yerleşirken, albümden “Single”, “These Words”, “Unwritten” ve “I Bruise Easily” parçaları single olarak yayınlandı. Single’lardan “These Words”, İngiltere listelerinde 1 numara oldu ve diğer single “Single” ise listelerde 3 numaraya kadar yükseldi.
2005 senesinde “Unwritten” albümünü Amerika’da piyasaya süren Natasha Bedingfield, albümüyle Amerika listelerinde 26 numaraya yerleşti. “Unwritten” single’ıyla listelerde 5 numara olmayı başaran Bedingfield, bu parçasıyla 2007 senesinin Grammy’lerine “En İyi Bayan Pop Vokal Performansı” dalında aday olarak gösterildi.







Son düzenleyen Safi; 23 Ekim 2015 02:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Biyografi Konusu: Natasha Bedingfield nereli hayatı kimdir.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
5 Eylül 2008       Mesaj #2
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
natashabedingfield

Sponsorlu Bağlantılar
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
24 Eylül 2008       Mesaj #3
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
Natasha Bedingfield
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
7 Aralık 2011       Mesaj #4
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Natasha Bedingfield Resimleri

Natasha Bedingfield
🌘 🚀

Benzer Konular

17 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
9 Ağustos 2010 / KisukE UraharA Müzik ww
17 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
17 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular
24 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww