Arama

Eeurythmics

Güncelleme: 22 Ekim 2015 Gösterim: 4.886 Cevap: 3
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar

Eeurythmics
David Steward ve Annie Lennox... David Steward’ın inanılmaz iyi kulağı ve şarkı yazma kabiliyetinin Annie Lennox’un sıradışı sesi ve görüntüsü ile birleşmesi sonucu ikili dünya çapında üne ve müzik dünyasında sağlam bir kariyere kavuştu.

Birbirlerinin eski sevgili olmalarının avantajını müziklerine de yansıtan ikili, Londra’da tanıştı. 1980’de Eurythmics’i kurdular. İlk albümleri “In the Garden” iyi satış elde edemedi. Bu arada özel hayatlarında yollarını ayıran ikili, müzikte yollarını ayırmadı ve bu kez “Love Is A Stranger” parçasıyla listelere girdi.

Bu güvenle piyasa çıkan “Sweet Dreams” az bir farkla İngiltere listesinin zirvesini kaçırırken, Amerika’da zirveye yerleşti. Giderek ünlenen ikili “Be Yourself Tonight” albümünde Stewart’ın gitar ağırlıklı şarkılarıyla rock müzik tarzına yaklaştı. Bu albümde bir parçayı Aretha Franklin ile birlikte seslendirdiler.

1985 yılında Annie Lennox’ın ses telleriyle ilgili ciddi sağlık sorunları yaşaması sonucu Eurythmics’in bazı konserleri iptal edildi. Ama aynı ay içinde ikili İngiltere’de ilk kez liste başı oldu. Onları zirveye taşıyan ise “There Must Be An Angel” adlı parçaydı. Lennox sinemada da şansını denemek istedi. Revolution filminde Donald Sutherland ve Al Pacino ile birlikte rol aldı.

Bu arada artık David Stewart’ın adı aranan yapımcılar arasında anılıyordu. 1988’de televizyonda da yayınlanan Wembley’deki Nelson Mandela konseri ve “You Have Placed A Chill In My Heart” şarkısı ikilinin kariyerini iyice parlattı.

İkili, 90’larda artık solo kariyerlerine devam etme kararı vererek ayrıldı. Lennox’un solo albümleri arasında “Diva” ve “Medusa” ve ''Bare'' var . ''Venus'' 2007 ortalarında müzik merketlerdeki yerini almayı bekliyor..

Aynı zamanda Annie Lennox 2003 te ''Yüzüklerin Efendisi'' (KRALIN DÖNÜŞÜ) filminde söylediği şarkıyla ''EN İYİ FİLM MÜZİĞİ OSCAR'' ını evine götürdü...


Son düzenleyen Safi; 22 Ekim 2015 18:06
Biyografi Konusu: Eeurythmics nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
22 Mart 2009       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Eurythmics - Eurythmics Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Eurythmics.jpg
Gösterim: 389
Boyut:  51.8 KB

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009       Mesaj #3
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Eurythmics 060112011154866 wideweb

e da2 800x600

RR019396
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
7 Eylül 2014       Mesaj #4
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Annie Lennox ve David A. Stewart'tan oluşan İngiliz pop müzik ikilisi.

Hakkında:
- David Steward’ın inanılmaz iyi kulağı ve şarkı yazma kabiliyetinin Annie Lennox’un sıradışı sesi ve görüntüsü ile birleşmesi sonucu ikili dünya çapında üne ve müzik dünyasında sağlam bir kariyere kavuştu.
- 1980 yılında kuruldu.
- “There Must Be An Angel” şarkısı ile dünya çapında 1 numara oldular.

İlk Albüm: In the Garden
İlk Single: Never Gonna Cry Again


Karnaval.com
🌘 🚀