Arama

UDO

Güncelleme: 25 Ekim 2015 Gösterim: 2.503 Cevap: 1
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
UDO
Udo Dirkschneider, Accept grubunun vokalisti olarak biliniyor. "Balls To The Wall" ve "Metal Heart" gibi albümlerle milyonlarca kopya satan Accept, müzik tarihinde kendisine yer buldu. Accept'in dağılmasından sonra Udo Dirkschneider kendi adını taşıyan grup U.D.O.'yu kurdu ve 1988 yılında grubun ilk albümü 'Animal House' piyasaya çıktı. Albüm tipik Accept karakterindeydi. Bu çıkış albümünü daha sonra müthiş albümler takip etti; Mean Machine (1989), Faceless World (1990) ve Timetomb (1991)..

1993 senesinde Accept tekrar bir araya gelerek artık bir klasik olan Objection Overruled albümünü çıkardı ve bu albümü Deathrow ve Predator albümleri takip etti ki son albüm Predator grubun veda albümüydü. Dirkschneider, eski grup arkadaşı Stefan Kaufmann'la beraber U.D.O.'yu tekrar bir araya getirdi. Geri dönüş albümü Solid ve halefi No Limits diğer albümlerden alışık olduğumuz kalitede albümler olarak karşımıza çıktılar. U.D.O. ilk defa Rusya'da çalacaktı, konserlerde 100.000'i aşkın kalabalıklara çaldılar ve genelde seyirci şarkıları U.D.O.'dan daha yüksek söylüyordu.. Grubun resmi olarak verdiği son konser 1999 tarihli 'Wacken Open Air'dı.. 20.000'den fazla hayranı çığlıklar atıp ortalığı cehenneme çevirdiler.. Sonraki albüm Holy, grubun en başarılı albümü oldu. U.D.O. uzun bir süre sonra Saxon'la beraber planlanan tur için Amerika'ya geri döndü. Holy albümünün dünya turundaki son durak 2001'de tekrar Rusya'ydı.. Grup burada bir ikiz konser albümü kaydetti; Live From Russia. Albüm daha önce hiç canlı kaydı alınmamış TV War, Heaven Is Hell, Winter Dreams, Turn Me On, I'm A Rebel gibi Accept şarkılarını da içeriyordu.

Nihayetinde grup hayranlarına istediklerini vermeye karar verdi ve en az Balls To The Wall, Metal Heart, Princess Of The Dawn, Fast As A Shark, Holy,.. kadar sağlam olan 'Nailed To Metal' albümü 2003'te piyasaya çıktı. 58 dakikalık bir konser cd'sinin yanında daha önce hiç yayınlanmamış U.D.O. şarkılarını, videolarını, canlı performanslarını, grup tarihini, vb. bir çok şeyi barındıran 255 dakikalık bir DVD de hayranlarının huzuruna sunuldu. Bunların yanında grup CD & DVD kombinasyonundan oluşan 315 dakikalık özel bir box set çıkarmayı düşünüyor!

Son düzenleyen Safi; 25 Ekim 2015 03:19
Biyografi Konusu: UDO nereli hayatı kimdir.
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
25 Ekim 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
UDO

Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  UDO.jpg
Gösterim: 153
Boyut:  23.7 KB


Benzer Konular

30 Ekim 2015 / recruit87 Sinema ww