Arama

Rich Boy

Güncelleme: 25 Eylül 2009 Gösterim: 1.816 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
25 Eylül 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Rich Boy
MsXLabs.org
Rich
Sponsorlu Bağlantılar
Maurice Richards (Doğum : 2 Eylül 1983) Sahne ismi; Rich Boy Amerikalı rapper.

Biyografi
1983 senesinde Alabama’da doğan hip hop sanatçısı Maurice Richards, yani sahne ismiyle Rich Boy, çocukluğunu mahallesinde yasadışı işler yapan arkadaşlarıyla geçirdi. Sonradan bu tarz bir yaşamın kendisine göre olmadığını anlayan genç sanatçı, müzikal kariyere yönelme kararı aldı.

UGK, 8-Ball & MJG, Crime Boss ve ESG gibi güneyli hip hop sanatçılarından etkilenen Rich Boy, kaydettiği “Cold As Ice” adlı parçasını yerel bir radyoda çalma şansı yakaladı. Atlantalı müzik grubu Jim Crow’a kaydını ulaştıran sanatçı, aynı zamanda Jazze Pha’nın de kendisiyle ilgilenmeye başlamasıyla müzikal kariyerindeki fırsatı böylelikle yakalamış oldu. Jim Crow ile Atlanta’ya uçarak albüm kayıtlarına başlayan genç müzisyen, burada Bubba Sparxxx ile vakit geçirmeye başladı ve ardından Jim Crow grubundan Polow Da Don’un Interscope Records’a bağlı Zone 4 Entertainment ile anlaşmaya vardı.

İlk single “Throw Some D’s”i 2006 senesinin sonunda yayınlayan Rich Boy, parçaya çektiği video kliple MTV’den büyük ilgi gördü. Single ile Amerika listelerinde 6 numara olan sanatçı, 2007 Mart ayında kendi ismiyle aynı ismi taşıyan ilk albümünü Polow Da Don, Lil’ Jon, Brian Kidd, Needlz, Aqua ve Mr. DJ prodüktörlüğünde piyasaya sürdü. Albümde David Banner, Attitude, Pollow Da Don, Lil’ Jon, YoungbloodZ’dan Sean Paul, Keri Hilson, Mark Twain, Big Boi, Pastor Troy, John Legend, Andre 3000, Jim Jones, Nelly, Murphy Lee ve The Game ile biraraya gelen müzisyen, albümle Amerika listelerinde 3 numaraya kadar yükseldi. Albümde yaşadığı kesimden deneyimlerini aktaran sanatçı, albümden “Boy Looka Here” ve “Good Things” ve "Let's Get This Paper" parçalarını single olarak yayınladı.

Albüm
  • 2007: Rich Boy (U.S. #3) (RIAA: Gold)
  • 2009: Buried Alive

Biyografi Konusu: Rich Boy nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

6 Mart 2008 / PocahontaS Taslak Konular
24 Temmuz 2015 / Jumong Müzik ww
11 Mart 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük
7 Ekim 2015 / Jumong Müzik ww