Arama

Cheryl Cole

Güncelleme: 23 Ekim 2015 Gösterim: 7.117 Cevap: 2
Breath - avatarı
Breath
Ziyaretçi
10 Haziran 2010       Mesaj #1
Breath - avatarı
Ziyaretçi
Cheryl Cole
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Cheryl Cole
Sponsorlu Bağlantılar


Genel Bilgiler
  • Doğum adı: Cheryl Ann Cole
  • Doğum: 30 Haziran 1983 (1983-06-30) (26 yaşında)
  • Köken: 22px Flag of Englandsvg Newcastle, İngiltere
  • Tarz: Pop, R&B
  • Meslek: Şarkıcı
  • Etkin Yıllar: 2002-günümüz
  • İlişkili Hareketler: Girls Aloud, Will.i.am, Alexandra Burke, Diana Vickers, Laura White, Joe McElderry, Lloyd Daniels, Rikki Loney
  • Web sitesi: Resmi Site
Cheryl Ann Cole (kızlık soyadı ile Tweedy; d. 30 Haziran 1983), İngiliz şarkıcı, söz yazarı, dansçı, moda tasarımcısı ve yazar. 2002'de ITV'nin televizyon programı Popstars: The Rivals aracılığıyla kurulan Girls Aloud adlı bayan müzik grubunun bir üyesi olmasının ardından üne kavuşan Cole, bu grupla, bu tür programlardan çıkan gruplar arasında sayılı başarılı oluşumdan birinin üyesi haline geldi. Öyle ki Mayıs 2009 itibariyle grubun serveti £25 milyonu buldu. Girls Aloud ile beraber Cole, Birleşik Krallık müzik listesinde, aralarında dört adet bir numara olmak üzere ardışık yirmi tekli (single) çalışmasına imza atarken; grubun iki albümü de bu ülkede bir numaraya yükseldi. Grup ayrıca dört kez BRIT Ödülleri'ne aday gösterilirken, bu adaylıklardan biri olan 2009'da "Yılın Şarkısı" dalındaki ödülü de "The Promise" adlı şarkıyla elde etti.

2008 yılında Cole, İngiliz televizyon gösterisi The X Factor'da jüri üyesi oldu. Ardından da ilk solo şarkısı olan "Fight for This Love"ı piyasaya sürdü. Bu şarkı Birleşik Krallık'ta Lady Gaga'nın iki şarkısı ve The Black Eyed Peas'in ardından 2009 yılının en çok satan dördüncü tekli çalışması oldu. Bunun yanında şarkı, Birleşik Krallık ve İrlanda müzik listesinin zirvesine yükseldi. Bu dönemi izleyen süreçte sanatçı, 3 Words adlı ilk stüdyo albümünü yayımladı ve benzer başarılar yakaladı.

Cole, geniş çapta bir stil ikonu olarak tanınmaktadır.Öyle ki, Vogue ve Elle gibi dergilerde kapağa çıkmayı başarmıştır. Cheryl Cole, Chelsea ve İngiliz millî futbol takımı oyuncusu Ashley Cole ile evlidir.


Diskografi
  • 2009 – 3 Words

Son düzenleyen Safi; 23 Ekim 2015 00:07
Biyografi Konusu: Cheryl Cole nereli hayatı kimdir.
ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
24 Kasım 2012       Mesaj #2
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
Cheryl Cole

Sponsorlu Bağlantılar
Tüm dünyanın “Pop Stars: The Rivals”adlı İngiliz televizyonu şovunda tanıştığı Cheryl Cole “yarışmaların kolay unutulan bir diğer yüzü” olmaktan uzak bir isimdi. Karizması ve güzelliği, Cole’un müzik piyasasının gediklerinden olacağının müjdesini hiç tereddütsüz veriyordu. Programın oldukça ilgi gören kızlar grubu Girls Aloud’u patlatmasının ardından Cole için de zirve günleri başlamıştı. Grubun en öne çıkan ismi olan Cheryl, İngiliz Futbol Milli Takımı’nın önemli isimlerinden Ashley Cole ile evlenerek ününü iyice perçinledi, o dönem herkes Cheryl için “ikinci Victoria Beckham” yakıştırması yapmaktaydı. Cheryl, Victoria’nın tam zır kutbu olduğunu kendisini aldatan kocasını kapı önüne koyarak tüm dünyaya kanıtladı.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
23 Ekim 2015       Mesaj #3
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Cheryl Cole

Ad:  chery.cole.jpg
Gösterim: 388
Boyut:  70.1 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

18 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
5 Kasım 2010 / _Yağmur_ Sinema ww
16 Aralık 2015 / _EKSELANS_ Spor ww
4 Aralık 2011 / Jumong Taslak Konular
1 Şubat 2014 / Just fly Müzik ww