Arama

Nancy Sinatra

Güncelleme: 23 Ekim 2015 Gösterim: 3.006 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Nancy Sinatra
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

Doğum adı: Nancy Sandra Sinatra
Doğum: 8 Haziran 1940 (1940-06-08) (70 yaşında)
Köken: Jersey City, New Jersey, Birleşik Devletler
Tarzlar: Rock Pop
Meslekler: Şarkıcı,Aktris,Yazar
Nancy Sandra Sinatra (d. 8 haziran 1940), Amerikalı şarkıcı ve aktris. Şarkıcı ve aktör Frank Sinatra'nın kızıdır.1966 senesine damgasını vuran şarkısı "These Boots Are Made for Walkin'" ve Cher'in "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)" parçasını tekrar yorumlaması ile akıllarda kalmıştır.Daha sonra bu yeniden yorumlama Quentin Tarantino'nun Kill Bill filminin açılış müziği olarak kullanıldı.

Onun diğer popüler kayıtları içerisinde "Sugar Town", "How Does That Grab You, Darlin'?" ve James Bond filmi You Only Live Twice'ın tema müziği vardır.

Sinatra kariyerine bir şarkıcı ve aktris olarak 1960'larda başladı.Fakat ilk başlarda sadece Avrupa ve Japonya'da başarı yakaladı.Sonra ünü kıtalar ötesine geçecek liste başı hiti "These Boots Are Made for Walkin'" parçasını yayınladı. Bu şarkı onu kışkırtıcı gösteriyordu ama stili iyi huyluydu, ve popülerlik kazandı ve böylece go-go boots ayakkabı modellerine de popülerlik kattı. Sinatra uzun tüylü elbisesi ve altı genç üst giysisi sıkı, go-go botları olan mini etekli kadınla müzik klibinde yer alıyor. Şarkı Sinatra'nın bir çok hitini yazan ve prodükte eden ve bazı parçaları onunla seslendiren Lee Hazlewood tarafından yazıldı.Bu düetlerin içinde "Some Velvet Morning" şarkısı da bulunur.1966 ve 1967'de, Sinatra 13 isimle listelerde başarı yakaladı.Bunların başrolünde bir aranjör ve orkestra şefi olan Billy Strange vardı.

1967 senesinde, babası Frank Sinatra'nin eşi olarak ikinci bir numaraya yükselen teklisi "Somethin' Stupid" albümü çıkardı.Aynı zamanda Speedway filminde Elvis Presley ile başrolleri paylaşmıştır.

Gençlik yılları
Sinatra, Jersey City, New Jersey'de doğdu.Ünlü şarkıcı ve aktör Frank Sinatra ve ilk eşi Nancy Barbato'nun kızıdır.Dördüncü doğum gününde Phil Silvers ve Jimmy Van Heusen kendisine "Nancy (With the Laughing Face)" şarkısını yazmıştır, babası da bu şarkıyı seslendirmiştir.
Son düzenleyen Safi; 23 Ekim 2015 17:52
Biyografi Konusu: Nancy Sinatra nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
23 Ekim 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Nancy Sinatra

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Nancy Sinatra.jpg
Gösterim: 694
Boyut:  50.9 KB


Benzer Konular

23 Ekim 2015 / reyan Müzik ww
1 Kasım 2012 / KisukE UraharA Müzik ww
23 Şubat 2009 / careless_WhispeR Spor ww
19 Ekim 2015 / The Unique Felsefe ww