Arama

Zaz / Isabelle Geffro

Güncelleme: 30 Ağustos 2011 Gösterim: 21.579 Cevap: 3
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2011       Mesaj #1
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Zaz
Sponsorlu Bağlantılar

Zaz / Isabelle Geffro
Isabelle Geffroy (d. 1 Mayıs 1980; Tours, Fransa), bilinen adıyla Zaz, Fransız şarkıcı. 10 Mayıs 2010'da yayınlanan Zaz albümündeki "Je Veux" şarkısıyla çıkış yakalamıştır.Beş yaşından itibaren müzik teorisi, keman, piyano, gitar ve koro şarkıcılığı dersleri alarak müziğe başladı. Bordeux'a taşındığında "Fifty Fingers" isimli blues grubuyla, sahne hayatına adım attı. 2009 yılında Paris'te gerçekleştirilen "Generation Reservoir" isimli yarışmada birincilik kazandı. 10 Mayıs 2010'da kendi yazdığı ve söylediği şarkılardan oluşan ilk albümünü yayınladı. Sony Müzik tarafından ülkemizde de yayınlanan albümü ile büyük beğeni toplayan ZAZ, 2010 yılında Fransa'da ve Avrupa'da "En Beğenilen Fransız Şarkıcı" ünvanının sahibi oldu.
Diskografi

Albüm: 2010 Zaz

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Zaz / Isabelle Geffro nereli hayatı kimdir.
haqqy cafe - avatarı
haqqy cafe
Ziyaretçi
30 Ağustos 2011       Mesaj #2
haqqy cafe - avatarı
Ziyaretçi
Çeviri:
FR
Sponsorlu Bağlantılar
Bazı sanatçılar hiçbir yerde ve yine geldiği gibi, gerçekten onların yolculuğa odaklanıyor zaman, onların eş ve kamu tanınması neden bir adım tek geçti biliyoruz. ZAZ durum, güçlü bir ses ve biraz çarşaflı ile şarkıcı, eğer sadece eğlence gibi çok farklı bir deneyim serisinden sonra şarkının profesyoneller arasında indi ki, biraz boğuk ve kesip.
1980'lerin başında Tours doğan Gerçek ismi Isabelle Geoffroy bir ZAZ, doğallık, sadelik ve iyi mizah beslenen. O aslında hala o ilk deneyimleri vardı Bordeaux kalbinde CIAM (Bilgi ve müzikal etkinlikler Merkezi) tarafından geçmiş olmasına rağmen kendi kendini eğitmiş tipik öğrenme sevgisi vardır sahne.
Onun sanatsal yolculuk Latin kaya Don Diego grubu ile bazı başarılar tecrübe ederken onu, mavi ile yeteneğini geliştirmek yol açar. Bu Angoulême Metis müzik, onun 35. sayısında 2010 yılında olacak bir kültürel olay Festivali'ne katılır. ZAZ yine de yeni ufuklara çağırdı ve burada belirli bir süre için Paris'e taşınır, o yedi gün beş saat, haftada bir kabare ile seslendirdi.
Olursa olsun nerede gerçekleştiği, bu utanmaz cesaret gösterir. O bir sokak köşesinde, onun müzisyen, gitarist ve şarkı için onu toplamda bu tutkusunu paylaşan bir basçı olan Montmartre yoldan geçenler hakkında büyülemektedir ayın sonuna yuvarlak gerekiyor mu. Gerçek bir jack-hepsi müzik, bu caz blues, tüm bir festival ve şiirsel bir dürtü Brezilyalı ve Latin Afrika ile Fransız chanson müzik, Endülüs, için, eşit bir yetenek, çok etkiler ile karışımları .
Ona bir platform verin ve orada kimse kayıtsız bırakır yaşam tazelik ve sevinç duyguları kendi taşma ifade eder. Yıllar içinde, o Hendaye aşamasında 10.000 kişi önce seslendirdi. Sibirya derinliklerinden, o Piaf büyük şarkıları, kelimenin tam anlamıyla, deriye yapışan bir dizin yapıldı. O, Kolombiya bir tuz madeninde serbest çalışan (ülkeyi ziyaret etme şansı kalmadan) Mısır gezdi ve diğerinden daha fazla eklektik deneyimleri çarpın.
Ardından 2009 yılında, o kimse beklemek olmaz, ZAZ Fransa Bleu / Tank Olympia düzenlenen Springboard Nesil üçüncü baskısının son kazandı. Diğer tüm adaylar anlamıyla aşık kamu toplanma, destekçileri ile birlikte zaman sadece gel. Ayrıca onun için şarkıcı Raphael düşmeye dikkat çeken ve üç şarkı yazmak ve beste yapmaya karar verir.
O ilk albümü için kaydedilen bu şarkılar 2010 baharında Quebec ve Fransa hem de ortaya çıkan, bir bahar, deniyor olmalı, özellikle tam olacağa benziyor. ZAZ Daha sonra Mayıs ayında Francofolies de La Rochelle Fransa 3, Malezya Kuala Lumpur Fransız Sanat Festivali hakkında Chabada de söylüyor Festival de Montauban az olsun, televizyonda ve sahnede hem de çok sayıda forum içinde gerçekten de ve Temmuz Thomas Dutronc, Marcel Azzola ve Keane ile Musette des Puces Haziran ayında Francofolies de Montreal Caz Festivali.
Benzersiz bir sesle Sanatçı kötüye değil, ZAZ bir sloganı vardır: bu kısıtlama olmadan ifade edebilir sağlanan olursa olsun şarkı söylemeye ve her gün, o yankı sözlerle Street, acı ve sevinçleri.
Last.fm 'ZAZ şarkı hayat kimin için genç bir kadının şiirsel maceranın içinde yer almaktadır.
Davettir ...


........................................................................... ..................................................................



ORJİNAL HALİ:
FR
Certains artistes semblent arriver de nulle part et pourtant, quand on sattarde réellement à leur parcours, on saperçoit quils ont franchi une à une les étapes qui mènent à la reconnaissance des pairs et du public. Cest le cas de ZAZ, cette chanteuse à la voix puissante et légèrement voilée, voire un tantinet rauque et écorchée, qui vient datterrir chez les professionnels de la chanson après une suite dexpériences aussi diversifiées que divertissantes.
Née à Tours au début des années 1980, ZAZ, de son vrai nom Isabelle Geoffroy, carbure à la spontanéité, à la simplicité et à la bonne humeur. Elle possède une soif dapprendre typique des autodidactes même si dans les faits, elle est tout de même passée par le CIAM (Centre dinformation et dactivités musicales) situé au coeur de Bordeaux, où elle a connu ses premières expériences de scène.
Son parcours artistique la mène à développer son talent à travers le blues, alors quelle connaît un certain succès avec le groupe latino-rock Don Diego. Elle participe ainsi au Festival musiques métisses dAngoulême, un événement culturel qui en sera, en 2010, à sa 35e édition. ZAZ est pourtant appelée vers de nouveaux horizons et monte à Paris où durant une certaine période, elle chante dans un cabaret, sept jours sur sept, pendant cinq heures daffilée.
Peu importe où elle se produit, elle affiche sans pudeur ses tripes. A-t-elle besoin darrondir les fins de mois quelle enchante, sur un coin de rue, les passants de Montmartre avec ses musiciens, un guitariste et un contrebassiste qui partagent avec elle cette passion totale pour la chanson. Véritable touche-à-tout de la musique, elle mélange, avec un égal talent, les multiples influences, passant du jazz au blues, de la chanson française aux musiques africaines, andalouses, brésiliennes et latines, le tout dans un élan festif et poétique.
Donnez-lui une tribune et la voilà qui exprime son trop-plein démotions avec cette fraîcheur et cette joie de vivre qui ne laissent personne indifférent. Au fil des ans, elle chante devant 10 000 personnes au stade deHendaye. Du fond de la Sibérie, elle interprète les grandes chansons de Piaf, un répertoire qui lui colle littéralement à la peau. Elle sexécute gratuitement dans une mine de sel en Colombie, fait une tournée en Égypte (sans avoir la chance de visiter le pays) et multiplie les expériences toutes plus éclectiques les unes que les autres.
Puis, en 2009, alors quon ne lay attend pas, ZAZ remporte la finale de la troisième édition du Tremplin Génération France Bleu/Réservoir qui se tient à lOlympia. Venue seule alors que tous les autres candidats sont accompagnés de supporteurs, elle rallie le public qui tombe littéralement sous le charme. Elle attire également lattention du chanteur Raphaël qui craque pour elle et qui décide de lui écrire et composer trois chansons.
Ces chansons, elle les enregistre pour son tout premier album qui paraît tant au Québec quen France au printemps 2010, un printemps qui, il faut le dire, sannonce particulièrement rempli. ZAZ apparaît en effet sur de nombreuses tribunes, tant à la télé que sur scène, que ce soit au Festival Alors chante de Montauban, à Chabada sur France 3, au French Art Festival de Kuala Lumpur en Malaisie, aux Francofolies de La Rochelle en mai et en juillet, aux Francofolies de Montréal en juin quau Festival Jazz Musette des Puces avec Thomas Dutronc, Marcel Azzola et Maurane.
Artiste dotée dune voix unique dont elle nabuse pas, ZAZ na quun leitmotiv : celui de chanter peu importe le lieu, pourvu quelle puisse exprimer, sans retenue et avec des mots qui résonnent, le quotidien, la rue, les souffrances et les joies.
Découvrir ZAZ, cest prendre part à laventure poétique dune jeune femme pour qui le chant est la vie.
Linvitation est lancée…



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen ener; 30 Ağustos 2011 15:56 Sebep: Msj birleştirildi.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2011       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Zaz / Isabelle Geffro

zaz5278
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
🌘 🚀
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2011       Mesaj #4
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
ZaZ: AlbüM
zazzaz
Şarkı listesi
  • . Les Passants
  • . Je Veux
  • . Le Long De La Route
  • . La Fée
  • . Trop Sensible
  • . Prend Garde À Ta Langue
  • . Ni Oui Ni Non
  • . Port Coton
  • . J'aime À Nouveau
  • . Eblouie Par La Nuit
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.

Benzer Konular

11 Ağustos 2015 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları
25 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww
25 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww
8 Nisan 2009 / Harry Kewell Spor ww