Arama

Cher Lloyd

Güncelleme: 7 Ekim 2012 Gösterim: 4.157 Cevap: 4
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
20 Nisan 2012       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sponsorlu Bağlantılar
800px Cher Lloyd X Factor Live Glasgow
Cher Lloyd performans X Factor Live Tour , 1 Nisan 2011
  • Doğum: 28 Temmuz 1993, Malvern , Worcestershire , Birleşik Krallık
  • Meslekler: Şarkıcı, Söz yazarı, Model, Oyuncu
  • Tarzlar: Pop , R & B , Dans
  • Resmi sitesi: cherlloyd.com/
Cher Lloyd, İngiliz ses sanatçısı. Kariyerine 16 yaşında katıldığı X Factor UK adlı şarkı yarışması sayesinde başlamıştır. Yarışma sürecinde bir sürü zor performans sergileyen Cher ilk 3'e giremesede 4. olarak finalistler arasında yer almıştır.

İlk Single: Swagger Jagger

Cher'in ilk single çalışması Swagger Jagger'dır. Şarkının 20 Haziran'da kısa versiyonu 31 Haziran'da ise tam sürümü çıkmıştır. Klibi ise 1 Temmuz'da İnternet ve televizyonlarda gösterilmeye başlanmıştır. Swagger Jagger,tamamen antilere hitap edilmiş bir şarkıdır ve şarkıda onlarla bir nevi alay etmiştir. Bu yüzden şarkının en başlarda sevilmemiş olmasına rağmen yaz sonlarında büyük bir hit olmuştur.

İkinci Single : With Ur Love

With Ur Love, Cher'i gerçek anlamda uluslararası yapan şarkıdır. Şarkı ilk çıktığı günden sevilmiş ve Cher'in hayran kitlesini çoğaltmıştır. Cher,With Ur Love'da ünlü müzisyen Mike Posner ile çalışmıştır.

İlk Albüm : Sticks & Stones

Sticks & Stones Cher'in ilk albümüdür. Albümde toplam 10 şarkı vardır. Cher bu albümde X Faxtor UK kurucusu ve jüri üyesi olan Simon Cowell'in müzik şirketi Syco Music ve Sony Music'in katkıları ile çıkarmıştır.

Üçüncü Klip : Dub On The Track

Cher'in rap şarkılarından biridir. Şarkıda Cher'e Mic Righteous, Dot Rotten ve Ghetts eşlik etmiştir. Şarkı Cher'in youtube kanalında yayınlanmamıştır.

Üçüncü Single : Want U Back

Cher'in Want U Back single'ında Cher'e albümdekinden farklı olarak Astro eşlik etmektedir. Cher Want U Back Sıngle'ının Amerikan versiyonunu da çıkartmıştır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Cher Lloyd nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
20 Nisan 2012       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
🌘 🚀
woltka1001 - avatarı
woltka1001
Ziyaretçi
20 Nisan 2012       Mesaj #3
woltka1001 - avatarı
Ziyaretçi
Cher Lloyd , ( d. 28 Temmuz 1993) doğumlu İngiliz ses sanatçısı.
Kariyerine 16 yaşında katıldığı X Factor UK adlı şarkı yarışması sayesinde başlamıştır. Yarışma sürecinde bir sürü zor performans sergileyen Cher ilk 3'e giremesede 4. olarak finalistler arasında yer almıştır.
Kaynak:Wikipedia
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
20 Haziran 2012       Mesaj #4
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
7 Ekim 2012       Mesaj #5
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi
220px 002 r28129
Kariyeri
Cher, X Factor'den elendikten sonra ilk tekli (single) çalışması Swagger Jagger ile epeyce İngiltere gündeminde kalmış ve şarkı İngiltere müzik listelerinde 1 numaraya İrlanda listelerinde 2 numaraya kadar yükselmiştir. Bu başarısı onu Avrupa'da büyük bir üne kavuşmuştur ve bu ününü With Ur Love teklisi ile daha da pekiştirmiştir. With Ur Love ise İngiltere listelerinde 4 numaraya İrlanda listelerinde ise 5 numaraya kadar yükselmiştir.

Cher, With Ur Love teklisinin ardından ilk stüdyo albümü Sticks+Stones'ı Sony Music'e bağlı Syco Music etiketi ile çıkartmıştır ve albüm X Factor UK'ın kurucusu Simon Cowell'in imzası taşımaktadır.Albümde toplam 10 şarkı yer almaktadır. Albümde Mike Posner, Busta Rhymes, Mic Righteous,Dot Rotten ve Ghetts ile çalışmıştır. Albüme ülkemizdeki müzik marketlerden ulaşabilirsiniz.Albüm çıkışından kısa bir süre sonra Want U Back adlı üçüncü tekli çalışmasını çıkartmıştır. Şarkıda, albüm versiyonunun aksine, Cher'e X Factor USA'den genç yarışmacı Astro eşlik etmiştir.Şarkı İngiltere listelerinde 25. sıraya kadar yükselmiştir.

Cher, Avrupa ülkelerinde yeterince üne kavuşunca gözünü Amerika'ya dikip Want U Back US version'u çıkartmıştır. Want U Back US Amerika genelinde 1.000.000'dan fazla kopya satmıştır böylece platin plak kazanmıştır ayrıca Tunes listesinde 7. sıraya, Billboard listelerinde 5. sıraya kadar yükselmiştir ve bir hafta içerinde 128.000 kez indirilerek o haftanın en çok indirilen 5. şarkı olmuştur.
Cher'in ikinci stüdyo albümü Sticks+Stones US version 2 Ekim 2012'de çıkacaktır ve albümde Sticks+Stones albümündeki şarkıların yanı sıra Behind The Music adlı Anjulie coverı ve Oath adlı Becky G işbirliği içeren 2 yeni şarkı yer alacaktır.

Gündelik Hayatı
Cher ünlü olmadan önce Dyson Perrins Spor Kolejine gidiyordu, ailesi ve kendinden küçük 3 kardeşi ile yaşıyordu ama artık nişanlısı Craig Monk ile yaşıyor ve müzik çalışmalarına devam ediyor.

🌘 🚀

Benzer Konular

 Cher
6 Temmuz 2010 / virtuecat Müzik ww
29 Temmuz 2010 / Teamoore Soru-Cevap
13 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular
13 Eylül 2010 / ener Turizm
13 Haziran 2007 / KisukE UraharA Taslak Konular