Arama

Joe Cocker

Güncelleme: 9 Temmuz 2013 Gösterim: 1.981 Cevap: 0
Just fly - avatarı
Just fly
VIP Beşer
9 Temmuz 2013       Mesaj #1
Just fly - avatarı
VIP Beşer
Joe Cocker 13214

John robert cocker ya da kendi seçtiği ismiyle joe cocker ingiliz rock/blues şarkıcısıdır. 60lı yılarda popülerlerşmeye başlamış, genelde inanılmaz güçlü sesi (gerçekten muhteşem ötesi bir sesi vardır kendisinin) ve genelde the beatlestan seçtip yorumladığı cover şarkılarıyla bilinir.
Sponsorlu Bağlantılar

Joe cocker 20 mayıs 1944te tasker road, crookes, sheffieldda doğmuştur. harold cocker ve madge cocker çiftinin en genç çocuğudur. joe lakabını o zamanlar dalga geçtikleri ve taklitini yaparak oyun oynadıkları cam temizleyicisi joe’dan almıştır. ray charles ve lonnie donegandan etkilenen cocker 12 yaşında abisi victorın müzik grubunda söyleyerek müzik kariyerine başlamıştır.

1961de vance arnold adı altında cocker yeni grubu vance arnold and the avengersı kurmuştur. 1964te decca recordsla ilk solo albümünü çıkarmış ve bu albümde i ll cry instead’i yorumlamıştır.

Noublie jamais, you are so beautiful, uncahin my heart en bilinen şarkılarıdır. ama bunların dışında summer in the city ve could you be loved şarkılarıyla saatlerce dans edilebilir. have a little faith in me, you can leave your hat on, let the healing begin, what becomes of broken heart, with a little help from my friends şarkılarıyla ise süper duygulu hatta biraz mutsuzsanız süper ağlak anlar yaşanabilir.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Joe Cocker nereli hayatı kimdir.
All Alone

Benzer Konular

18 Ekim 2011 / LaSalle Müzik ww
12 Kasım 2009 / BARIŞ Taslak Konular
23 Ekim 2015 / Jumong Müzik ww
21 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
3 Aralık 2010 / _Yağmur_ Dünyadan