Arama

Lily Allen

Güncelleme: 23 Şubat 2014 Gösterim: 16.695 Cevap: 2
PocahontaS - avatarı
PocahontaS
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #1
PocahontaS - avatarı
Ziyaretçi
Lily Alle
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü komedyen Keith Allen ve prodüktör Alison Owen'ın kızı olan genç şarkıcı Lily Allen, 2 Mayıs 1985'de İngiltere'de doğdu. Anne ve babasının ayrılmasından dolayı 5 yaşından 14 yaşına kadar 13 farklı okula giden Lily, Ibiza'da kendisini prodüktör Future Cut'la tanıştırıcak olan George Lamb'la tanışır.

İlk olarak Warner Music'le kısa süreli anlaşan Allen en sonunda 2005'de Regal Records ile anlaşma imzadı. Allen kendi yazdığı şarkıları web sitesi MySpace’e 2005 yılının Kasım’ında yükleyerek, sitenin günden güne artan ziyaretçi sayısıyla beraber birçok insan tarafından keşfedildi ve herkes tarafından çok beğenildi. “'The Observer” da kısa bir röportajı yayınlandı ve bunun hemen ardından ilk single’ı olan “LDN”, BBC Radio One'da çalındı.

Mayıs ayında 4 hafta boyunca Perşembe geceleri Londra'da Notting Hill Arts Club’da sahne alan Lily Allen, ilk albümü olan “Alright, Still”i Amerika’da 3, Avrupa’da 17 Haziran 2006'da piyasaya sürdü. 50 Cent’in “Window Shopper” şarkısına parodi olarak çıkardığı “Nan, You're A Window Shopper” şarkısıyla ilgi çeken Allen, en son albümünden “Littlest Things”ı single olarak yayınladı.



Son düzenleyen _Yağmur_; 23 Nisan 2013 10:23 Sebep: sayfa düzeni
Biyografi Konusu: Lily Allen nereli hayatı kimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lilyallen 855 18580578 0 0 7006413 300

Sponsorlu Bağlantılar
Lily Allen, Hammersmith, Londra, İngiltere'de doğdu. Bir çok ev değiştiren ailesi sonunda Kuzey Londra'daki bu kasabaya yerleşmeye karar verirler. Babası Keith Allen, annesi ise Alison Owen'dır. Babası Fulham F.C. takımını tutardı ve Fulhm F.C.'nin lakabı olan "The Lilywhites"'dan esinlenerek kızının adını Lily koydu. Lily 3 yaşındayken, UB40 adlı grubun bir klibinde oynadı. Sarah adında bir ablası, Alfie adında bir erkek kardeşi (kendisi Lily Allen'ın Alfie adlı şarkısına konu olmuştu), Rebecca adında bir kız kardeşi var. Lily, Scoil Bhride adlı ilkokula giderken annesi ile birlikte Leixlip, County Kildare, İrlanda'da yaşadı. Lily küçükken çok terbiyeli sayılmazdı ve hep özel bakıma ihtiyaç duyuyordu. Bu yüzden Lily tam 13 tane okula gitti ve bazılarından kovuldu. Jo Whiley ile BBC Radyosunda yaptığı bir röportajda, "Eğitim bazı insanlar için güzeldir fakat benim için değildir." demiştir.
İlk albümü Alright, Still 17 Temmuz2006'da çıktı. Bu albümdeki Smile, LDN, Littlest Things, Shame for You ve Alfie adlı şarkılar listeye girmişti.

Lily Rose Beatrice Allen (d. 2 Mayıs 1985), BRIT Ödülleri adayı olan İngiliz bir şarkıcıdır. En çok "Smile" ve "LDN" adlı şarkılar ile bilinir. Smile adlı Single'ı, Temmuz 2006'da Britanya listelerinde 1 numara olmuştur.
Son düzenleyen _Yağmur_; 23 Nisan 2013 10:23 Sebep: sayfa düzeni/kırık link
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
23 Şubat 2014       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Biyografi
Lily Rose Beatrice Allen bilinen sahne adıyla Lily Allen İngiliz şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve talk show sunucusu.

Gerçek Adı: Lily Rose Beatrice Cooper
Doğum Yeri: Londra, İngiltere
Doğum Tarihi: 2 Mayıs 1985

Hakkında:
- 17 Temmuz 2006'da satışa çıkan ilk albümü "Alright, Still" birçok liste başarısına imza atmıştır. Albümden "Smile", "Ldn", "Littlest Things", "Shame for You" ve "Alfie" en sevilen şarkılarıdır.
- Müzik kariyerinin ikinci stüdyo albümü "It's Not Me, It's You" 9 Şubat 2009'da yayınlanmıştır. Albümden "The Fear", "Not Fair" ve "**** You" single'ları müzik listelerinde başarı sağlamıştır.
- "The Comic Strip Presents", "Elizabeth", "Saturday Night Live", "Lily Allen and Friends" ve "Neighbours" filmlerinde ve televizyon programlarında rol almıştır.
- BMI, BRIT, Morgan ve Virgin Media gibi önemli organizasyonlarda ödüller almıştır.

İlk Albüm: Alright, Still
İlk Single: Smile


karnaval.com
🌘 🚀

Benzer Konular

17 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
18 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
24 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww
24 Eylül 2008 / RoSSoRoSe Taslak Konular