Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
05:28, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 26 Nisan 2024 - 05:28
Arama
Forum
Taslak Konular
Kaymaklı Baklava Tarifi
Konuya Cevap Yaz
Konu
:
Kaymaklı Baklava Tarifi
Cevap Yaz
Mesaj:
[QUOTE=_MaviKaranlık_;2872462][SIZE="4"]Kaymaklı Baklava [/SIZE] Kaymaklı Baklava Malzeme Listesi Hamuruna; 4 bardak un 1 çay kaşığı tuz Aldığı kadar su İçine; 500 gram kaymak 2 bardak ceviz içi Üstüne; 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı Şerbetine; 4 bardak toz şeker 4 bardak su Yarım limonun suyu Kaymaklı Baklava Nasıl Yapılır Hamur malzemelerini karıştırarak elde ettiğimiz hamuru açarak sacda veya tavada pişirelim. Pişen yufkalara elimizle az su serperek dinlenmeye bırakalım. Dinlendikten sonra tepsiyi yağlayarak ilk kat yufkayı koyalım. Üstüne kaymak sürüp ceviz serperek tüm katları aynı şekilde tepsiye yerleştirelim. Üçgen dilimler halinde keselim. Tereyağını eriterek sıvı yağ ile karıştıralım ve tepsinin üzerine dökelim. Fırını 180 dereceye ayarlayarak kızarana kadar pişirelim. Şerbeti için şeker ve suyu kaynatarak limon sıkalım. Fırından çıkan tatlının üzerine şerbeti dökerek servis edelim.[/QUOTE]
Ekstra Seçenekler
Diğer Seçenekler
Bağlantıları otomatik olarak tıklanabilir yap
Harici bağlantıların sayfa başlıklarını otomatik al
Konuyu Puanla
Bu konuya puan verebilirsiniz.
Puan seç
5 : Çok İyi
4 : İyi
3 : Orta
2 : Kötü
1 : Berbat
Kapat
Saat: 05:28
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...