Arama

Tüm Online Oyunlar (Açıklamalı)

Güncelleme: 10 Aralık 2014 Gösterim: 51.069 Cevap: 10
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
13 Eylül 2008       Mesaj #1
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
bannerbreak020120070122ny2

Sponsorlu Bağlantılar
Knight Online

MMORPG tarzında,karakter geliştirmek üzerine kurulu bir online oyun.Bu oyunda ticaret yapabilir,karşı ırktan oyuncularla savaşabilir,partiler halinde kendi karakterinizi geliştirebilirsiniz.Oyun son derece bağımlılık yapıyor ve sosyal yönünüzü yok ediyor.Öğrencilere kesinlikle tavsiye edilmez.Daha fazla ayrıntılı bilgi için forumda knight online bölümüne bakınız.

MU Online

mu094003787915qy0

Knight Online'a benzeyen fakat item bakımında biraz daha ayrıntılı yine MMORPG tarzında bir oyun.Bu oyunda knightın yanısıra düellolar yapabilir,120+ lvl olunca kanat takabilirsiniz.Oyuna yeni başlayanlar için türk serverını şiddetle tavsiye ederiz.

Ferentus Online

215378fullak5gu4

Bu da aynı tipte bir oyun.Fakat bu oyun daha yeni olduğu için yeni başlayanlara tavsiye ederiz.Çünkü diğer oyunlarda çok fazla yoğunluk var bu oyunda ise makina hiç kasmıyor.Makinası yavaş olan arkadaşlar için oldukça iyi.Bir de öteki oyunlar bayağıdır war olduklarından o oyunlarda atı alan üsküdarı geçti. 80 lvl adam bile war.

Silk Road Online

Kore yapımı eski zamanlarda geçen online bir MMORPG oyunu.Oyun silk road yani ipek yolunda geçiyor.Bu oyunda knight online benzeri fakat gözüme çarpan değişik özellikleri ata binme veya değişik özellikleri seçebilmek(hırsız v.b.).


Dofus Online

acd76a0d11b2820305067f413a7eda2c

2 Boyutlu MMORPG.Oyun 50MB indirmesi oldukça kolay.Kendi karakterinizi yaratıyorsunuz ve dofus dünyasına atılıyorsunuz.Oyun biraz da taktik üzerine kurulu.Oyunun çizgifilm benzeri grafikleri ve espirili görevleri oldukça hoşunuza gidecek.Dofus bazı kişilere hitap etmeyebilir ama oyunu oynadıkça daha çok seveceksiniz.

Deicide Online

169929060 52c1909362 m

Bu oyun Knight Online'a oldukça benziyor.Ayrıca bu oyunda at,köpek gibi evcil hayvanları kullanabiliyorsunuz.Bu oyun knighttan sıkıldım diyenler için oldukça iyi bir tercih olacaktır.

Second Life

delwiche1 f

The Sims oyununun online versiyonu diyebileceğimiz bu oyun online yaşam simulasyonu.Oyunun boyutu da kota dostu(29MB)Oyun ücretsizdir ama isterseniz premium üyelik alabiliyorsunuz.Premium üyeliğin avantajları ise kendi evinizi ve işinizi kurabilmeniz kendi gayrimenkulunuzu alabilmeniz.


Aces High 2

2.Dünya Savaşı temalı uçak savaş oyunu.Oyun oldukça zevkli.Oyunu 2 hafta boyunca bedava oynuyorsunuz.Sonrasında para istiyor.

Aces High 2

WarRock

wrock resized

3D Taktik Aksiyon Savaş oyunu,Battlefield 2 benzeri diyebiliriz..Oyunun screenshotları mükemmel gözüküyor.Oyunda araçlara binebiliyorsunuz.Grafikler de mükemmel diye biliriz.Bu oyun americas army ve battlefield2'ye alternatif olarak gösterilebilir.

WarRock

Americas Army

americasarmy

Online Counter strike tarzı bir FPS oyunu.Oyunda Amerikan Askerlerini canlandırıyorsunuz.Oyunun 6 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı var.Oyunun serverları oldukça güzel lag hiç yok.Oyunun keyfine varamamanız için hiçbir sebep kalmıyor.Oyunu tavsiye ederiz.



KAL Online

ss ch 04

MMORPG tarzında.Itemler topluyorsunuz,yaratık kesiyorsunuz,level atlıyorsunuz.




Martial Heroes Online

Martial Heroes (d.o second edition)3 boyutlu MMORPG tarzı bir oyun.Bu oyunda diğer MMORPG tarzı oyunlardan farklı olarak kendi iteminizi yaratabilme şansına sahipsiniz.

Martial Heroes Online

RYL:2

Tüm Online Oyunlar (Açıklamalı)

Gerçekten çok kaliteli bir oyun.Avrupada en çok oynanan online oyunlar arasında.Bu oyunda da kendi karakterinizi yaratıyor,level atlıyor,görev yapıyorsunuz.Bu oyunda da guild(clan) sistemi mevcut.

RYL:2

Lineage 2

lineage2 pg4 2

Oyun gerçekten çok güzel ama boyutu biraz fazla büyük olduğu için(1gb) indirenin pek fazla olucağını zannetmiyorum ama yinede ben indiririm benim 2048lik bağlantım war falan diosanız indirmek için aşağıdaki linke tıklayın.

LineAge 2

Gunz OnLine

tj15

3D online fps action oyunu.Giysilerinizi,silahlarınızı seçiyorsunuz ve çatışmaya başlıyorsunuz.

Gunz Online


YAZI TABANLI ONLINE OYUNLAR



Bite Fight

Bu oyun da ogame tarzı bir simulasyon.Vampir veya kurt adam ırklarından birini seçiyorsunuz we oynamaya başlıyorsunuz.Şehirde dükkandan silah weya malzeme satın alabilir,şehirde mezarcının yanında çalışarak altın kazanabilir ve bu altınlarla kendinizi geliştirebilirsiniz.Bu oyunu oynamak için uzun zaman başında durmanıza gerek yok.Ayrıca bu oyunu indirmenize de gerek yok aynı ogame gibi browserdan oynanıyor.Ogame'i sevdiyseniz bunu da %85 seveceksiniz.Oyunun linkini yazamadım çünkü birçok kişi bu linki vererek altın kazanmaya çalıştığından yöneticiler yasaklı kelimelere oyunun ismini ekledi.Ama Arama motorlarında Bitefight diye arattırsanız oyunu oynayabilirsiniz.

The Crims

Mafya oyunları arasında en sevdiğim bu.The Crims cinayet, ganster ve suçlarin olduğu CrimCity'de yer alıyor. Kazanabildiğiniz kadar saygı puanı kazanmak için sınırlı zamanınız var. Oyun sonunda en çok saygı puanı toplayan kişi, oyunu kazanır!



Klan Savaşları

Klan Savaşları internet gezgini üzerinden oynanabilen çevirimiçi bir strateji oyunudur. Her oyuncu bir köy sahibi olur, geliştirir, güçlendirir ve savaşır.

Klan Savaşları

Life Offside


Süper bir text tabanlı holiganlık oyunu.Oyunda ister thecrims tarzı işler çevirip para kazanabilir,ister maçlarda adam pataklayıp saygınlık kazanabilir yada kendi çetenizi kurup ortalığı darmaduman edebilirsiniz.

Life Offside

Omerta

1930'ların gangster ve mayfa dünyasında geçen oyun statüye, paraya ve saygıya dayanır. Oyuncular suç işleyerek, araba çalarak ve arkadaşlarını hapisten kurtararak kıdem puanı alırlar. Hatta kendi organize suç zincirinizi kurarak banka soyabilir ve sessiz yollarda arabalara bile el koyabilirsiniz. Karanlık suç dünyasının derinlerine indikçe, birçok oyuncu kumar, kaçak içki satışı ve hatta uyuşturucu satıcılığı gibi başka iş olanakları bulabilir.

Omerta

OGame

OGame oldukça eski bir cesit Uzay-Stratejisi simulasyonudur.Benim bildiğim yazı tabanlı ilk online oyun diyebilirim.Hala oynayan varmı bilmiyorum.Aynı anda binlerce oyuncu tarafindan karsilikli oynanir. Senin de oynayabilmen icin sadece normal bir web browserin olmasi gerekir.
Sen cesitli stratejiler araciligiyla Galaksideki etkisini arttirmaya calisan bir Imparatorsun ! Kendi gezegenin üzerinde basladigin oyunda amacin, sana baslangicta verilen kaynaklarla , ekonomik ve askeri acidan güclü bir uygarlik yaratmak. Bilimsel arastirmalar sayesinde sürekli yeni teknolojiler ve silah sistemleri kesfedebilirsin.Oyunun ilerleyisiyle birlikte kendini, koloniler olustururken,ittifaklar kurarken savasirken,anlasmalara imza atarken ve ya ticaret yaparken bulacaksin.

Ogame

Knight Fight

63ui4pj

Battleknight ve bitefight benzeri olan bu oyun text tabanlı .Bunda vampirler ve kurt adamlar yerine şovalyeler var.Oyunda zamanınıza göre değişik işler yapabiliyorsunuz,ava çıkabiliyor,saklanma yerinizi geliştirebiliyorsunuz.Karakterinizi geliştirmek yine başlıca amacınız.Bite fight'dan bıktım diyenler için ve yeni açılmış bir oyuna başlamak isteyenlere bu oyunu tavsiye ederim.Oyun'un Türkçe desteği de mevcut.Benim oynadığım en eğlenceli oyunlardan biri.Tavsiye ederim.Benim oyunda premium üyeliğim var.(Ömrümde 3 şey için premium aldım bir knight online bir rapid share bir de bu Düşünün artık o kadar zevkli bir oyun.

Knight Fight



Punch Me


Kendi dövüşçünüzü yarattığınız bir text tabanlı oyun.Kendi dövüşçünüzü yarattıktan sonra onu antreman salonunda geliştiriyorsunuz,eline bıçak ustura v.b. veriyorsunuz ve çetelere katılıyorsunuz.Güzel bir oyun.

Punch Me

Metal Damage

Text tabanlı online yarış oyunu.Biraz Bite fight biraz da yarış ikisini birleştirince metal damage ortaya çıkıyor.Oyun benim hoşuma gitti denemenizi tavsiye ederim.Oyun türkçe.

Metal Damage

Travian Online

Süper bir text tabanlı online strateji oyunu.Oyunda bir köyünüz var ve bununla altın,tahta demir v.b. toplayarak asker üretiyorsunuz ve köyünüzü geliştiriyorsunuz.Üstelik oyun TÜRKÇE!!!Kısaca AOE'nin online ve yazı tabanlı versiyonu diyebiliriz.Oyunu kesinlikle tavsiye ederim.

Travian

Vendetta 1923

1923' lerde geçen bir mafya oyunu.Bu oyun da ogame ' nin yapımcıları tarafından yapılmış.Şu anda ülkemize gelmediği için ingilizce oynamak zorundasınız.

Vendetta 1923

Hükümdarlar

Oyunda ülkeniz, ve işçileriniz var . recouceları artırıp zamanla silah, aske ve ordu kuyursunuz. diğer oyunculara saldırıp topraklarını ele geçirebiliyorsunuz.

Hükümdarlar

Uygarlık Savaşı

Text tabanlı browserda oynanan güzel bir oyun.Kendi uygarlığınızı kuruyorsunuz,çağ atlıyorsunuz.

Uygarlık Savaşı

War City Online

Sadece turkler icin degil, tum dunyadan oyunculari var. Ancak cok turk oyuncu oldugundan oyunu turkce olarak oynamak mumkun. Civilisation ve ogame karisimi, yani ogame gibi ancak cag atlamali ve eski caglardan gunumuze kadar uzaniyor. Bircok ozelligi var, banka ve hırsızlık vs. gibi ilginc olaylari da var..

War City Online

World of Mayhem

Oldukça kaliteli ve bedava bir text-tabanlı online MMORPG oyunu.Kendi karakterinizi yaratıyorsunuz ve maceradan maceraya koşuyorsunuz.Ben şahsen oyunu çok beğendim size de tavsiye ederim.Oyun ingilizce ama gayet zevkli.

World of Mayhem

Cyber Wars

Online Hackerlık oyunu.Oyunu bana biraz karışık geldi fakat oynadıkça daha anlaşılır hale geliyor.Üye olmak oldukça kolay.Aktivasyon maili yada başka birşey gerektirmiyor.Tek kötü yanı ingilizce olması.Denemekte fayda var.

Cyber Wars

Dark Throne

Online Browser tabanlı savaş oyunu.

Dark Throne

Lords of Lords

Yepyeni bir online oyun.Text tabanlı MMORPG.Knightın yazı üzerine kurulu versiyonu diyebiliriz.Yaratık öldürüyorsunuz,giysi veya silah alabiliyorsunuz,bunları upgrade edebiliyorsunuz,diğer oyuncularla duel de yapabiliyorsunuz.(Oyun ingilizcedir)
Lords of Lords


Fallen Sword

Text tabanlı MMORPG.Oyun ingilizce.Sanırım oyun oldukça yeni ama benim hoşuma gitti.Diğer oyunlardan tek farklı özelliği bir başka oyuncuyu öldürdüğünüzde size Knighttaki np. gibi puan geliyor.

Fallen Sword

Kings of Chaos

Text üzerine kurulu kitlesel savaş oyunu.4 ırktan birini seçiyorsunuz,kendi ordunuzu kuruyorsunuz ve geliştiriyorsunuz.Oyun oldukça yeni üyeler yeni yeni kaydoluyor.Yeni bir MMORPG oyununa başlamak isteyenlere duyurulur.(Oyun ingilizcedir)
Kings of Chaos


Palantis


Web üzerinden oynanan, rpg ve starateji karışımı çok eski çağlara dayanan bir liderlik oyunu.Oyunu Türk yapımcılar yapmış oldukça da güzel bir oyun .

Palantis

Mafia Life

Çok güzel bir text tabanlı mafya RPG oyunu.Oyun oldukça detaylı.Oyundaki silah ve item çeşitliliği başka hiçbir online mafya oyununda yok.Oyunda adam dövebilme,adam öldürme,kaçakçılık yapma,ticaret,işde çalışma gibi seçenekler mevcut.Oyun ingilizcedir.

Mafia Life

Ever Wars


Web tabanlı RPG oyunu.Karakterinizi oluşturuyorsunuz,savaşlara katılıyorsunuz,asker kiralıyorusunuz.Oyunu denemenizi tavsiye ederim.(Oyun İnigilizcedir.)



Thugs 'n' Drugs

Mükemmel Bir text-tabanlı serserilik oyunu.Oyunda hırsızlık yapıyorusunuz,araba çalıyorsunuz,dövüşlere katılıyorsunuz.Oyun çok zevkli tavsiye edilir.(İngilizce)


Konseyim


Kurtlar Vadisinin text tabanlı oyunu dyebiliriz buna.Biraz the crimsden kopya çekmişler gibi geldi bana ama oyun hoşuma gitti.Mekan basıyorsunuz,mahalleden insanları pataklayabiliosunuz.Haraca bağlayabiliosunuz bazı yerleri.

Dogs of the Seas


Online korsancılık oyunu.Kendi adanızı geliştiriyorsunuz.başka adalara saldırılar düzenliyorsunuz,üretim yapıyorsunuz.Karayiplerdeki diğer gemilerden çalıp çırpıyorsunuz.Oyun süper fakat ingilizce.

Cenk Meydanı

Oyunumuz kaynak yönetimi, ordu ve ajan aktiviteleri üzerine kurulmuş bir yazı tabanlı strateji oyunudur.Oyuna ilk uye olduğunuzda size verilen yiyecek ile kışla dan yeni köylüler alabilir ve bunları hemen çiftliğe gönderebilirsiniz.Oyunda kaynak üretimi yapıyorsunuz,ittifak kuruyorsunuz,savaşlar yapıyorsunuz.Oyun türk yapımıdır.



Gangster Nation

The Crims ve Omerta gibi bir tex tabanlı gangster oyunu.Oyun güzel fakat ingilizce.Türkçe dil seçeneğini göremedim.



Virtual Online Wrestling

Online text tabanlı pankreas güreşi(Amerikan güreşi) oyunu.Oyun çok güzel tavsiye ederim.Güreş severlere duyurulur.

Virtual Online Wrestling


Müttefik Online

Browser tabanlı strateji oyunu.



Rumble Race

Rumble Race browser tabanlı bir oyun.Bir araba satın alıyorsunuz,modifiye ediyorsunuz,sürücüler ve tamirciler kiralıyorsunuz,kendi yarış takımınızı oluşturduktan sonra yarışlara katılıyorsunuz.Diğer oyuncularla yarışıyorsunuz.Oyun artık Türkçe.Mükemmel bir oyun.Şiddetle tavsiye edilir.
Rumble Race



X-Kings

Text tabanlı savaş oyunu.Age of Empires'dan neredeyse yazı tabanlı olmasından başka hiçbir farkı yok.Yeni teknolojiler keşfediyorsunuz.İşçi,asker üretiyorsunuz,saldırılarda bulunuyorsunuz.Oyun ingilizcedir.

X-Kings

Elder Ages

Text tabanlı RPG oyunu.Kendi savaşçınızı yaratıyorsunuz,eğitiyorsunuz,savaşlarda kazanarak yeni itemleri inventorynize katıyorsunuz.Oyunda level atlama sistemi de mevcut.Oyun ingilizcedir.

Elder Ages

Metro Wars

Text Tabanlı serserilik oyunu.Suçlar işliyorsunuz,gücünüzü ve diğer yeteneklerinizi spor salonunda çalışarak arttırıyorsunuz.Oyun ingilizcedir.



Army Commander

Text tabanlı ülke yönetme oyunu.Kendi ülkenizi yönetirken asker yetiştiriyorsunuz,tank,uçak denizaltı v.b. fabrikaları kuruyorsunuz.Diğer ülkelere saldırılarda bulunuyorsunuz.Oyun ingilizcedir.

Army Commander



Diğer Online Oyunlar


Neo Pets

Bu oyunda pokemonlara benzeyen yaratıklarınızı geliştiriyorsunuz ve level atlatıyorsunuz.Yaratığınız level atladıkça bazı özellikleri artıyor.Yaratığınızla yarışmalara katılıyorsunuz(güzellik yarışması,güç yarışması v.b.)Bu gibi yarışmalarda kazanmak için yaratığınıza saç jölesi kıyafet v.b. almalısınız.Diğer oyuncuların yaratıklarıyla da arenada savaşabiliyorsunuz.Şu anda bu oyunu yaklaşık 125 milyon kişi oynuyor.Ben de şiddetle tavsiye ederim.
Neo Pets

Dark Grimoire


Knight Online'ın text tabanlısı diyebiliriz bu oyun için.Pek incelemeye fırsat bulamadım ama güzel bir şeye benziyor bi deneyin derim.
Darkgrimoire



Not : Alıntıdır.Mesajın yaklaşık %40 ı kesilmiştir. Birkaç siteden Düzenlenerek yayınlanmıştır. Yazılanlar ( tavsiye ederim , ben oynuyorum ) vb. gibi şeyler bizzat ben Sercax ' a ait değildir.. Orjinal Mesajları görmek için başlığı Google ' da aratabilirsiniz...



Orbitius - avatarı
Orbitius
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #2
Orbitius - avatarı
Ziyaretçi
DARK ORBİT

Sponsorlu Bağlantılar
Bağlı bulunduğun şirketin uzayın hakimiyetini ele geçirebilmesi için tehdit oluşturan herşeyi yok etmelisin. Kendini Şirketler savaşında göster. Hammaddeleri topla ve düşmanlarına uzayı dar et!

DarkOrbit heyecan ve macera dolu, canlı olarak gerçek oyunculara karşı Multiplayer(çoklu oyuncu) modunda oynanan, bir savaş oyunudur. 10 tane Uzay Gemisinden birini seç, malzemelerini ve silahlarını yükle ve şirketin için Uzayın boşluğunda, Hammadde aramaya çık bu arada düşmanlarını yok et ve uzayın korkulan pilotu ol!

Görevleri yerine getir ve seviyeni artır. Yeni sektörleri tara ve şirketini düşmanlardan koru. Bu arada da 10.000 euro kazanma şansını yakala.

Oyuna galaksi savaşı. venüs, mars ve earth isimli 3 şirketten herhangi birinde phoenix isimli küçük ve bedava olan gemiyle başlıyorsunuz. zamanla topladığınız bonus kutuları ve yok ettiğiniz gemilerden çıkan hammadeleri satarak geminiz geliştiriyorsunuz.

Bu şirketlerin amacı sizi diğer şirketlerden ayırması ve onlarla savaşmanız anlamına gelmekte.Oyundaki amacınız ise kendinize uzay gemisi alarak onu geliştirmeniz.Geminizi geliştirmek için tabikide silah,kalkan vb. malzemeleri almanız gerekmektedir.Uzay gemileri , silah , kalkan , jenaratörler ,mermi gibi malzemeleri oyundaki hangar bölümünden alabilirsiniz. Aldığınız malzemeleri geminize koymak için hangardaki donanım bölümünden yapabilirsiniz.Ekstra bölümünde geminize robot alabilirsiniz. Bu robot geminizi zarar gördüğünde onarıcaktır.


Dark Orbitde size verilen görevler var. Bu görevler sayesinde daha çabuk tecrübe puanı kazanıp seviye atlayabilirsiniz. Görevi bitirdiğiniz zaman size tecrübe puanı ve kredi verir. Görevler dışında tecrübe puanı toplamak için haritada bulunan gezgin(Streuner) isimli uzay gemilerini yok edip tecrübe puanı , kredi , iridium , şeref puanı kazanabilirsiniz.
Haritanın belirli yerlerinde hammaddeler bulunmaktadır. Bu hammaddeleri şirketiniz için toplayarak satmalısınız.Ya da bu hammedeleri satmak istemiyorsanız oyundaki laboratuvar bölümünden kendinize yeni bir hammadde üretebilirsiniz. Yeni ürettiğiniz hammadde sizin geminizin darbe puanını veya gücünü arttırır. Oyunda haritadaki yuvarlaklar atlayış portalı anlamına gelmektedir. Bu portal sayesinde diğer haritalarda seviye atlamaya çalışabilir veya düşmanınızdan kaçabilirsiniz.

Oyunun alışveriş bölümünde başka oyuncuların sattığı malzemeleri oyuncunun belirlediği fiyata alabilirsiniz veya oyuncuya kendi belirlediğiniz teklifi sunabilirsiniz. İsterseniz de kendi malzemelerinizi alışveriş bölümünden satabilirsiniz.
Oyundaki klan bölümünde belirli bir oyuncunun kurduğu klana katılabilir veya klan kurucusu olarak klana alınacak yeni üyeleri seçebilir, üyelere mesaj yollayabilir, klan kasasını yönetebilir ve en önemlisi savaş kararları verebilirsiniz.



Oyunun iyi tarafı genelde bu tür oyunlarda vip üyeliklerin çok büyük avantajları vardır. Bu oyunda da aynı kural geçerli ancak farkı uzun vadede uridium maddesini(para verip alabildiğiniz yani vip özellik) kazanabiliyorsunuz. Yani ya parayı basıp 5 dk içinde kazanıyorsunuz ya da 1 hafta hiç başından kalkmadan oynuyorsunuz. düşman gemilerini öldürdükçe kredi, şeref puanı, rütbe ve hammadde kazanıyorsunuz. Eğer kendi şirketinizden olan bir gemiye saldırır ya da yok ederseniz şeref puanınız düşüyor. Çok keyifli bir oyun. Zamanı olanlara bir göz atmalarını tavsiye ederim.
Oyunda Vip Üyelik Bulunmakta Vip Üye Olmanın Bazı Avantajları var;
1. Oyundan daha hızlı çıkış: Çıkış tuşuna bastıktan 5 saniye sonra oyundan çıkabilirsiniz.

2. Pazardan alacağın her malzemede %5 indirim.

3. Daha çabuk tamir.

SEAFIGHT – KORSANCILIK OYUNU

BigPoint’in Türkçe’ye de çevirdiği oyun, online oyuncular için klasik Ogame, Travian tarzından biraz daha hareketli bir online oyun ortamına geçişi sağlıyor.
Seafight, bir online bedava Flash tabanlı gemi yönetim oyunu. Bir geminiz var ve göreviniz bu geminizi yönetmek, güçlendirmek, gerekirse daha iyilerini satın almak, denizler aleminin en güçlük korsanı olmak!
Şimdi oyunun önemli noktalarını inceleyelim:
İlk Olarak Oyuna Küçük Bir Gemi , Bir Top , Gülleler Ve Gemini Yönetecek Bir Korsan İle Başlıyorsunuz.Kurallar Çok Basit Diğer Oyuncularla Savaşarak , Denizdeki Yaratıkları Öldürerek Ve Oyundaki Görevleri Yaparak Geminizi Ve Mürettebatınızı Geliştirmeye Çalışıyorsunuz.
Para
Seafight’ta para birimi altın ve inci. Altını her yerden toplayabilirsiniz. İnciyi de toplayabilirsiniz. Altın için en iyi kaynaklar, denize ışıldayan tanecikler. Bu taneciklerden bazen yüzbinlerce altının bulunduğu hazineleri kazanabilirsiniz. Ayrıca incileri de toplayabilirsiniz. Ancak, bulacağınız inci miktarı altına göre çok daha az olacaktır. İnci ayrıca en önemli maddeleri satın almak için çok gerekecek. Denizdeki yaratıkları öldürerek de altın kazanabileceğiniz gibi, düşman gemilerini batırarak da altın kazanabilirsiniz.
Gemi & Kaptan & Mürettebat
Oyunda geminizde çalıştıracağınız aşçı, korsan, kaptan, dümenci, esir, topçu, marangoz, gözcü ve hekim gibi mürettebat bulunuyor. Bu mürettebattan istediklerinizi oyundaki “meyhane” bölümünden kiralayabiliyorsunuz. Her birine ciddi altın miktarı ödüyorsunuz. Çalışanlarınızın karnını doyurmalı, en önemli gıda maddeleri rom ve meyvayı esirgememelisiniz. Aksi takdirde büyük sağlık problemleriyle karşılaşacaklardır.
Geminizin hızını daha iyi dümenlerle arttırabildiğiniz gibi, denizdeki parlayan maddelerden de bazen bonus olarak hızınız artabilir. Ayrıca tersaneden daha iyi gemiler satın alabilirsiniz. Tüccardan gemi ve görevler için işe yarayacak materyalleri bulabilirsiniz. Savaşırken Geminiz Zarar Gördüğü Zaman Yine Tersaneden Tamir Ettirebilirsiniz.Mürettabınıza Ve Geminize Gülle,Kılıç,Top Gibi Silahları Oyundaki Silahlar Bölümünden Temin Edebilirsiniz. Tüccar Bölümünde İse Mürettebatin Ve Geminin Malzeme İhtiyaçlarını Karşılıyabilirsiniz.Mürettebatınızı Yenilemek Veya Dahada Güçlendirmek İçin Barınak Kısmandan Mürretebatınızı Geliştirebilirsiniz (Örnek : Korsan , Kaptan , Dümenci , Gözcü , Hekim , Marangoz , Aşçı , Topçu). Filo Bölümünde İse Var Olan Bir Filoya Katılabilir Yada Kendi Filonuzu Kurabilirsiniz .Pazar Bölümünde İhtiyacınız Olan Malzemeyi , Gemiyi , Mürettebatı Veya Silahları Diğer Oyuncuların Belirlediği Fiyatlara Yada Fiyat Teklif Ederek Temin Edebilirsiniz.İsterseniz Kendinizde Pazar Bölümünde Satış Yapabilirsiniz. Geminizi Denizlere Çıkarmak İçin Oyun Sayfasındaki “Oyuna” Yazılı Yere Tıklamanız Yeterli.


Görevler
Görevleri Almak İçin Meyhaneye Gitmeniz Gerekiyor.Bazı Görevleri Yapmanız İçin Gereken Silahlar Ve Malzemeler Almanız Lazım Bunlarıda Zaten Görev Bölümünde Oyun Size Belirtmekte.Görevler Genellikle Size Altın Ve Deneyim Puanları Kazandırmakta. Altın İle Yeni Gemi , Mürettebat , Silah vb. Şeyleri Elde Edebilirsiniz.Deneyim Puanı İse Sizin Level Atlamınza Yardımcı olucaktır.
Bir günde en fazla 1 level atlayabiliyorsunuz. Level atlamanız için TP, yani tecrübe puanı çok önemli. Tecrübe puanını ise, görev yaparak ilerletebiliyorsunuz (Ayrıca, denizdeki parlak taneciklerden de arada çıkıyor). Görevler, sıradan gözüküyor. Yapmanız gereken şey, görevi aldıktan sonra sağ alt kısımda da yazan gerekli koordinata gitmek. Oraya gittiğiniz zaman, görev bittiyse, mükafatı alıyorsunuz. Level atlamak için tecrübe puanı gerekiyor ve bunu görevlerle kazanıyorsunuz.
Level atlamak için tüm görevleri yapıp, yeterli tecrübe puanına sahip olup, meyhaneden korsanlık sınavı bölümüne girip, sınavı kazanmalısınız. Sınav için sizden bazı şartlar isteniyor. Bunlar genellikle zincir, top, cephane vs. oluyor. Bu şartlara da sahipseniz, son olarak sizden denizdeki canavarlardan bir miktarını, bir miktar zaman içinde öldürün ve size level atlatalım diyor. Siz de isteneneni yapıp level atlayabiliyorsunuz. Son istediği şart, levelden levele değişiyor.
Görevleri yaparken bazen sıkıntıdan patlayacağınızı hissedeceksiniz. Çünkü görevlerin çoğu, bir koordinattan diğer koordinata geçmek.
3d Animasyon & Flash ekran
Grafikler sınırlı. Bir Flash oyundan daha da ilerisi beklenemez zaten. Görevleri yaparken koordinatlara gitmek gerçekten sıkıntı verici oluyor. Düşmanlarınızı, sağ alt kısımdaki küçük haritadaki kırmızı noktalardan dikkatle takip edin. Özellikle oyunun başlarında yanlarından geçmemeye çalışın, çünkü sizi batırma ihtimalleri oldukça yüksek. Denizdeki yaratıklar da altın için ideal.
Flash ekranın üst ve sol kısmındaki sayı ve harfler, koordinatınızı belirliyor.

Vip Üyelik : Oyunda Vip Üye Olabilirsiniz . Üyeliğin Avanjtaları Oyundan Daha Çabuk Çıkış , Hızlı Onarım(Tamir) , Kordinatlarda Kolaylık , %5 Pazar İndirimi .

Oyunda ayrıyetten inci ile satılan malzeme , gemi , silah , mürettebat bulunmakta. Bunlar sizin daha güçlü olmanızı sağlıyor. Bu inciler sayesinde en kısa yoldan servetinizi kurabilirsiniz, en iyi silahları ve korsanları pazardan alabilirsiniz.


Oyundan küçük bilgiler


Rom: Korsanların morallerini üst düzeyde tutar, düzenli bir şekilde gemiye alınması gerekir. Meyve: Mürettebatın hastalanmaması için düzenli bir şekilde verilmesı gerekir.

Esir: Esirler genelde hastalıklıdırlar ve fazla yasamazlar fakat geminızin top atış hızını çok artırırlar.

Canyeleği: Geminiz battığı zamanlarda mürettebatınızın ölmemesi için verilmesi gerekir) Zırh: Düşmanla savaşırken korsanlarınızın savunmasını artırır.

Silah: Yakın savaşta korsanlarınızın gücünü arttırır.

Zincir: Bazı görevleri tamamlayabilmek için gemide bulundurulması gerekir.

Fener: Haritada sisli gözüken bölgeleri azaltmak için gerekir.
Gülle: Kaliteli gülleler satın almak, geminizin gücüyle beraber savaşı kazanmanızı sağlayacak en önemli noktadır.

Top: Savaşlardan kazançlı çıkabilmek için sahip olduğunuz geminin taşıyabileceği kadar fazla satın almanız gerekir.

MAFIA 1930
„Aşağıdaki paragrafı kim yazdıysa helal olsun, edebiyat nobeli veriyorum vallahi“


Mafia 1930 1930 yılının başında Amerika Birleşik Devletleri’ne mülteci olarak geliyorsun. Kendi ülkende de bir numaran yoktu. Yapılabilecek her işi yapıp sonsuz olanaklar ülkesine, Amerika’ya gelebilmek için para biriktirdin, bir çok beklentin var.. Milyoner olmak istiyorsun ve Eski Avrupa’ ya göre burada çok daha fazla olanağa sahipsin. Ancak zamanla gördüğün gerçek, hayal dünyanı yok ediyor.. Burada güçlü olan kazanıyor !! Yolsuzluklar diz boyu, ülke büyük mafya kartellerinin yönetimine geçmiş durumda. Ne polise, ne politikacılara ne de şirket patronlarına güven kalmamış, çünkü kanunlar işlemiyor. İşleyen tek bir kanun var : ‘Sokak Kanunları’ ve sen bu ülkedeki diğer önemsiz bir kaç milyondan sadece birisin. Ancak bu senin hayalin değildi. Sen buraya bunları yaşamak için gelmedin. Kimse sana bir şans vermeyecektir. Şansını kendin oluşturmalısın; korkmadan ve çekinmeden. Kanunlar artık senin için de yok. Artık sadece senin kuralların var. Karanlık arka sokaklarda kurulmuş kumarhanelerde dönen olaylar, gece yarılarını ele geçirmiş uyuşturucu sevkiyatları... Bütün kurallara karşı duran adaletten ve huzurdan uzak bir dünya. Bu dünyada yerini almak, en güçlü olup ‘yönetmeye’ hazır mısın ? Hayallerini gerçekleştir!


Mafia 1930 ismindende belli olduğu gibi bir mafya oyunu. Bu oyunda güç ve saygı, gelişmeniz için çok önemli. Bu özelliklere sahip olmalısınız ve paranızı doğru işlere yatırmalısınız.Oyunda genel olarak kasanızda para olması için saldırı , kaçakçılık , genel ev işletmeciliği gibi işleri yapmalısınız.Örnek olarak kaçakcılık yapmak istediğinizde malzemeyi taşıcak filoya veya araçlara sahip olmanız gerekmektedir. Kendinize araç satın almak istediğinizde ise oyun sayfasındaki yönetim bölümüne girerek transport filosu seçeneğinden taşıt filonuzu geliştirebilirsiniz.Kendinize taşıt edindikten sonra bir de o taşıtı kullanacak şoföre ihtiyacınız olucak. Şoförünüzü personel bölümünden satın alabilirsiniz.Tüm bunları yaptıktan sonra ticaret bölümüne girerek kaçaklılık seçeneğini seçerek işinize başlayabilirsiniz.Oyunda önemli olan unsurlardan biri savunma çünkü siz bir Mafya babasısınız ve sizi koruyacak birilerini bulmanız gerekiyor. Bu olay çok basit. Yapmanız gereken tek şey oyun sayfasındaki yönetim bölümüne girerek personel seçeneğinden kendinize korumalar alabilirsiniz. Bu korumalar size olan saldılarda sizi ve Mafya ailenizi koruyacaktır.


Oyunda para kazanmanızın en kolay yollarından birisi genelev işletmenizdir.Genel Ev işletmeniz için öncellikle genel ev satın almalısınız. Oyun sayfasında ticaret bölümüne girerek fuhuş seçeneğinden kendinize genel ev alabilirsiniz.Genel evinizi aldıktan sonra o işden para kazanmak için hayat kadınları almalısınız. Hayat kadınlarınızı işletmesi için birde kadın satıcısı almanız gerekli. Bütün bunları yine ticaret bölümüne girerek fuhuş seçeneğinden elde edebilirsiniz.


Oyunda para çok önemli. Para kazanmanın yollarından biri kumarhaneden geçiyor.Kendinize kumarhane açmak için ticaret bölümüne girerek kumarhane seçeneğini seçmelisiniz. Burdan kendinize kumarhane alabilirsiniz ve kumarhane için tombalacınız olmalı.Tombalacınızı kumarhane bölümünden işe alabilirsiniz.


Kendi gece kulübünüzü açarak kaçak içki satışı yapabilirsiniz. Bunları yapmak için ticaret bölümüne girerek kaçak içki satışı seçeneğini seçtikten sonra kendinize bar , restoran veya gece kulübü alarak para kazanabilirsiniz.


Ticaret bölümündeki ek gelirler seçeneği oyunun size verdiği görevler gibi düşünebiliriz.Ek gelirler bölümünde bütün görevleri 1'den 24'e kadar sırasıyla bitirmeniz gerekiyor. Görevleri başarıyla bitirinceye kadar devam edebilirsiniz. Başaramadığınız görevi tekrardan yapabilirsiniz.
Oyunda VİP Üye olabiliyorsunuz ve avantajlardan yararlanabiliyorsunuz.
VİP Üye Avantajları;
*Tatile çıkabiliyorsunuz
*Size saldırıldığı taktirde SMS yoluyla bilgilendiriliyorsunuz.
*Hergün para kasasından dolar alabiliyorsunuz.

Mafia 1930 : Ticaret

Kaçakçılık hanesinde ticaret'e tıkladığında yaptığın kaçakçılık işleri hakkında genel bir bilgiye sahip olursun.Burada taşıt filonu, personelini,deponu ve meyhaneni görebilirsin. Kanada ya da Meksika’dan (hangisinde ucuzsa) alkol yada uyuşturucu satın alıp pahalı olan şehirde satıp para kazanabilirsin.

Fuhuş hanesinde, genelevlerindeki personelin durumuna ve gelir gider durumuna bakabilir,genel ev satın alıp geliştirebilirsin.


Kumarhanendeki personelin gelir-gider durumuna bakabilir,kumarhaneler alıp geliştirebilirsin.

Kaçak içki satışı hanesinde bar satın alabilirsin daha sonra geliştirip restoran ve gece kulübü sahibi olabilirsin.

Özel gelirler hanesi eğer oyuna yeni başladıysanız sizin için en önemli bölüm olacaktır çünkü bu bölümde para kazanmak için herhangi bi para koymanıza gerek yoktur en azından bi süre daha kazançlı suçlarda az para koyup 10 katını kazanabilirsiniz fakat bazen aynı görevi birkaç kere başaramayabilirsiniz bundan dolayı her zaman bir miktar paranız olması sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Aile bölümünde ise kendin için en uygun aileyi seçebilirsin. Aile hanesine tıkladığında karşına en iyi 5 aile çıkacaktır bunlardan birini yada diğer ailerden birini seçebilirsin aileye girmek için kurucuya 10000$ vermen gerek. Yada 100000$ a kendi aileni kurabilirsin. Fakat güçlü bir aileye katılırsan sana olan saldırılar da azalacaktır.


XBLASTER

XBlaster benzerlerinden oldukça farklı bir web oyunu. Robotunuzla arenalarda dövüşerek para ve tecrübe kazanıyor, kazandıklarınızla robotunuz için yeni güçler ve eklentiler alıyorsunuz. XBlaster’da arena dövüşleri gerçek zamanlı olarak yapılıyor, klavyeden yönettiğiniz için savaşlarda oyuncunun becerisinin de büyük rolü oluyor.

XBlaster oyununda ilk olarak size verilen robotla oyuna başlıyorsunuz. Oyundaki amaç robotunuzu geliştirmek ve savaşmak. Oyun klavye ile oynanmakta. Ok tuşları ile robotunuzu yönlendirebilir, CTRL Tuşu ile robotunuzun ateş etmesini sağlar, Space Tuşu ise özel silahınızın ateş etmenizi sağlar.Silahlarınızı klavyedeki numaralardan değiştirebilirsiniz.Robotunuza silah almak için oyun sayfasındaki silahlar bölümüne girerek robotunuzun silahlarınızı geliştirebilirsiniz.Kendizine yeni robot almak için hangar bölümünden yeni robotunuzu alabilirsiniz. Ayrıca robotunuzun özelliklerini neye ihtiyacını öğrenmek için hangara gitmeniz gerekmektedir.


Robotunuzu geliştirmek için görev veya arenada diğer oyuncularla savaşmalısınız. Ne kadar çok düşman öldürürseniz bir o kadarda tecrübe puanı kazanmış olursunuz . Tecrübe puanları sizin daha çok güçlenmenize yardımcı olacaktır. Oyundaki görevleri yaptıkça görev sonunda tecrübe puanı ve kredi kazanmış olursunuz. Görevleri almak için oyun sayfasındaki arena bölümüne girerek görevlerinizi alabilirsiniz. Arena bölümünde diğer oyuncularla düellolara , turnuvalara , klan liglerine katılabilirsiniz. Bir klana dahil olmak isterseniz veya kendi klanınızı kurmak isterseniz oyun sayfasındaki profil bölümünden klan sistemine tıklayarak yapabilirsiniz.
Oyunda VİP Üye olabilirsiniz ve avantajlardan yararlanabilirsiniz.
VİP Üye Avantajları ;
*Hergün 500 Kredi
*Sınırsız Silah Mermisi
*5 Saniyede Oyundan Çıkış Ve Işınlanma Olanakları


SPACE INVASION

Space Invasion kolonilerinizin maden, enerji ihtiyaçlarına dikkat ederek ordunuzu kurduğunuz ve diğer oyuncuların kolonileriyle savaştığınız veya onlarla ittifak kurduğunuz bir oyun. İttifak kurmak Space Invasion’da başarılı olmak için gerekli bir etken, ama başarılı bir strateji için kaynaklarınızı nasıl kullanacağınızı çok iyi belirlemelisiniz.
İmparatorluğun kumandanı olarak uzayı keşfedip, savaş gemilerini stratejik konumlara yerleştirip uzayin kontrolünü ele geçirmelisin.
Yepyeni uzay simulasyon ve strateji oyunu. Komutan olarak uzayin hakimiyeti için savaşıyorsun. Ana üstten gemilerin yeni yerler keşfetmek ve ele geçirmek için akın akın uzayın boşluklarına uçuyorlar. Sanayini kur imparatorlugunun sorunsuzca ilerleyebilmesi için gerekli önlemleri al.
Diger oyuncularla birleş ve gücünü katla. En büyük olabilmek için stratejik hareket etmeyi unutma. Casuslarini görevlendir düşmanının en önemli bilgilerini ele geçir ve sanayinde kullan bu sayede hammaddelerden daha fazla verim alabilirsin.

Space Invasion oyununa başlarken ilk olarak ister kendi evreninizi kurabilir veya varolan bi evrene katılabilirsiniz. Oyundaki amaç kendi gezegeninizi geliştirip diğer oyuncuların gezegenlerine saldırarak oyuncunun bölgesini ele geçirmek. Bunları yapmanız için binalarınızın kademelerini yükselterek geliştirmeniz gerekmektedir. Binaların kademelerini yükseltmek için sizden bazı hammadeler istenilecektir. Bu maddeler oyuna ilk başladığınızda size verilecektir ve bu hammaddelerden daha çok çıkması için madenlerin kademelerini yükseltmelisiniz.Binalarınıza kademe yükselttikçe yeni binalar kurmaya başlayacaksınız. ( Örnek : Silah Fabrikası , Laboratuvar , Filo Üssü )
Silah fabrikasının amacı gezegeninizi korumak için veya başka bir gezegene saldırmak için silah ve uzay gemisi üretmenizi sağlayacaktır.Laboratuvar binasını kurduktan sonra araştırmalar yapabilir, silah teknolojisini , enerji teknolojisini , casusluk teknolojisini ve birçok sistem ile teknolojiyi araştırıp savunmanızı , saldırı gücünüzü ve gezegeninizi geliştirebilirsiniz.Oyun sayfasındaki savunmalar bölümünde gezegeninizi size saldırıcak düşmanlardan korumak için savunma donanımları üretebilirsiniz.
Oyunda kendi ittifakınızı oluşturabilir, kendi ittifakınıza diğer oyuncuları alabilirsiniz veya başka oyuncu tarafından oluşturulan bir ittifaka katılabilirsiniz. İttifak oluşumu sizi daha da güçlendirmiş olur ve diğer ittifak üyeleriyle beraber birlik olmuş olursunuz.

THE PIMPS

The Pimps oyun dünyası ABD'de 200 Şehir üzerine kurulmuştur. Her şehir 300 Bölgeden oluşur. Başlangıçta oyuncuya bir bölge verilir ve oyuncu para kazanmaya başlar. Oyundaki temel amaç oyunda en büyük Gangster olmaktır bunun için ticaret yapmalı onur savaşı vermeli ve bölgelerin sahibi olmaya çalımaktır.

Orjinal Gangster (OG)

Oyundaki OG sensin. Kendi tarzını belirle giysielrini al, silahını seç. Ayrıca Onur Savaşında diğer OGlere karşı savaşabilrisin.

Arabam

Araban senin diğer OGler arasındaki yerini belirler. Arabayı Pazardan alabilirsin buna uygun jantlarda hemen orada blunur.

Personel

Bir çok işinde sana yardımcı olacak adam bulunmakta:

Hayat Kadını: Hayat kadınları en büyük ve sabit gelir kaynağındır. Kerhanen büyüdükçe geliridne artar. Ama hatunlar uzun dayanamıyor o yüzden sık sık değiştirmek gerekir.

Torbacı: Torbacı ürettiğin uyuşturucuyu satmaya yarar. Torbacı her hesap kesiminde para ister ve getirisine görede gdieri vardır. Deponda yeterli mal olmazsa Torbacı genede parasını alır.

Adamlar: Sokaktaki tek gücün adamlarındır. Adamların olamdan bölgeni koruyamaz yada yeni bölge elde edemezsin
Orbitius - avatarı
Orbitius
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #3
Orbitius - avatarı
Ziyaretçi
Aşağıda oyunların videolarını bulabilirsiniz.İlk iki video Türkçe ve öğretici çok hoşuma gitti...

Dark Orbit

http://www.izlesene.com/video/oyun-d...teRelatedNamei

Sea Fight

İzlesene.com : Video - seafight

Mafia 1930



Space Invasion

http://www.izlesene.com/video/space%...nvasion/561730

The Pimps

http://www.izlesene.com/video/the%20...e-pimps/561821

XBlaster


http://www.izlesene.com/video/oyun-s...blaster/564950
İNTERNET ADMİNİ - avatarı
İNTERNET ADMİNİ
Ziyaretçi
17 Aralık 2011       Mesaj #4
İNTERNET ADMİNİ - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR ONLİNE OYUNLARI TOPARLAYIP BURAYA YAZDIM. BELKİ HOŞUNUZA GİDER...
4Story
AirRivals
Allods Online
Arenas Of Glory
Athanaton
Audition Online
Avalon Heroes
Bahçıvanlar Diyarı
Battle Dawn
BattleKnight
Battlestar Gallactica
BloodMoon
Bombom
Cabal Online
Car Bounty Online
Combat Arms
Cross Fire
Damoria
Darkorbit
Deepolis
Desert Operations
Divine Edges
Drakensang Online
Efsane: Ejderhalar Mirası
Fallen Earth
Fantasy Tennis
Farmerama
Fast And Furious
Fetih Online
Florensia
Forsakia
Gladiatus
Goal United
Goodgame Empire
Goodgame Mafia
Han Savaşları
HellBlades
Heroes of Gaia
IK Immortal King
Imperial Hero
Jadde
Juggernaut
Kapı Hospital
Kara İnci
Karahan Online
Kehanet Online
King of Kings 3
KingsAge
Knight Online World
Land of Chaos Online
Last Chaos
Lord Of Ultima
Maestia
MechRage
Metin2
MineFight
Ministry of War
Nemexia
NosTale
Novagun
Point Blank
Power Soccer
Priston Tale 2
Racing Star
Rakion
RamaCity
Rappelz
ROHAN
Romadoria
Runes of Magic Sonsuz Macera
S4 League
Seafight
Shaiya
Silkroad Online
SkyRama
Sokak Çeteleri
Son Destan
Son Korsan
Son Kral Online
Stardoll
Travian
Umaykut Online
United Football
Urban Rivals
Vikingler Diyarı
War Of Titans
War Rock
Wolfteam
World of Tanks
World of Warcraft
XBlaster
İkariam
İKV İstanbul Kıyamet Vakti
ZombiRock
ZooMumba
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Aralık 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
güzel de shakesi unutmuşun Msn Grin
1syan_ - avatarı
1syan_
Ziyaretçi
5 Ocak 2012       Mesaj #6
1syan_ - avatarı
Ziyaretçi
DarkOrbit Online (Web Uzay Oyunu)

DarkOrbit seni büyüleyecek! >>> Browsergames - 7.000.000'dan daha fazla DarkOrbit oyuncusu bulunmakta!


İster tek başına istersen Klanıla beraber hem uzayın derinliklerini araştır hemde tanımadığın sektörlerdeki uzaylılarla ve düşman şirketlerin pilotlarıyla savaş.
Uzayın hakimiyetini ele geçirmeye çalışan şirketlerden birine katıl ve şirketini en üst düzeye çıkartmak için savaş.
Gemini en küçükten en büyük savaş gemisi haline getir ve ismini her tarafta duyur. Darkorbit uzayında ismin korkularak anılsın!

screenshot1ni2

Kazanma şansı:
Ayda bir kez maksimum 10.000 Euro kazanma şansın var. Büyük turnuvayı kazanan üye kendi topladığı Jackpot Eurolarının sahibi olacaktır. Bu Eurolar gerçek para olarak sizin Banka hesabınıza aktarılacaktır.


DARKORBIT – Browser oyunları arasındaki en iyi aksiyon macera oyunu
  • Hemen binlerce gerçek oyuncuya karşı online oyna.
  • DarkOrbit heyecan ve aksiyon dolu bir Uzay oyunudur
  • Browser oyunları: Download etmeden bilgisayarınıza kurmadan!
  • Savaş ve maksimum 10.000 Euro kazan
Üye Olmak İçin Tıklayınız >>>> DarkOrbit


Heyecan dolu görevler seni DArOrbit oyunudan bekliyor!

DarkOrbit diğer uzay oyunlarına benzemez:
DarkOrbit gerçek zamanlı ve canlı oynana bir savaş oyunudur.

Şirketinin verdiği görev doğrultusunda yol almaktasın!
  • Şirketinde bir numara olmak için uğraş. Dünya, Mars ve Venüs birini seç!
  • 10 tane uzay gemisidne birini seç ve değişik malzemelerle donat
  • Tehlikeli uzay savaşları: ya kendi başına yada ittifak halinde savaş
  • ve değerli hammadde topla
  • Robotuna hangardan en güçlü silahları al ve geliştir
  • Düşmanlarına uzayı dar et
Şirketinde daha üst sıralara çıkmak için yeni sektörler ele geçir. Darkorbit oyunundaaksiyonve heyecan dolu anlarve binlerce gerçek düşman seni bekliyorve engüzeli her ay10.000 euro kazanma şansın var

Pilotlar motorları çalıştırın!

76 darkorbit screen hangar ships 72dpi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben Land Of Chaos Oynucamda 4 gb kota varda aşarmı acilll
Kaan170 - avatarı
Kaan170
Ziyaretçi
17 Mayıs 2012       Mesaj #8
Kaan170 - avatarı
Ziyaretçi
İlk başta + Rep veriniz lütfen daha yeniyim.

]1- Travian

Bir köy yöneticisi olarak başladığınız oyunda, bir çok heyecanlı ödev sizi bekliyor. Köyünüzü geliştirebilir, savaşlar açabilir veya komşularınızla ticaret yapabilirsiniz.
Oyunda göçmenlerle köy kurarak veya başkalarının köyünü reis/kabile reisi/senatörle alarak büyüyebilirsiniz. Her halkın kendine göre bir avantajı olan oyunda Cermenler saldırıda ve asker üretiminde, Galyalılar savunma askerlerinde ve sığınakların genişliğinde, Romalılar ise kaliteli askerlerle avantajlıdır.
[/COLOR]

Travian oyuna kayıt

===========================================

2- Bombom 3.1

Öncelikle orta seviyeli oyuncular için yeni bir uzak sunucu geliyor. Bu uzak sunucu “Hızlı Koşan Civciv” isminde oyuna gelecek ve kötü tavukları öldürüp civcivleri kurtarma aşamasından geçeceksiniz! Yeni teçhizatlarda da delik açılacak. Delik açıldıktan sonra farklı seviyelerde incilerle ekipmanınızı geliştirebilir ve özelliğinizi geliştirebilirsiniz. Artık teçhizatlar daha güçlü.
5 Milyon kişi oynar.


Bombom oyununa kayıt

===========================================

3- Rohan (yeni)

R.O.H.A.N.’da klasik MMORPG özelliklerinin dışında oyunu renklendiren çeşitli özellikler bulunuyor, bunlardan en sevileni ise “Hit List” özelliği. Bu özellik sayesinde PvP sırasında sizi öldüren rakip otomatik olarak karakterinizin “Hit List”ine kaydediliyor. Bu sayede tekrar canlandığınızda doğrudan rakibinizin yanına ışınlanabiliyor ve kaybolan tecrübe puanlarınızın intikamını alabiliyorsunuz .

Rohan kayıt ol

============================================

OYUNLARDAN GÖRÜNTÜLER

1- Bombom oyunundan görüntü :

bombom 3 0 300x134

=============

2- Travian oyunundan görüntü :

travian 300x134

=============

3- Rohan oyunundan görüntü :

rohan ss4 300x187

==============



+REPP DAHA YENİYİM.. Msn Happy
anqeLs - avatarı
anqeLs
Ziyaretçi
21 Mayıs 2012       Mesaj #9
anqeLs - avatarı
Ziyaretçi
İnternette çoğu kişinin bağımlısı olduğu bazı web tabanlı oyunlar vardır. Özellikle son zamanlarda köy ve şehir kurma gibi oyunlar ön plandaydı. Oyun indirmeyi sevmeyenler için veya bilgisayarı büyük boyutlu oyunlara zor dayananlar için ideal olan genellikle Flash – PHP – Ajax ve Java ile oluşturulan bu oyunların birden çoğunda dil seçeneklerinin olması güzel bir özellik. Oyunun tutulması için dil önemli özelliklerden biri tabii Msn Happy Neyse şimdi sizlerle bulduğum birkaç web tabanlı online oyunu paylaşayım.
İşte o 10 adet web tabanlı türkçe oyun:

. Lady Popular

Bayanlara hitap eden bu oyunda gerçek hayatı sanal olarak oynuyorsunuz. Resimde görüldüğü gibi belirli yerlere gidip gezinebiliyorsunuz. Dans etme, flört etme, iş yerinde çalışma gibi aktiviteleriniz olabiliyor. Eğer oyuna uzun süre uğtramayıp sonra tekrar bakmak için girdiğinizde leydinizin öldüğünü görüyorsunuz Msn Happy Ya başlamayın ya da boşlamayın Msn Happy

2. Sanalika

Oyun her yaşa hitap edebilir şekilde kurulmuş. Belli sınırlamalar da var. Mesela 18 yaşından küçük olarak kayıt olursanız okey oyunu yasaklanıyor.. gibi. Oyundaki reklam gösterimleri gayet yaratıcı bir şekilde yerleştirilmiş. Oyun stüdyosu tarafından yapılan bir oyun. Türk yapımı olmasıyla dikkat çekiyor Msn Happy

3. Nemexia

Nemexia bir uzay oyunudur. 3 tane ırk bulunan bu oyunda yine bir ırk seçiyorsunuz. Seçtiğiniz ırk için savaşıyorsunuz. Binalar ve askerler için müthiş gemiler tasarlıyorsunuz. Amacınız evrene hakim olmak

4. Stardoll

Flash ile desteklenmiş bir oyun. Oyunda bir karakter yaratıp hayatınıza devam ediyorsunuz. Bir Google’larsanız göreceksiniz ki her tarafı hilelerle dolu olan bir oyun. Oynardım bir zamalar Msn Happy
5. Çiftçi Penguen

Farmville oyununun penguenin yönettiğini düşünün ve görünüm farkını da katarsak tamamdır. Grafikler çok canlı duruyor

6. Han Savaşları

Oyunca amacınız büyük hanlardan biri olmak. Orta çağ savaş oyunlarından biri. Oyunun fragmanını izlemek için şu adrese bakabilirsiniz.
7. Oh My Dollz

Yine bayanlara yönelik bir oyun ile karşınızdayım Msn Happy Ne yapayım benim alanım. Bu oyunda büyük ihtimalle Stardoll’dan esinlenilmiş gibi. Stardoll oynamay sevenler bu oyunu da seveceklerdir

8. Midilli Vadisi

Bu oyunda ise bir hayvan yetiştirme oyunu. Sizin tek göreviniz midillilerinizi yetiştirip bakımını yapmak. Sizin midilliniz büyüdüğünde bebek bir midilliye sahip olabiliyormuş Msn Happy Eğlenceli olabilir

9. Eredan GT

4 ırktan birini seçip o ırk adına savaşmaya başlıyorsunuz. Oyunda görevler, büyüler, silah seçenekleri sizi bekliyor olacak.

10. Uygarlık Savaşı

Bulaşmadığım bir oyun Msn Happy Nedir ne değildir tam bilmiyorum. Siz oynamak isterseniz incelersiniz zaten. Geyik oyunu diyorlar ama savaş ile geyik, ateş ile barut gibi olmadı mı? Msn Happy
Kaan170 - avatarı
Kaan170
Ziyaretçi
24 Mayıs 2012       Mesaj #10
Kaan170 - avatarı
Ziyaretçi
===============================
Mafya ve streteji oyunu Cyperline ; BURAYA TIKLA
Cyperline , 400 kişi tarafından oynalınan online internet üzerinden giriş yapılabilinen bir oyundur.
Savaş ve kumarhanede para kazanırsınız . Ayrıca araba çalarakta güç ve para kazanırsınız.
===============================
Bombom 3.1 oyunu ; BURAYA TIKLA
Bombom 3.1 Oyununda 5 Milyon oyuncu oynar. Günde 15000 kişi online olur.
Savaş yaparak Hediye altını kazanıp Marketten birşeyler alabilirsiniz.
===============================

Lütfen +Rep verin Msn Happy

Benzer Konular

28 Aralık 2011 / adiga_09 Taslak Konular
3 Eylül 2014 / Misafir Soru-Cevap
19 Aralık 2013 / semartus Soru-Cevap
20 Mayıs 2009 / 575 Soru-Cevap