Arama

Volvo The Game

Güncelleme: 19 Haziran 2009 Gösterim: 7.368 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Volvo The Game

Sponsorlu Bağlantılar
Volvo S60 Konsept otomobili kullanmak ister misiniz?

Yarış oyunlarından hoşlanan herkesin oynayabileceği heyecan verici otomobil yarışı Volvo - The Game internette kullanıma açıldı.

volvoruffryders

volvomsxlabs

Birbirinden çok farklı sürüş özelliklerine sahip altı otomobil, otomobil oyunlarında sık rastlanmayacak derecede asıllarına yakın ve gerçekçi bir şekilde yansıtıldı. Sözgelişi, klasik Volvo 240 Turbo Grup A’nın sürüş özellikleri, takıma son katılan Volvo S60 Konsept’ten neredeyse tümüyle farklı. Tasarımcılar, eski otomobillerin içlerini de gerçekçi bir şekilde tasarlayabilmek için, eski yarış efsanelerini incelemek üzere Volvo Müzesi’ni ziyaret ettiler.

SimBin Başkan Yardımcısı Magnus Ling Volvo-The Game ile ilgili olarak şunları söylüyor: “Ses kalitesi bakımından, gerçeğe şaşırtıcı derecede yakınız. Bunun örneklerinden biri, Volvo S40. Bu otomobil için, yarış otomobillerinden birini derin uykusundan uyandırdık ve tüm hızlarda uzun süre kullanarak motor sesini doğrudan yarış pistinde kaydettik.”

İki yarış pisti de gerçeğini aynen yansıtan ayrıntılar ve olağanüstü bir özenle hazırlandı. Bir pistin hazırlanması ise yaklaşık 1000 saat sürdü. Yol kenarındaki yükseltilerin bile tam ölçüsünde olması gerekiyordu. Oyunu oynayanların birçoğu gerçek yarış uzmanları olduğu için, en küçük ayrıntılara bile büyük titizlik gösterdiler.

Robert Dahlgren, kendi kullandığı Volvo C30’un oyundaki en iyi araç olacağından emin. Ama elbette hepsini test edecek ve yarışmacılardan birine özellikle ilgi göstereceğe benziyor. Robert Dahlgren, “Volvo 240’ı Gothenburg pistinde kullanmak harika bir deneyim olacak. Ben gençken tüm arkadaşlarım 240 kullanıyordu. Ama ben kullanamıyordum. Yarışlarla meşguldüm. Şimdi fırsat elime geçti” diyor.


Gerçeklik duygusu

Oyunun amacı, geniş bir kitleye hitap etmek. Yedi yaşında bir çocuk da eğlenebilir ama oyunun birçok gelişmiş özelliğinden tam olarak yararlanabilmek için, oyuncuların birkaç yaş daha büyük olması gerekiyor.

volvothegame

En gerçekçi yarış duygusu için Volvo - The Game’in bir direksiyon ve pedal setiyle oynanmasında yarar var. Ancak oyunu klavye veya gamepad ile kontrol etmek de mümkün. Oyunun farklı beceri dereceleri de var. “Amatör” kullanıcılar ABS fren sistemi gibi sürücüye yardım teknolojilerinden yararlanabilirken, “Yarı Profesyonel” oyuncularda bunlar azalıyor, “Profesyonel” düzeyinde ise hiçbir yardım kalmıyor.

İstediğiniz Volvo’yu seçmeniz, pistte kendi başınıza zamana karşı yarışmanız mümkünken, bilgisayarın kontrol ettiği on bir rakiple de yarışabilirsiniz. Grafik ve ses için de çeşitli seçenekler bulunuyor. Örneğin oyunun yıldızı olan Volvo S60 Konsept, “Standart” ve “Yarış” modelleriyle kullanımınıza sunuluyor.

S60 Concept
ruffdownloadfm9

Boyut: 567.31MB



Benzer Konular

27 Eylül 2011 / RuffRyders Arşive Kaldırılan Konular