Arama

Jadde Online

Güncelleme: 17 Ağustos 2013 Gösterim: 14.171 Cevap: 5
amaranth - avatarı
amaranth
Ziyaretçi
12 Aralık 2009       Mesaj #1
amaranth - avatarı
Ziyaretçi
3D oyun Jadde, Jadde Online oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Türkiye’nin bir bölümü yeni bir sosyal etkileşim platformuyla tanıştı.. Kalanı ise çok yakında tanışacak.. Closed Beta süreci 10 Aralık 2009 sonlandırılan ve Full sürüme hazırlanan yeni online oyunumuz Jadde çok yakında geliyor.. Aslında buna sadece oyun demek jaddeye hakaret olabilir, öyle ki içinde ne ararsanız var.. oyunculara kafa göz dalarak onları kaldırımlarla defalarca tanıştırabilirsiniz.. Konuya direkt kafa göz dalma muhabbetiyle girmemin sebebini eminim bu yazıyı okuyacak olan herkes kolayca anlayabilecek ama sanmayın ki oyun kavga üzerine kurulu.. aksine müthiş ve her detayı düşünülmüş sosyal etkileşimler söz konusu… kavga sadece işin başka bir eğlence yanı… karşınızdakine sarılabilir, onu öpebilir, tutup çekebilir, elinden tutabilir … ve daha bir çok hareket yapabilirsiniz. Tıpkı gerçek hayattaki gibi! Jadde’nin de farkı buradan kaynaklanmakta..

Bu Jadde’nin neredeyse her sokağında sınırsız eğlence var…Dilediğiniz her sokakta gönlünüzce dans edebilir, eğlenebilir, kullanıcılarla sosyal etkileşim kurabilirsiniz.

Her hafta düzenlenen yarışmalarla dereceye girebilir ve birçok hediye kazanbilirsiniz..

Bitmedi.. Oyun içerisindeki alışveriş merkezinden size en uygun kıyafetleri üzerinizde deneyerek satın alabilir ve karakterinizi kendi zevkinize uygun şekilde giydirebilirsiniz. Kuaförden yine aynı şekilde deneyerek saç modelleri yaptırabilir, dilediğiniz peruk ve aksesuarı da kullanabilirsiniz.. Jadde’ye girin ve kendinizi oyundaki karakterinize yansıtın..

Daha bitmedi.. İnternette chatten, forumlardan , arkadaşlık sitelerinden veya farklı platformlardan tanıştığınız kız/erkek arkadaşınızla Jaddeye girip oyun içerisinde evlenebilirsiniz.. Evet, hemen her internet kullanıcısının hayalidir sevgilisiyle interaktif bir ortamda güzel bir partiyle dünya evine girmek.. İşte Jadde size bunu sunuyor.. Oyun içerisindeki Nikah Dairesi bunun için özel olarak tasarlandı.. Nikah memurundan nikah günü ve saati alıyorsunuz, saati geldiğinde oyun içerisinde düğününüz için duyurular yapılıyor ve bir anda nikah salonunuz misafirlerinizle doluyor.. Size kalan tek şey güzel bir dans ve bol eğlence Msn Happy Kulağa hoş geliyor değil mi?

Peki nasıl ulaşabilirim bu devasa sosyal etkileşim platformuna? Şu an bunu sorduğunuza eminim Msn Happy Jadde (Açık Beta) - Türkiye'nin en işlek jaddesi veya GameTURK - Türkiye'nin En Büyük Oyun Portalı adreslerinden kolayca ulaşabilirsiniz.. Ama dediğim gibi şu an full sürüm için hazırlıklar yapılıyor..

Open Betası ise 18 Aralık’ta açılıyor..

Türkiye’nin en büyük oyun firması GameTURK tarafından Türkçeleştirilmesi yapılan ve Türkiye lisansı satın alınan oyun, çok farklı bir anlayışla kullanıcısıyla buluşmayı amaçlıyor.. Çok yakında Jadde’nin sadece oyun değil, devasa bir sosyal etkileşim alanı olduğunu hep beraber göreceğiz.

Kısacası; alıştığınız oyunları bir kenara bırakın, en kısa sürede Jadde ile tanışın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 18:24
Ronin - avatarı
Ronin
Ziyaretçi
21 Ocak 2010       Mesaj #2
Ronin - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar sizlere yeni bir oyunu paylaşmak istiyorum, oyun henüz ülkemizde yeni ancak şimdiden çok fazla kullanıcısı var.Oyunda güzel bir sohbet ortamının dışında,dans edebiliyor,evleniyorsunuz.Çok güzel efektler var iyi düşünülmüş,mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.Kendi sayfasından alıntı yaparak size sunuyorum;

Sponsorlu Bağlantılar
jadde1

JADDE NEDİR?

Jadde 3D bir oyundur ve oynamak tamamen ücretsizdir.Sanal evrenleri, alışveriş, eğlence, iletişim ve avatar gibi özelliklere sahip büyük bir şehri barındıran bu oyun aynı zamanda diğer oyunlarda bulunmayan video chat, dans yarışmaları, görev sistemi, seviye ve yetenek geliştirme sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır. Bu sanal dünyada yeni arkadaşlar edinebilir isterseniz bu arkadaşlarınızla oyun içinde evlenebilirsiniz! Her hafta düzenlenen dans yarışmalarına katılın ve dansın starı siz olun!

Jadde; sosyal ağ, sosyal oyun ve sanal evrenlerin temel fonksiyonlarını tek başlık altında toplayarak internet kullanıcılarına sunmayı amaçlamış bir dijital eğlence platformudur. Bu özelliğiyle Jadde Türkiye’de bir ilktir ve kayıt olmak, kullanmak tamamen ücretsizdir.
  • Jadde, internette elinizin altında olmasını isteyeceğiniz birçok temel fonksiyonu içerisinde barındırır.
  • Jadde’nin her zaman güncel ve eğlenceli kalmasını sağlayacak faktörlerden biri müziğe duyduğu ilgidir.
  • Jadde’de popüler olmanın en iyi yöntemlerinden biri iyi bir dansçı olabilmektir.
  • Jadde 3D altında yapılan dans yarışmalarına katılan kullanıcılar hem sponsorlardan hediyeler, hem de oyun içi ödüller kazanır.
  • Jadde, modayı yakından takip eder!
  • Jadde gençlerin dilini konuşur!
  • Jadde gerçekçidir!
jadde3

Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 18:29 Sebep: Kırık link!
Ronin - avatarı
Ronin
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #3
Ronin - avatarı
Ziyaretçi
Bunlarda benden olsunMsn Happy

screensnapshot0601

screensnapshot0603

screensnapshot0597
Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 18:41 Sebep: Resimler ortalandı!
Esmer14 - avatarı
Esmer14
Ziyaretçi
16 Ağustos 2011       Mesaj #4
Esmer14 - avatarı
Ziyaretçi
Hep aynı tür oyunları oynamaktan sıkılmadınız mı? Canınız dans etmek , yeni arkadaşlarla tanışmak , çok büyük bir sanal evrende dolaşmak , gönlünüzce müzik dinlemek , dans yarışmalarına katılıp dans starı olmak , sınırsızca eğlenmek, sınırsızca alışveriş yapmak mi istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz!

Jadde ; 3D bir online oyundur ve oynamak tamamen ücretsizdir. Alışveriş , Eğlence , İletişim ve Avatar gibi özelliklere sahip bu oyunda diğer oyunlarda bulunmayan bir çok özellik bulunmaktadır.

Görev Sistemi, Yarışmalar, Seviye (level) atlama , Yetenek Geliştirme, Karakter Geliştirme, Video Chat, Özel Partiler...

Bu sanal dünyada yeni arkadaşlar edinebilir isterseniz bu arkadaşlarla oyun içinde evlenebilirsiniz ! Jadde’de yapabilecekleriniz gerçekten sınırsız… Bir kere bu dünyaya girdikten sonra asla çıkmak istemeyeceksiniz!!! Unutmayın Jadde’nin kanunu “Deli gibi eğlenmek”
AftieL - avatarı
AftieL
Ziyaretçi
9 Ekim 2011       Mesaj #5
AftieL - avatarı
Ziyaretçi

Nette yeni bir eğlence arıyorsan...
Yeni dostluklara açıksan...
Müzik ve dans senin için tutkuysa...
Senin için yepyeni bir platform yayında...

Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 18:33 Sebep: Kırık link!
Professional33 - avatarı
Professional33
Ziyaretçi
27 Nisan 2012       Mesaj #6
Professional33 - avatarı
Ziyaretçi
Jadde Çok Farklı Özellikler Taşıyor

-Mükemmel müzikler,
-Arkadaş çevresi mükemmel,
-İlişki yaşanıyor ve evlenilebiliyor,
-Giysi çeşidi 300'den fazla,
-Binek türü şeyler var (Araba,Motor,Unicorn Vb.)
-Haritalar 30'dan fazla,
-Oyuna girdiğiniz anda heyecanı alıyorsunuz.
-Jadde, bir dans oyunudur.Yukarı, aşağı, sağ ve sol yön tuşlarıyla dans edilir.
Son düzenleyen nötrino; 17 Ağustos 2013 18:40 Sebep: Mesaj düzeni!

Benzer Konular

7 Temmuz 2010 / melisalavinya Soru-Cevap
17 Eylül 2015 / Misafir Soru-Cevap
2 Nisan 2013 / Misafir Soru-Cevap