Arama

Mafia Wars (Facebook Uygulaması)

Güncelleme: 18 Temmuz 2013 Gösterim: 2.359 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Mafia Wars, Mafya Savaşı oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Mafia Wars Türkçe (Facebook Uygulaması)

mafiawarsoyna0883756

Mafia Wars son yıllarda dünyada ve ülkemizde popülerliğini artırmış Facebook ve benzer platformlarda oynanan bir Zynga oyunudur.

Mafia Wars her ne kadar ülkemizde son zamanlarda revaçta olsada oyun için internette neredeyse kaynak ve rehber yok denecek kadar az. Bende bu kaynak azlığının verdiği gazla birlikte oyun hakkında detaylı bir yazı yazmaya karar verdim.

Mafia Wars yani Türkçe adıyla “Mafya Savaşları” oyununda her türlü detaya girilmiş. Oyunun temel yapısı textler üzerine oluşturulmuş fakat itemler kaliteli grafiklerden oluşuyor. Oyunda New York, Las Vegas, Bangkok, Küba, Moskova ve Mumbai‘den oluşan 6 şehir bulunuyor. Bu şehirlerin tümünde farklı görevler, farklı dövüşler, farklı itemler, farklı gayrimenkuller ve farklı soygunlar bulunuyor.

Oyunu Facebook üzerinden oynadığınızı varsayıyorum. Ya da oyunu hiç görmediniz, buradaki yazıdan ilham alıp oynamak istiyorsanız hemen sizi buraya alalım. Oyuna başlangıç noktamız ABD’nin New York kenti. Bu şehirde herşeye başlıyor, gelişiyor ve yavaşca nam salmaya başlıyoruz. Jobs yani görevler kısmından oyunun bize başlangıçta bahşettiği ve her level atladığımızda yükselen 10 enerjimizle bu görevleri yapıyoruz. Her level atladığımızda enerjimiz yeniden fulleniyor. Bir görev bölgesindeki tüm görevleri bitirince hemen başka bir bölgedeki yeni görevler bizi bekliyor.

Mafia Wars Oynamak İçin Yandaki Bağlantıya Tıklayın: Mafia Wars

Türkçe Fan Sayfası: Mafia Wars (Türkçe)

Benim Mafia Profilim: GhostRyders (Düzey +100)

Son düzenleyen nötrino; 18 Temmuz 2013 15:59

Benzer Konular

6 Mart 2012 / Misafir Soru-Cevap
22 Kasım 2011 / philips36 Arşive Kaldırılan Konular