Arama

C&C Generals: Zero Hour için ShockWave Modu

Güncelleme: 7 Şubat 2012 Gösterim: 12.528 Cevap: 7
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
C&C: ShockWave

Sponsorlu Bağlantılar
woot2

C&C: ShockWave, C&C Generals: Zero Hour için hazırlanmış bir moddur.
Orjinal C&C Generals: Zero Hour oyununuza; 3 yeni general, 100den fazla yeni birim, yeni upgradeler, yeni haritalar ve yeni bir oynanış ekliyor. Modu yüklemek için C&C Generals: Zero Hour 1.04 sürümüne sahip olmalısınız. Modun yüklemek basittir çünkü sadece installer yardımıyla oyunun kurulu olduğu konuma yüklemeniz yeterlidir.

C&C: ShockWave 1.1 indirmek için aşağıdaki bağlantılardan herhanbirini kullanabilirsiniz:

Filefront sitesinden indirmek için: Tıklatın
Moddb sunucularından indirmek için: Tıklayın - Alternatif 1 - Alternatif 2 - Alternatif 3

C&C: ShockWave Görseller

renderusatornado

renderchinaleangsupplyc

renderglaquadtank

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
C&C: ShockWave Görseller

Sponsorlu Bağlantılar
shot5l

shot6e

shot7d

HezarfenHızır - avatarı
HezarfenHızır
Ziyaretçi
13 Eylül 2011       Mesaj #3
HezarfenHızır - avatarı
Ziyaretçi
bendede aynı oyun var ama technical difficulties diye bir hata veriye patchi kurdum olmuyo alllah rızası için bi yardım edin
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011       Mesaj #4
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
HezarfenHızır adlı kullanıcıdan alıntı

bendede aynı oyun var ama technical difficulties diye bir hata veriye patchi kurdum olmuyo alllah rızası için bi yardım edin

Oyunu silin ve kalan tüm dosyalarını kaldırın. Command & Conquer Generals'i ve ardından Command & Conquer Generals: Zero Hour'u sisteminize yükleyin. Crack yapmadan önce 1,04 Patch'ini kurun. Zero Hour 1.04 uyumlu Crack bulun ve Zero Hour'un bulunduğu dizine kopyalayın. Şimdi modu yükleyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu oyunu yükledim ben fakat görevler yok Msn Confused nasıl görevleri oynuycam?? bilen varsa lütfen cevap
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012       Mesaj #6
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bu oyunu yükledim ben fakat görevler yok Msn Confused nasıl görevleri oynuycam?? bilen varsa lütfen cevap

Standart Zero Hour'daki gibi geliştirilmiş bir senaryo yok malesef ama mini görevler veya skirmish olarak oynayabilirsiniz. 100 kadar yeni birimi denemek için Skirmish modunda oynamak deha iyi bence. Birde hatırlatma yapıyım mod orjinal Zero Hour'a zarar vermez onuda oynayabilirsiniz...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tşkrler kardeşim olmasada cok qüzel anlatmışsın,,ben defalardir yükleyip duruyom generals tmm zero hourda tmm shockwave ye geldimi shockwave işte orda ciddi bi hata veriyor .ben anlattıklarına aynen uymamıştım en azından nasıl olduğunu artık buluyorum diğerleri anlatmışlar resim videolu adam şöyle yazmış patch bide resim ar zaten resimde hata olduğunu yazıyor yok crack yaptınsa kaldır bi daha yükle gelde anla Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2012       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ryders kardeşim bn bu zero houru internetçiye yükletmiştim o direk setupla cracksiz yükledi hemen 2 dk da böle 1.04 patch de hata veriyor senn dediklerini yapıyorum ama cracksiz oldugu icin olmuyor sanırım bana bi bildiğin varsa link verebilirmiin dosyaları orjinal hale getiren (yani cracksiz hale getiren) sanırım setupta cracki direk yüklüyor ?