Arama

M.A.R.S Online

Güncelleme: 22 Ağustos 2013 Gösterim: 2.789 Cevap: 1
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
6 Ağustos 2012       Mesaj #1
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
MMOTPS oyunu Mars Online, Mars Online oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
M.A.R.S Online
MsXLabs.org


578915 270394126397734 1047812020 n


21. yüzyılin başlarında ,terörizm hareketleri artmaya devam ederken ,bir taraftan da kitle imha sılahları gelistiriliyordu. Politik faktörler ve ülke güvenliği nedenlerinden dolayı direkt askeri operasyonlar uygun olmadığından ,PMC ( Private Military Company) adi verilen özel askeri firmalar çok sayıdaki askeri operasyonu ülkeler ve ordular adına üstlenmeye başlamıştı. Bu şartlar altında, dünyadaki askeri güçler iki grup etrafında sekıllendi: ICF ve IMSA .

ICF (International Coalition Forces) yani Uluslararasi Koalisyon Güçleri’nin en temel görevi uluslararası terörizm faaliyetlerini engellemek ve barışı sağlamak, aynı zamanda PMC lerin tüm dünya üzerindeki hareketlerini denetlemektir. 2026 yılında yaşadığı genişlemeyle , küçük ve az gelişmiş ülkelerin de desteğini alarak gerçek manasıyla global ve kapsayıcı bir güç haline geldi.

IMSA(Bağımsız Askeri Güvenlik Ittifakı) ise, dunyanin en buyuk PMC firmasi olan ‘Raven Güvenlik Sistemleri Firması’ tarafından Pasifik ada ülkelerinin birleşimiyle kurulmuş olan bir askeri ittifaktır. Öte yandan Raven firması, IMSA perdesi altında, üretimi yasaklanmış silahların imalatının yanısıra illegal biyokimyasal deneyler de yapmaktadır.

2032 yılında IMSA’nın kimyasal deneyler yürüttüğü küçük Pasifik adalarından birinde çok büyük bir kaza meydana geldi. Ortaya çıkan kirlenme sebebiyle kilometrekarelerce alan yaşanmaz hale geldi ve sonrasında ICF, insani sebepleri öne sürerek olaya direkt olarak müdahele etti. ICF nin kendi işlerine karışmasından dolayı duruma karşı çıkan IMSA ile ICF arasında birkaç gün süren bir savaş çıktı.

Bu olay iki tarafin guclerini karsi karsiya getirdi ve uzun süreli bir anlaşmazlık süreci başlamış oldu ve de değişik bölgelerde pek çok yerel savaşı tetikledi.
  • Uluslararasi Koalisyon Güçleri: ICF (International Coalition Forces)
  • Bağımsız Askeri Güvenlik İttifakı: IMSA(Independent Military Security Alliance )
527037 270445006392646 1115396462 n


M.A.R.S.'ı indirmek için: www.gametolia.com

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 22 Ağustos 2013 13:39
Yarbay - avatarı
Yarbay
Ziyaretçi
1 Eylül 2012       Mesaj #2
Yarbay - avatarı
Ziyaretçi
M.A.R.S. Online Kapalı Beta Başladı!
M.A.R.S. (Mercenary Assault And Recon Squad) Çin merkezli Yingpei şirketi tarafından Unreal 3.5 oyun motoru ile geliştirlen AAA reytingine sahip kaliteli bir MMOTPS oyunudur. Güneydoğu Asya ve Çin’de farklı isimlerle çeşitli yayıncılar tarafından yayınlanan M.A.R.S. Türkiye’de Gametolia ile 31 Temmuz 2012 tarihinde oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Sponsorlu Bağlantılar


M.A.R.S.‘ta bireysel savaş, takım savaşı, bomba ve bayrak görevleri gibi klasik modların yanı sıra zombilere ve mutantlara karşı, dayanıklılık ve hücüm gibi takım olarak oynanan PvE odaklı aksiyon dolu oyun modları da bulunuyor. Etkileyici görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra yakın dövüş sistemiyle zenginleştirilen oyun oldukça güçlü fizik yapısına sahip.

mars ss1 300x187

mars ss14 300x187

Haritalarda yer alan objelerin parçalanması ve hareket etmesi oyunu eğlenceli kılan özelliklerden sadece birkaçı. Yayınlandığı bölgelerde 8 büyük ödüle layık görülen M.A.R.S.‘ta benzerlerinde olmayan bir çok özellik de mevcut. Bu özelliklerden bazıları:




PvE görevlerinin sonunda gelişmiş yetenek ve yüksek hasar verme özelliklerine sahip bölüm sonu canavarları (BOSS) ile savaşırsınız. Bu bölümlere özel olarak oyuncuya birden fazla ana silah kullanma hakkı verilir, bu sayede rakibe özel silah kullanarak yıkıcı hasarlar verebilirsiniz.


Bir diğer güzel özelliği ise “Revive Team Friend“, bu özellik sayesinde çatışma alanında öldürülen takım arkadaşınızı canlandırabilirsiniz. Bu işlem size ekstra puan kazandırdığı gibi çatışmanın seyrinide değiştirecektir. Take Down ise yerdeki cesetleri farklı amaçlarla kullanmanıza olanak veren diğer bir özellik.

mars ss20

mars ss17 300x187

Tüm bunların yanı sıra modifiye edilebilir mühimmat ile daha keyifli hale gelen M.A.R.S.‘ta keşfedilmeyi bekleyen Cover System ve Perfect Reload gibi güzel özellikler de bulunmakta.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 22 Ağustos 2013 13:56

Benzer Konular

11 Ağustos 2011 / CrasHofCinneT Taslak Konular