Arama

Riot Zone

Güncelleme: 20 Ağustos 2013 Gösterim: 1.556 Cevap: 0
Yarbay - avatarı
Yarbay
Ziyaretçi
1 Eylül 2012       Mesaj #1
Yarbay - avatarı
Ziyaretçi
Savaş strateji oyunu Riot Zone, Riot Zone oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Riot Zone Türkiye
Mail.ru Games‘in tarayıcıdan oynanabilen askeri savaş/strateji oyunu Riot Zone; Polonya, Almanya ve İngiltere sunucularının ardından Türkçe dil desteğine sahip Türkiye sunucularıyla oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Acımasız ve güçlü bir diktatörün yönetimi altında bulunan Mirayna ismindeki kasabayı özgürleştirmeyi konu alan oyun karikatürize edilmiş çizimleriyle her yaştan oyuncunun dikkatini çekmeyi başarıyor.


Riot Zone‘a başlarken baş belası diktatöre isyan eden iki farklı oluşumdan birine dahil olmanız gerekiyor. Kırmızı Müttefikler ve Hükümdar Koalisyonu ismindeki bu oluşumların ortak amaçları Mirayna’yı özgürlüğe kavuşturmak olsa da izledikleri politika birbirlerinden farklılaşıyor. Kırmızı müttefikler Mirayna halkının yönetimi eline geçirmesini savunurken Hükümdar Koalisyonu olaya biraz daha ticari yönden bakıyor.

riot zone ss8 300x143

Her oyuncu Riot Zone‘a bir asker olarak başlıyor ve verilen görevleri yerine getirerek tecrübe, yetenek ve rütbesini arttırmaya çalışıyor. Aynı zamanda başarılı olduğunuz görevler sonucunda çatışmalarda kullanabileceğiniz mühimmat, silah ve kıyafetlerin yanısıra ihtiyaçlarınızı gidermek için kullanabileceğiniz para (pezo) kazanıyorsunuz.

riot zone ss3 300x160

Emrinizde çatışmalara girmek üzere paralı asker satın alabildiğiniz Riot Zone‘da ekibinizde asker sayısını arttırarak oyundaki gücünüzü katlamanız mümkün. Hareketli savaş sahneleri, çok sayıdaki görevi ve mühimmat çeşitliliğiyle tarayıcı oyunu olduğunu unutturan Riot Zone keyifle oynayacağınız oyunlardan birisi.
Son düzenleyen nötrino; 20 Ağustos 2013 16:34

Benzer Konular

4 Haziran 2009 / ThinkerBeLL Kültür
12 Şubat 2011 / RuffRyders Müzik ww