Arama

V.I.P.

Güncelleme: 18 Ağustos 2007 Gösterim: 3.390 Cevap: 0
DeaThShoW - avatarı
DeaThShoW
Ziyaretçi
18 Ağustos 2007       Mesaj #1
DeaThShoW - avatarı
Ziyaretçi
titlehe0k4mt5k5nv1k6xd4
V.I.P.
Sponsorlu Bağlantılar
Öncelikle "bu nasıl bir oyun acaba?", "bu nereden çıktı şimdi?" gibisinden aklınıza takılabilecek sorulara cevap vermeye çalışayım... Ne de olsa böyle bir oyunun incelemesini yazmak, yazarının halk arasındaki tabiriyle "karizmasını çizdirmiş" olabilir... Msn Happy

Bu oyunun incelemesini yazmamın ilk nedeni para verip satın almış olmam, yani boşa gitmesini istemedim. Çünkü benim için şimdiye kadar en kısa oynanma süresi rekorunu kırdı. İkincisi ise bugünün 1 Nisan olması Msn Happy Üçüncüsü ise haftaya biraz daha eğlenceli başlamanızı istiyor olmam Msn Happy

V.I.P Amerika'da TV'de yayınlanan bir dizi. Başrolünde ise özellikle erkekler tarafından epey yakından takip edilen Pamela Anderson var. Promosyonu yapılan bu dizi ve Pamela Anderson'un oyunu da diziyle aynı adı taşıyor. V.I.P, bir eskort şirketi ve müşterilerine yakın koruma sağlıyor. Şirketin elemanlarının çoğu da bayanlardan oluşuyor (diziyi seyretmediğim için bazı hatalar yapıyor olabilirim, seyredenler varsa! kusura bakmasınlar).

Oyunu kurduğunuzda ayarlar kısmına girince kontrollerin 4 yön tuşu ve 1, 2, 3 ve 4 sayıları için atanan tuş veya gamepad kontrollerinden oluştuğunu görüyorsunuz. Bunu, o anda oyunla ilgili hiç bir fikriniz olmadığı için fazla önemsemiyorsunuz. Oyuna başladığınızda V.I.P bayanları güzel bir animasyonla ilk görevlerini alıyor (oyunun tek güzel yanı da bu animasyonlar zaten) ve arabalarına atlayıp gidiyorlar.

Büyük bir merakla bu kontrollerin nasıl kullanılacağını beklerken Pam'in karşısına bazı "kötü" adamlar geliyor. Minik bir pencere açılıyor ve ekranda çıkan ok ve sayılara (sayılar yelpaze şeklinde gösteriliyor - 1'den 4'e kadar) gösterildiği sırada basmanız gerektiği söyleniyor (yani combo yapıyorsunuz). Burada amacınız yakın dövüş teknikleriyle gelen kötü adamları dövmek. Bu ilk sahneyi atlattıktan sonra diğer bir elemanın tabancasını kullandığı ekrana geçiyoruz. Buradaki amacınız ise ok tuşlarıyla gelen adamlara nişan almak, 1 tuşuyla ateş etmek ve 2 tuşuyla da tabancayı doldurmak. İşte oyunda yapacağınız tüm aksiyon toplam 8 klavye (veya gamepad) tuşuna belirtilen sırada basmak veya nişan alıp ateş etmekten ibaret. İlk bölümü öğrenme dahil 4-5 dakikada bitirdikten sonra ikinci bölümün başında sabır seviyemin henüz yeterince gelişmediğini anlayıp oyundan çıktım.

Bölüm bittikten sonra çıkan ara ekran sırasında bazı şeyler yapabiliyorsunuz. Devam edebiliyor, oyunu kaydedebiliyor veya bölüm boyunca kazandığınız puanları kullanarak resim ve film galerisine girip satın alıp arşivinize ekliyorsunuz. Filmler oyunda yer alan ara animasyonlardan resimler ise tahmin edebileceğiniz gibi Pamela Anderson'un fotoğraflarından oluşuyor. Oyun farklı görev ve seviyeler içeren yaklaşık 52 bölümden oluşuyor ve tahminimce her seferinde satın alabileceğiniz resimler çıkıyor.

İşte V.I.P bundan ibaret. Klavye veya tavsiye edildiği üzere gamepad ile oynanan bu oyunu ilk ve son kez oynamamın ardından detaylarını unutmadan bu yazıyı hemen yazayım dedim, çünkü bir daha bakacağımı sanmıyorum. Ayrıca oyuna ilk başladığımda aklıma hemen klavyeyle yazarak yaratık öldürdüğünüz Typing of the Dead oyunu geldi, sağolsun Ant, oynayıp incelemesini yazarken neler hissettiğini şimdi daha iyi anlıyorum.

Son olarak da yayıncı Ubisoft'a hayret ettim, para için bile olsa böyle bir oyun yayınlanır mı? Kısacası, bir Pamela Anderson hayranıysanız ilginizi çekebilir, yoksa verdiğiniz paraya yazık. Bunun yerine henüz almadıysanız Jedi Knight 2 alın derim Msn Happy

TrGamer - www.trgamer.com Herşey Sizler İcin Msn Happy