Arama

BasketDudes

Güncelleme: 9 Temmuz 2013 Gösterim: 2.003 Cevap: 0
lola - avatarı
lola
Ziyaretçi
6 Haziran 2013       Mesaj #1
lola - avatarı
Ziyaretçi
BasketDudes tarayıcı tabanlı basketbol oyunu, BasketDudes oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
BasketDudes - Ücretsiz Online Basketbol Oyunu
MsXLabs.org

Bitoon games tarafından Unity 3D ile geliştirilen ve yakında ArkArena yayıncılığında Türkçe dil desteğiyle hizmet vermeye başlayacak olan BasketDudes, tarayıcı tabanlı basketbol oyunudur. Kaliteli grafikleri ve sevimli karakterleriyle dikkat çeken oyunu isterseniz küçük bir uygulama yardımıyla masaüzerinizden, isterseniz hiçbir yükleme yapmadan tarayıcı üzerinden oynayabilirsiniz.

Farklı karakter seçeneklerinin sunulduğu BasketDudes'da karakterlerin özellikleri genel olarak birbirine yakın olsada oyun stilleri bakımından farklılık göstermektedir. Takımınızı isim, logo ve forma gibi bir çok yönden özelleştirebildiğiniz oyunda karşılıklı maçlar yapabiliyorsunuz.

Takımınızdaki her oyuncunun yeteneklerini ayrı ayrı düzenleyebildiğiniz BasketDudes'da karakterlerinizi çeşitli kostüm ve aksesuarlar ile özelleştirmeniz mümkün.

Uzunca bir zamandır beni fazla yormayacak, eğlendirecek bir oyun bakınıp durdum. En sonunda da bu oyunu buldum. Takım kurup ilerlediğimiz bir basketbol oyunu bu. Ortalama üç haftadır bunu oynuyorum ve beni kendine bağladı.

Takımı kurup maçlara çıkıyoruz. Elbette tek mod bu değil, isteyen üçlükte kendini deneyebiliyor da. Animasyonları oldukça başarılı. Takımı iyileştirmek için yeni oyuncular alıyoruz, ekipmanlar hatta maçı etkileyecek kartlar... Bu oyuncular arasında Fethi ve Turgut adında iki de Türk oyuncu var (ki bu noktası beni oldukça etkileyen noktalarından biri oyunun). Dahası, oyun şu anda Türkçe.

Bu mesela, benim oyunumdan çektiğim bir resim. Bu kareden üç beş saniye sonra topu çalıp smaç bastım.


Son düzenleyen nötrino; 9 Temmuz 2013 13:14