Arama

Urban Rivals

Güncelleme: 5 Şubat 2015 Gösterim: 1.466 Cevap: 0
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
5 Şubat 2015       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Urban Rivals / Tarayıcı Tabanlı Stratejik Kart Biriktirme Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar
Urban Rivals, 400'den fazla karakterin keşfedildiği, biriktirildiği ve geliştirildiği, sahip olunan karakterlerle dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla gerçek zamanlı mücadelelere girildiği, çok oyunculu, ücretsiz bir oyundur!

Karakterlerin dövüşerek tecrübe edinirler. Tecrübe, karakterlerinin seviye atlamalarını ve giderek güçlenmelerini sağlar. Mücadeleyi kaybetsen bile tecrübe kazanırsın; yılma!

Urban Rivals, diğer oyuncularla gerçek zamanlı mücadelelere girmek üzere, yüzlerce dövüşçünün keşfedildiği, biriktirildiği ve geliştirildiği, çok oyunculu bir oyundur.

Keyfine veya sahip olduğun zamana göre, hedeflerini kendin belirlersin. Klasmanda yükselmek ve 1 numara olmak için diğer oyuncularla birbiri ardında dövüşlere girebilir, koleksiyonunu tamamlamak için bir çok karakteri takas edebilir veya eğlence amacıyla arkadaşlarına karşı en sevdiğin karakterinle oynayabilirsin. Kayıt sırasında sana 8 karakterden oluşan ilk paketin hediye edilir; daha sonra Butikten karakter paketleri satın alarak veya diğer oyuncularla takaslarda bulunarak koleksiyonunu geliştirebilirsin.

Karakterlerini geliştirmek için, diğer oyuncularla çarpışman gerekli. Her maçın sonunda, dövüşçülerin tecrübe kazanırlar ve inanılmaz yetenekler ve bonuslar kullanabilecek duruma gelinceye dek, giderek daha kuvvetlenirler! Karakterlerinden biri her seviye atladığında, görünümü değişir.


Dövüşler

Her dövüş için, Destendeki karakterler içinden 4 tanesi rasgele olarak seçilir. Dövüş, 4 raunt olarak gerçekleştirilir. Her raunt için, sen ve rakibin birer dövüşçü seçersiniz.Dövüşçün düelloyu kazanırsa, rakibinin kartına hasar verir.

Karşılaşmanın başında, her oyuncunun, hasar aldığında azalan 12 yaşam puanı bulunur. Kazanmak için, 4 raundun sonunda rakibinden fazla yaşam puanına sahip olman veya maç sona ermeden önce rakibine tüm yaşam puanlarını kaybettirmen gerekmektedir.
Karşı rakibin karakteriyle karşılaşması sırasında, karakterinin dövüşü kazanmasını sağlayacak olan saldırı puanıdır ; saldırı puanı ne kadar yüksek olursa, karakterinin kazanma şansı o kadar yüksektir. Karakterin 10 saldırı puanına, rakibi ise 6 saldırı puanına sahipse, bu durumda karakterin 16'da 10 dövüşü kazanma şansına sahipken, rakibinin şansı yalnızca 16'da 6 olacaktır.

Karakterinin saldırı gücü, kart üzerinde belirtilen güç ile ve sayısına senin karar vereceğin Pillz'lerle belirlenir. Her mücadelenin başında, stratejine göre karakterlerinin saldırı puanını arttırmanı sağlayacak 12 adet Pillz'e sahip olursun. Bir karakterin saldırı puanı, gücünün ekleyeceğin Pillz sayısıyla çarpımından elde edilen sonuca eşittir.


urban rivals 1313455105

Kaynak

http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

2 Ekim 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
15 Mart 2010 / Misafir X-Sözlük