Arama

Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları - Sayfa 9

Güncelleme: 9 Ağustos 2015 Gösterim: 59.077 Cevap: 122
asponyell - avatarı
asponyell
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #81
asponyell - avatarı
Ziyaretçi
ben 8. evrendeyim 7tepe ittifakını bılıyorum cok guzel ıslere ımza attılar ben gırmek ısterım 110 k puanım var alırsanız sevınırım mesajıma lutfen cevap yaz ona gore basvuram???

Sponsorlu Bağlantılar
ben 7tepe ıttıfakını bılıyorum cokkkk guzel ıslere ımza attılar ben gelırım 110 k puanım var alırsanız sevınırım mesaj at ben ona gore basvuram sımdıden ıı calısmalar :-)

Alıntı
ibrahimarac adlı kullanıcıdan alıntı

mrb arkadaşlar bende 8. evrendeyim 7tepe ittifakı .. ittifakımıza herkesi bekliyoruz ittifakımızda yardımlaşma ve arkadaşlık ön planda olup her zaman ittifak gibi davranıp ittifak olarak hareket edilir Msn Wink

abi bende 8. evrendeyim ittifakınızı bılıyorum cok ıı bı ıttıfak... kırdıgınız rekorlar harıka... yaptığınız işler çok ıyı her zaman sızın ıttıfaka gırmek ıstedım ama bılıyosun sız buyuksunuz benim puanım 110 k kadar alırmısınız bılmıyorum ama işallah alırsınız ben hepp on um alırsanız benı çokkk sevındırırsınız almasınızda canınız saolsun benım oyundakı ısmım basils ordanda mesaj atabılırsın
Son düzenleyen asponyell; 7 Aralık 2006 15:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
garlix - avatarı
garlix
Ziyaretçi
20 Ocak 2007       Mesaj #82
garlix - avatarı
Ziyaretçi
hayat başşlar ken sabahın sessiz karanlığında ayak seslari başlar bi taraftan uykulu gözler kulsğımdaki haykırışlar bağrımda bulmayı dilediğim kokusu yürüyorum
ne yapacağımı bilmeden hayattan kopmuş biçare sadece günü hesabında bir hayal içinde geçen zaman içinde alaca karanlıkta ezan sesleri sesinde irkilip koşmaya başlar sebebsiz ce hayat bende değil ama ooooo nun hetyecanı kavuşma duygusun da geçiyor günlerim neyleyim hayat seni küskünüm sana elveda
Sponsorlu Bağlantılar
X-ReaLasT - avatarı
X-ReaLasT
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #83
X-ReaLasT - avatarı
Ziyaretçi
37 evrendeyim
Blackbellx - avatarı
Blackbellx
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #84
Blackbellx - avatarı
Ziyaretçi
ya benimn üyelik iptal olmuş..
haniden beri girmiyodum. Tekrar üye oluyom 4. evrene üye oldum....

Beni ittifaka alcek olan varsa pm atsın...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende 13. evrendeydım 1 hafta once bıreaktımm 400. sıradaydım en son şımdı bılmıyorumm valal nasıl dıym gecen senen 2 dersı bu oyun yuzunden alttan kaldıı yaa tumm gununu vereceksın hep yada hıç bulaşmayacaksınn :-)
mhyt - avatarı
mhyt
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #86
mhyt - avatarı
Ziyaretçi
34, evrendeyim kendimi kaptırmamaya uğraşıorum dread ittifakı üyesiyim şimdilik gelişme aşamasındayım
P.u.S.u - avatarı
P.u.S.u
Ziyaretçi
9 Nisan 2007       Mesaj #87
P.u.S.u - avatarı
Ziyaretçi
ben 10.evrendeyim ittifağımda kimse yok katılmak isterseniz PUSU diye aratırsanız çıkar..
NerubiaN - avatarı
NerubiaN
Ziyaretçi
9 Nisan 2007       Mesaj #88
NerubiaN - avatarı
Ziyaretçi
ogame güzel oyundur
ama başarılı olmak istiyosan 20 saat online olmak gerekiyo
7. ve 31. evrenlerde oynadım ikisindede geç başlamama rağmen ilk 100 e girdim
hayattan kopuyoruz diye bırakmıştık
şimdi 39. evreni bekliyorum tekrar başlıycamMsn Grin
P.u.S.u - avatarı
P.u.S.u
Ziyaretçi
4 Haziran 2007       Mesaj #89
P.u.S.u - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kerim_can adlı kullanıcıdan alıntı

sömürgeyi bilen warmıMsn Dunno Msn DunnoMsn Grin Msn Happy

Sömürge ana gezegenine bağlı bir gezegendir. Üretim faliyetlerini geliştirip ana gezene nakliye yapabilsin... Benim bilgim bu kadar..Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2007       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende Yeni Sardım Bu Oyuna 38. Evrendeyim İlgililere Duyrulur...