Ziyaretçi
ben 8. evrendeyim 7tepe ittifakını bılıyorum cok guzel ıslere ımza attılar ben gırmek ısterım 110 k puanım var alırsanız sevınırım mesajıma lutfen cevap yaz ona gore basvuram???
ben 7tepe ıttıfakını bılıyorum cokkkk guzel ıslere ımza attılar ben gelırım 110 k puanım var alırsanız sevınırım mesaj at ben ona gore basvuram sımdıden ıı calısmalar :-)
abi bende 8. evrendeyim ittifakınızı bılıyorum cok ıı bı ıttıfak... kırdıgınız rekorlar harıka... yaptığınız işler çok ıyı her zaman sızın ıttıfaka gırmek ıstedım ama bılıyosun sız buyuksunuz benim puanım 110 k kadar alırmısınız bılmıyorum ama işallah alırsınız ben hepp on um alırsanız benı çokkk sevındırırsınız almasınızda canınız saolsun benım oyundakı ısmım basils ordanda mesaj atabılırsın
Sponsorlu Bağlantılar
abi bende 8. evrendeyim ittifakınızı bılıyorum cok ıı bı ıttıfak... kırdıgınız rekorlar harıka... yaptığınız işler çok ıyı her zaman sızın ıttıfaka gırmek ıstedım ama bılıyosun sız buyuksunuz benim puanım 110 k kadar alırmısınız bılmıyorum ama işallah alırsınız ben hepp on um alırsanız benı çokkk sevındırırsınız almasınızda canınız saolsun benım oyundakı ısmım basils ordanda mesaj atabılırsın
Son düzenleyen asponyell; 7 Aralık 2006 15:18
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları