Arama

T.A.T. Tapas Acupressure Technique

Güncelleme: 7 Şubat 2008 Gösterim: 2.360 Cevap: 0
Bluesorrow - avatarı
Bluesorrow
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #1
Bluesorrow - avatarı
Ziyaretçi
TAT

Sponsorlu Bağlantılar

"Tapas Acupressure Technique" enerji psikolojisinde temel tekniklerden biridir; akupunkturun iğneleri yerine parmak uçlarının kullanımı ile uygulanan kolay bir yöntemdir. TAT bir kaç dakikada iç huzuru ve dengeyi sağlayan, rahatlatan, canlılık, sağlık getiren ve güçlendiren yeni, basit ve etkili bir tekniktir.

Parmak uçlarınızı hafifçe üç akupunktur noktanıza yerleştirmenizi (TAT tutuşu) ve aynı anda dikkatinizi çözmek istediğiniz soruna vermenizi içerir. Daha sonra TAT'in toplam dokuz aşaması doğrudan bilinçaltına verilen olumlu emirler ile tamamlanır.

Zihindeki olumsuz düşüncelerin yerine olumlu düşüncelerin yerleştirilmesinde çok hızlı ve etkili sonuçlar vermektedir.
Kullanıldığı başlıca alanlar:

• Duygusal travma
• Olumsuz duygular
• Olumsuz inançlar
• Fobiler
• Allerjiler
• Kilo verme
• Gevşeme

TRAVMA NEDIR? T.A.T ONA NE YAPAR?

Travma, yaşamınızın, dayanılmaz olduğu zamanlarda ve sizin ona "Hayır"ı dediğiniz zaman meydana gelir. Veya "Orada onu doğru tut". "Bu, benim için çok fazladır". "Eğer bu, olursa, ben, kurtulmayacağım" gibi düşündüğünüzde kaynaklanır. Bu, muhakkak bilinçli bir seçenek değildir. O anda sizin yaşamınıza doğal bir yanıttır. Bu yanıt, zihinsel, duygusal ve fiziksel davranışınızın ve sağlığınızın desenlerini kurar. Bir blokaj veya enerji durgunlaşması o anda sizin tarafınızdan bir yere koyuldu ve sizin yaşamınızı, sıkıştırmış oldu. Sıkıştırma ya da anlık ortadan kaldırma o zaman iyi bir fikir gibi görünse de size, siz sadece orijinal travmatik olaya benzeyen kesin görünüşleri olan gerçekten yaşamınızı tehdit eden bir olay ve bir olayın arasında farkı ayırmanın yeteneğini kaybedersiniz. Ve siz yaşamınızda — sizin vücudunuzda, aklınızda ve duygularınızda —, daha önce orada olmayan bir blokajı yaratmışsındır. Daha sonra bu blokajı besleyerek, düşünce zincirinize ekleyerek hayatınıza çekmeye ve yaşamaya başlarsınız. T.A.T kendi oluşturduğunuz bu travmalarınızdan kurtulmanıza ve kökünden söküp atmanıza yardımcı olur.

TAT psikoterapinin ya da tıbbi tedavinin ve doktorların yerine geçmez, bir “kendine yardım” metodudur.

Kaynak:energyturkey

Benzer Konular

19 Eylül 2012 / Bluesorrow Psikoloji ve Psikiyatri