Arama

Psikoloji ve PDR Bölümü Hakkında Soru ve Cevaplar - Sayfa 49

Güncelleme: 26 Kasım 2016 Gösterim: 416.770 Cevap: 520
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2012       Mesaj #481
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben önlisans ögreçisiyim fakat kendi bölümüm dışında pdr okumak istiyorum açık ögretimden okuyabilir miyim ? olursaa nasıl yapmalıyım ?
bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2012       Mesaj #482
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,ben lisans bitirdim ama atanamadım,kolay atanabileceğimbir bölüm okumak istiyorum.okul öncesi ve pdr mezunları kpss açısından çok avantajlı.psikoloji,sosyoloji ve felsefe mezunlarının da psikolojik danışman olarak çok kolay atanıp devlet memuru olduklarını söyledi hocamız ama bir sitede öyle olmayacağını okudum.sizin bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.açıköğretimden ikinci üniversite olarak sosyoloji veya felsefe okusam üstten ders alarak,pdr den atanabilir miyim ? ya da tekrar öss ye girip pdr mi tercih etsem.lisede okuduğumuz bölüm farkeder mi pdr seçebilmek için,çünkü öss değişti artık 4 parça halinde ama alan kısıtlaması var mı net bir bilgim yok.kpss mağduruyum,işe,paraya ihtiyacım var.memur olmak için yapabileceğim en iyi seçim nasıl olurdu? bu konuda fikri olan arkadaşlardan dayardım rica ediyorum,cevaplarınızı bekleyeceğim,teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2013       Mesaj #483
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merabalar ben pdr bölümünü okumak istiyorum puanlar çok yüksek ama sizce puanlarda düşüş olur mu..geçen yıl 232 ile kapattı pdr bölümü kıbrısta bı yıl da düşüş olur mu..pdr fazla puan istemiyor atama sırasın da kpss den önümüzdeki yıllarda artış olur mu pdr bölımune talepler artıyor ileriki yıllarda atama sorunları olur mu ...TEŞEKÜRLER
Abideyucel - avatarı
Abideyucel
Ziyaretçi
2 Şubat 2013       Mesaj #484
Abideyucel - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaslar. Ben Avrupa'da pdr öğrencisiyim, ama diplomamı Türkiye'de kullanabiliyormuyum yani Türkiye'de geçerli mı bilgisi olan varsa cevap versin lütfen Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2013       Mesaj #485
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Lise 3.sınıf öğrencisiyim. Pdr bölümünü istiyorum. Ygs sınavından sonra hangi Lys sınavına girmeliyim ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2013       Mesaj #486
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana en uygun meslek ve severek yapabileceğim meslek PDR ama eşit ağırlığa giriyomuş ve benim geometrim ve matematiğim hiç iyi değil.ne olucak şimdi.PDR nin sözel alana geçme gibi bir durumu yok mu?yardımcı olur musunuz
çalışkançocuk - avatarı
çalışkançocuk
Ziyaretçi
28 Şubat 2013       Mesaj #487
çalışkançocuk - avatarı
Ziyaretçi
ben lise 1 öğrencisiyim ve tm seçmeyi ordan da pdr okumayı düşünüyorum
peki lisans ve yiksek lisans yapmak zorunlu mu
ayrıca meslek alanı geniş mi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2013       Mesaj #488
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pdrden psikolog olunmuyor bildğm kadaryla
atlantis - avatarı
atlantis
Ziyaretçi
29 Nisan 2013       Mesaj #489
atlantis - avatarı
Ziyaretçi
mrb pdr okuduktan sonra terapi eğitimi alıp klinik psikologluk yapabilirmiyim yapamazsam da bu meslek etiğindenmi yoksa yasal olmadığı içinmidir eğer yapamazsam terapi eğitimi aldıktan sonra neler yapabilirim kendime ait özel büro yada kliniğim olabilirmi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2013       Mesaj #490
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben sözel bölüm öğrencisiyim. bu bölüme girebilmek içi LYS-3 ve LYS-4 dışında hangi sınavlara girmem gerekir, ağırlıklı net ortalaması nedir ? Teşekkürler..

Pdr için lys1 ve lys-3 e girmeniz gerekir.