Arama

Rüyada Matbaa Görmek

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 5.247 Cevap: 2
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
19 Haziran 2010       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Rüyada MATBAA görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Bir kimsenin rüyasında bir matbaa görmesi; o kimsenin her zaman uyanık olması lazım geldiğine, kişinin rüyasında bir matbaasının olduğunu görmesi; o kimsenin gelecekte güzel günler geçireceğine, fakat devamlı olarak sinirli ve hırçın olacağına işaretle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında bir matbaada işçi olarak çalıştığını görmesi; o kimseye yardım eden bir kimse bulunmadığından dolayı mütemadiyen bocalayıp duracağına ve hiç bir zaman iki yakasının bir araya gelmeyeceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir matbaada kitap ve mecmua gibi neşriyatı bastırdığını görmesi; o kimsenin içinde bulunduğu şu günlerde Çok sinirli olacağına velâkin işlerinin yolunda gideceğine delaletle tabir olunmaktadır.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
3 Ekim 2011       Mesaj #2
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Rüyada Matbaa Görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Rüyanızda bir matbaa görmek , hükümet dairelerindeki bir işinizin yoluna gireceği demektir.
Rüyasında bir matbaa gören kişi,devletle olan bir işinin yoluna gireceğini bildirir. Yine bu rüya işlerinizin iyiye gideceğine işaret eder.
Resmi bir iş, kalabalık daire, önemli bir örgüttür.
Rüyanizda bir matbaa görmek, hükümet dairelerindeki bir isinizin yoluna girecegi demektir.


kaynak:

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
11 Ağustos 2012       Mesaj #3
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi

Matbaa kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Matbaa görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
Son düzenleyen _Yağmur_; 14 Ağustos 2012 11:58 Sebep: mevcut ek kaldırıldı.

Benzer Konular

2 Kasım 2014 / Misafir İletişim Bilimleri
24 Mayıs 2008 / P.u.S.u Taslak Konular
10 Haziran 2007 / P.u.S.u Taslak Konular
10 Haziran 2007 / P.u.S.u Taslak Konular